Helaas een piramide structuur te mooi om waar te zijn, 1000 euro leergeld betaald
Mooie praatjes maar vergeet het maar. Er wordt niet gehandeld meer, geld kan je niet laten uitbetalen. Officiële communicatie slaat nergens op. Hoe durven ze. Gewoon geld stelen van anderen!!
Ik heb me ingeschreven, nu ben ik 1000 euro lichter. Ik kan niet meer bij mijn account, het is niet overgeboekt naar andere crypto sites zoals bitvavo of binance... Een piramidespel is het en anders... Toon meer
Allen, voor zover ik weet hebben ze alle trades bevroren omdat er een onderzoek loopt. Het platform is verhuist. Beste even googlen ik mag geen link plaatsen Daar is hetmogelijj ee terug... Toon meer
The CFX business model combines assisted trading systems with algorithms in the Forex Market, Network Marketing, and Interactive Educational Programs, creating a unique experience for our global membership.
Verenigde Staten
- cashfxgroup.com
Houd rekening met het volgende
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Helaas een piramide structuur te mooi…
Cashfxgroup is een Intens slechte club die een eerste…
Intens slechte club die een eerste winstbeschrijving deden en nu gewoon onvindbaar zijn. Tsja als het mooier is dan je denkt dan is het slechter dan je ooit kunt verzinnen. €800 les.
CFX legacy-gebruiker wordt…
Als gewaardeerde legacy-gebruiker wordt u uitgenodigd om uw vorige dashboardsaldo te migreren naar ons nieuwe platform. Om deze eenmalige overdracht te voltooien, zijn migratiekosten van $ 99 vereist. Deze vergoeding dekt de noodzakelijke blockchain- en verwerkingskosten die verband houden met de migratie.
Houd er rekening mee dat je dat geld ook kwijt bent.
uitstellen van mogelijkheden om opnames…
uitstellen van mogelijkheden om opnames te doen. ik vrees dat mijn inleg verloren is. Hetzelfde gebeurt met mijn vriend en zijn broere die inmiddels een vermogen zullen zijn kwijtgeraakt
Ik heb me ingeschreven
Een piramidespel is het en anders niks, jammer...
Allen
Het platform is verhuist.
Beste even googlen ik mag geen link plaatsen
Daar is hetmogelijj ee terugstorten te doen.
Mvg
Chris
Moet ik doei zeggen tegen me geld?
Waar is hun website gebleven? Ik kan ineens niet meer op de website en ze zijn nergens tevinden? Weet iemand meer?
Weet iemand hoe je je geld terug…
Weet iemand hoe je je geld terug krijgt. Ik word al maanden aan het lijntje gehouden dat er bankpassen komen. Daarna kan je geld opnemen. Ik heb meer dan 2000 geïnvesteerd en wil ermee stoppen. Wie kan mij helpen?
Oplichters
Oplichters, geen geld in steken. Ze betalen na 2.5 jaar nog steeds niks uit.
Mooie praatjes maar vergeet het maar
Scam ..
Scam ... al meer dan 6 maand aan het wachten op uitbetaling. Geen reactie en als reactie komt is er een vertraging met uitbetaling.
DO NOT ENTER THIS SCAM
Super Super slecht bedrijf !!
Super Super slecht bedrijf !!
Begin hier NOOIT aan. Het lijkt te mooi om waar te zijn en dat is het ook leugens leugens om je binnen te halen en zodra je hebt geïnvesteerd zie je je geld nooit meer terug ben al maanden bezig om mijn 2000 euro terug te krijgen..
Bedrijf gaat er overigens ook mee stoppen dus trap er aub niet in !!
SUPER SLECHT BEDRIJF !
Beveel mijn profielfoto aan voor hulp
Ze betalen al een jaar niet uit
Ze betalen al een jaar niet uit. Er staat geld, ik heb het aangevraagd, maar het komt niet.
Niet betrouwbaar
Niet betrouwbaar. Inleg niet meer terug te krijgen via crypto
Geld in gelegd
Geld in gelegd. Zogenaamd verdiend. Verzoek tot uitbetaling. Dit zou dan in een wallet komen, inkoop bitcoin. Nooit meer wat ontvangen en geen contact mogelijk. Weg 600 dollar.
je word genept waar je bijstaat…
je word genept waar je bijstaat uitbetalen ho maar
Je kunt fluiten naar je centen
Je kunt fluiten naar je centen. Uitbetalen doen ze niet. Iedere keer een verhaal van vertrouwen hebben, we zijn druk bezig , bla bla bla. Stelletje boeven zijn het!
Ze betalen heel erg laat meer dan 8…
Ze betalen heel erg laat meer dan 8 maanden houden ze geld vast. De laatste betaling keren ze helemaal niet uit. Daarover geven allerlei BS excuses. Scammers