Helaas een piramide structuur te mooi om waar te zijn, 1000 euro leergeld betaald
Mooie praatjes maar vergeet het maar. Er wordt niet gehandeld meer, geld kan je niet laten uitbetalen. Officiële communicatie slaat nergens op. Hoe durven ze. Gewoon geld stelen van anderen!!
Ik heb me ingeschreven, nu ben ik 1000 euro lichter. Ik kan niet meer bij mijn account, het is niet overgeboekt naar andere crypto sites zoals bitvavo of binance... Een piramidespel is het en anders... Toon meer
Allen, voor zover ik weet hebben ze alle trades bevroren omdat er een onderzoek loopt. Het platform is verhuist. Beste even googlen ik mag geen link plaatsen Daar is hetmogelijj ee terug... Toon meer
The CFX business model combines assisted trading systems with algorithms in the Forex Market, Network Marketing, and Interactive Educational Programs, creating a unique experience for our global membership.
Verenigde Staten
- cashfxgroup.com
Houd rekening met het volgende
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Bedriegers
Ik heb al maanden geen geld van dit bedrijf gekregen. Eerste paar maanden is het goed gelopen maar vanaf paar maanden krijg ik al niks meer. Niet investeren !
Scam
Allemaal gezwets over mlm, moeilijke constructies en opleidingen om eventuele slachtoffers om te praten. Het is een piramidespel met geen garanties dat je geld krijgt. Dit product is niet ondersteund door AFM (autoriteit financiële markten). Misschien lukt het om wat geld eruit te halen, het zal waarschijnlijk niet zoveel als de inleg zijn. Ook dat is bedoeld om je over te halen zodat jij nieuwe slachtoffers kan werven. Mensen die zeggen dat ze verdienen zien getallen op het scherm. Dit zegt niks of dat je geld hebt, je hebt het geld pas als je het op de bank hebt staan.
Je wordt met een mooi verhaal binnen…
Je wordt met een mooi verhaal binnen geharkt, in mijn geval door Radjana. Natuurlijk te mooi om waar te zijn maar goed daar kwam ik persoonlijk iets te laat achter. Vervolgens worden je continu worsten voor gehouden dan gaan ze persoonlijk voor je traden, dan weer een Visa MasterCard 😂😂😂. En de uitbetalingen vinden niet binnen 4 dagen plaats maar pas na 4 maanden. En wanneer je je ongenoegen uit wordt je verbannen, want begrip tonen en positiviteit.....dat zorgt voor nieuwe zieltjes.
Juridische stappen tegen Cashfx en c.s.
Naar aanleiding van mijn eerdere review doe ik hierbij de volgende constatering. Na 8 maanden heb ik nog steeds geen betaling mogen ontvangen.
Ik ga dan ook juridische stappen nemen tegen Cashfx en de mensen die mede verantwoordelijk zijn voor het niet nakomen van afspraken en toezeggingen.
In het volgende review zal ik ook mensen met naam en toenaam gaan vermelden!!
Cash FX is een multi level onderneming
Cash FX is een multi level onderneming. Het product is de Forex markt. Bij een succesvol multi level onderneming is de kwaliteit van het product uitslag gevend. Er zijn ondernemingen met producten zoals cosmetica etc. De kwaliteit is hoog tegen een acceptabele prijs.
Bij Cash FX is het in principe niet anders. Het product is de Forex Market. Cash FX gaat met jouw investering handelen. Het resultaat krijg je wekelijks netjes op je account bijgeschreven. Daarnaast kun je een netwerk opbouwen, en als je hier succesvol in bent dan ontvang hierover commissies. Iedere multi level onderneming heeft leadership staffel. Bij het bereiken van deze staffels krijg je een status en een extra bonus. Als je dit systeem begrijpt en tijd hieraan wil besteden kun je een succesvolle business opbouwen. Ik heb mensen via een muli level organisatie meervoudig miljonair zien worden.
Het verschil met een Pyramide organisatie is dat bij een Pyramide organisatie de top er van profiteert. Bij multi level kun als late deelnemer de grootste worden.
En ja er zij risico's. Maar laten we eerlijk zijn, als je € 500,00 in Bitcoins belegd en deze stort morgen in dan heb je nul, nada. Als een multi level organisatie failliet gaat dan heb je ook niets.
Ik ben sinds NOVEMBER 2021 ingestapt met $ 2.000,00. Ik ga deze maand naar de volgende stap van $ 5.00,00 zonder 1 cent verder te investeren. Pure verdienste. Van de $5.000,00 wordt $ 3.500,00 in de trading pot gestopt en $ 1.500,00 in de academy. Van de $3.500,00 krijg ik, als het blijft zoals afgelopen periode is geweest ca 4,75% per week als resultaat bijgeschreven. Dat is ca $ 166,25 per week.
Ik laat dit geld staan om na ca 12 weken naar de volgende stap van $ 7.000,00 te gaan. Om dan van $ 4.900,00 x 4,75% = $ 232,75 per wek te gaan.
Mijn visie is dat je moet investeren met geld dat je kunt missen. Tevens moet je over een langere periode je verdiende geld blijven investeren om daarna wekelijks of maandelijks je te laten uitbetalen.
Doe er je ding mee. Ik laat me niet van de wijs brengen en ga rustig door.
Groetjes
Frank Francken
Francken 4 Finance.nl
Waar blijven mijn uitbetalingen
In eerste instantie tevreden over dit bedrijf. Uitbetalingen t/m oktober 2021 goed verlopen. Maar vanaf die tijd wacht ik al 5 maanden op de vervolgbetalingen.
Ik heb nog steeds goede hoop en geduld.
Van 6 dagen uitbetalen naar 3 maanden…
Van 6 dagen uitbetalen naar 3 maanden of langer. Nee mensen dit is denk een zinkend schip. Ze zijn gewoonweg te afhankelijk van de crypto markt. Met alle respect maar dan steek ik liever mijn geld in traden en ook dat is met alle
Risico’s van dien, maar daar doe ik dan wel zelf. Ze begonnen sterk maar eindigen zwak. Doe ermee wat je wilt doen ik ben weg.
Wacht al 5 maanden op mijn geld
Wacht al 5 maanden op mijn geld! Voorheen werd er wekelijks uitbetaald maar sinds de bear market wordt er niets meer betaald! Met andere woorden: ze boeken alleen winst in een bull markt en doen niks met forex trading. In een bull market kan ik zelf ook geld verdienen en meer dan wat hun bieden! gewoon scam bedrijf!
Top bedrijf om in te investeren!!
Ik wacht nog even met uitgebreide…
Ik wacht nog even met uitgebreide review tot er eindelijk wordt uitbetaald ( wachttijd minimaal 3 maanden…)
Zakkenvullers en Oplichters zijn het…. Je bent je geld kwijt zo simpel is het. Ondertussen genieten ze op de Bahama’s van jouw verdiende geld.
Prachtig betrouwbaar bedrijf met een gezonde en frisse mindset .
Ik vind het helemaal prima, je krijgt wekelijks je procent uitbetaalt. Het uitbetalen naar je crypto wallet (waar je het kan afhalen of iets mee kan doen) duurt 2 tot 4 weken. Maar dat maakt niet uit voor mij. Ze maken beloftes en ze komen die ook na, ik heb niets slechts te zeggen over dit. Ik wou dat ik al veel eerder begonnen was met dit. Als je twijfelt, zet die twijfel aan de kant en doe het gewoon .
CashFX is een uitmuntend bedrijf
CashFX is een uitmuntend bedrijf. Het doet wat het zegt. Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik dankzij hun en mijn eigen inzet heel snel financieel vrij was. Ik voel me zeer bevoorrecht om vele anderen hiermee te kunnen helpen richting een beter leven op financieel vlak.
Doet wat het moet doen.
Doet wat het moet doen.
Uitbetalen duurt af en toe wat langer maar is te begrijpen door de btc koers
Poepsimpel..
Poepsimpel... of het nu piramide is of niet (daar verschillen de meningen wat over)het is een bedrijf die de uitbetalingen effectief doet al zijn er eens wat wachttijden omwille van de wisselende koersen. Er is een minimum inzet van 300 dollar wat er voor zorgt dat je een lage instap hebt. Om sneller resultaat te hebben adviseer ik om toch hoger te starten zodat je effectief sneller het positieve resultaat ziet. En nu komt het: als het bedrijf minstens 2 jaar bestaat dan heb je de ingelegde centen al lang terug verdient en zit je tegen dan al lang in een hoger pakket. Dus de enige gok die je waagt is je basisinzet over 1,5 a 2 jaar. De rest is handelen met pure winst. Trust me, het loopt als een trein eens je in de hogere pakketten geraakt.
Ze betalen ...
Ze betalen .... ja al moet je wel wat geduld hebben, vind verder dashboard 1 groot reclameblok en zeer ongebruiksvriendelijk. Opbrengst weegt niet op tegen de hoge 20% fee die je betaald bij withdraw en ja zijn heel veel mensen positief, maar die hebben groot netwerk onder zich hangen. Voor mij duurt deze te lang en is de profit te laag door o.a. de belachelijke fee die ze vragen. En ja ik weet dat deze wordt verdeeld onder je upline, maar dan nog. Is deze voor mij niet rendabel en laten we hem nu leeglopen, ook omdat er een kyc aankomt, die alles nog moeilijker gaat maken.
Je kan je beter laten adviseren door degene die er ervaring mee hebben.
Sinds mei 2021 ben ik gestart met een handelspakket van 500 dollar. Via een bekende werd ik gewezen op CashFX en wat zij mij vertelde maakte me nieuwsgierig.
Je hebt de mogelijkheid om passief inkomsten te verwerken doormiddel van traden (dit wordt overigens voor je gedaan) en/of actief inkomsten te verwerven (nieuwe leden inschrijven = mogen, geen moeten).
Vooralsnog ben ik zeer tevreden! Zowel de klantenservice, ze reageren snel en oplossingsgericht, alsook het upgrade- en uitbetalingssysteem werken top! Enige tijd geleden was er wat stagnatie met de uitbetalingen, maar ook dit is weer netjes opgelost. Mijn wallet loopt lekker op en ik hoef hier niks ingewikkeld voor te doen.
Toen ik mijn vooronderzoek naar het bedrijf deed was ik in de 1e instantie erg sceptisch. Er zijn best wat negatieve berichten te vinden op internet. Wat mij wel opvalt is dat dit berichten zijn van mensen die zelf een soortgelijk bedrijf aanprijzen of nooit klant zijn geweest van CashFX en dus geen idee hebben waar ze het over hebben.
Mijn ervaringen tot nu toe zijn alleen nog maar positief. Ik beveel het bedrijf zeker aan!
Briljant opgezet bedrijf!
Briljant opgezet bedrijf!
Heb sinds een half jaar account, familie en vrienden ook. Iedereen heeft er al leuk geld mee verdiend, wij zijn allemaal enthousiast.
Betrouwbaar product met waanzinnige…
Betrouwbaar product met waanzinnige resultaten, geleid door ondernemers die er echt voor gaan. Product en organisatie bestaan al mee dan twee jaar, sinds juni 2019.
Prachtig concept
Prachtig concept en werkt zoals je mag verwachten. Al zijn er wat kleine issues brengen ze je daarvan netjes op de hoogte en lossen alles op!