Jeg har lige færdiggjort mit kørekort forløb hos Christians Køreskole, og jeg har kun positive ord at sige om forløbet. Jeg havde fornøjelsen, af at have Johnny som min kørelære. Han var super go... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Christian samlede mig op fra en tidligere dårlig oplevelse hos kørekortspecialisten. Han tog sig virkelig tid og hensyn til min situation, og lærte mig at køre bil på en virkelig tryg og rar måde. Han... Toon meer
Jeg havde et rigtigt godt forløb, synes det gik hurtigt og var meget lige til. Så havde jeg også en fantastisk kørelærer Johnny, så sød og sjov!!
Jeg afsluttede mit kørekort forløb i sidste måned hos Christians køreskole, og jeg kan klart anbefale denne køreskole. Takket være min super dygtige kørelærer Rasmus, som gjorde lektionerne både s... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Rijschool
- ook in
- Motorrijschool
Geschreven door het bedrijf
Christians Køreskole har afdelinger i Herfølge, Køge og Bjæverskov, men vi har mange elever fra andre steder på Sjælland, som gerne tager turen til køreskolerne i både Køge, Herfølge og Bjæverskov for at tage deres kørekort. Christians Køreskole har siden begyndelsen i 2006 haft mere end 4.000 køreskoleelever på køreskolen. Vi har 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot og facebook. Hos Christians Køreskole er du sikker på at få en omhyggelig og seriøs undervisning med en frisk indgangsvinkel til tingene. Vi er altid positive, glade og meget engageret og det plejer at smitte af på vores elever. Undervisningen bliver tilpasset til den enkelte elev og der er derfor plads til alle. Her er servicen i top og eleven er i centrum hele vejen. Christians Køreskole er startet af Christian Dall og i dag er der tilknyttet en række faste og dygtige kørelærere.
Contactgegevens
Vordingborgvej 112 C, 4681, Herfølge, Denemarken
- info@cd-k.dk
- cd-k.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Godt forløb med god kørelærer
Jeg havde et meget godt forløb med en fantastisk kørelærer, som gjorde min oplevelse rigtig positiv. Havde god kontakt med ham og fik gode råd fra ham og lærte mig rigtig godt op til at køre bil.
Alt kørte som smurt.
God og flexible køreskole, alt kørte som smurt, Kenneth gjorde hele oplevelsen fantastisk. Kæmpe anbefaling herfra.
Motorcykel kørekortet
Var på et lille hold til Motorcykel. Min kæreste og jeg. Det var super hyggeligt og det var mega hyggeligt med Kenneth som kørelærer.
Han gjorde en rolig hvis man var utryg eller havde en dårlig dag. 😊 også var han hyggelig at tale med.
Kan også klart anbefales i forhold til vejene der blev kørt på. Gode landeveje med sving osv.
Alt spiller bare👌
Fantastisk køreskole
Mega fed køreskole! Der er styr på det hele og jeg har været tryg under hele forløbet.
Jeg bestod begge prøver i første hug og det kan jeg takke de gode lærere for.
Jeg har haft Christian i teori og han har været så god til at lave en balance mellem undervisning og hygge.
Så har jeg haft Nick som kørelærer og det var også en rigtig god oplevelse. Rigtig sød og sjov at være sammen med og nød altid hans selskab. Og så er han rigtig god til at lærer fra sig!
Det har været en kæmpe fornøjelse og jeg kan klart anbefale denne køreskole!
Det er en meget behagelig oplevelse.
Super forløb
Super forløb. Køretimer fleksible.
Kan kun anbefale Christians Køreskole.
Tak for hjælpen
Jeg har i dag bestået min køreprøve efter et længere køre forløb hos Rene jeg har lært en masse vigtige og nyttige ting som jeg vil huske for altid. Det har været en virkelig god oplevelse og har hjulpet mig med at indse at selv det sol virker uopnåeligt kan blive muligt hvis man bare bruger nok tid og energi på det.
Jeg tog mit kørerkort hos Christians…
Jeg tog mit kørerkort hos Christians kørerskole, og det kan jeg klart også anbefale andre at gøre. Min kørerlærer Rasmus og teorilærer Lasse var begge to mega gode til at lære fra sig og sørger for at min forstod det, samt fik en god oplevelse🫶🏼
Jeg bestod min køreprøve i dag
Jeg bestod min køreprøve i dag, og jeg kan kun give de varmeste anbefalinger🚗✨
Instruktøren Rene var super tålmodig, rolig og god til at forklare, så jeg altid følte mig tryg bag rattet. Hele forløbet har været struktureret, lærerigt og med en rigtig god stemning.
Jeg følte mig virkelig godt forberedt til både teori og praktik – og det kan jeg takke dem for!
Kan klart anbefales til alle, der vil have en professionel og behagelig oplevelse fra start til slut. 🙌
Sød og venlig og god underviser
Sød og venlig og god til at undervise
Der er altid en god stemning
Vil helt klart anbefale Christians…
Vil helt klart anbefale Christians køreskole! Havde johnny som min kørelærer, og han gjorde det virkelig fantastisk godt! Virkelig stor anbefaling herfra!
Christians køre skole
Jeg tog kørekort med Christians køre skole og havede en god oplevelse med både teori og kørekorts prøven i første forsøg skulle dog bruge 4 ekstra køretimer.
God vejledning
God vejledning i.f.m. henvendelse.
Når man starter bliver man vejledt hele vejen igennem,
både med SMS og i kørebogen samt ved teorilektioner.
Jeg har bestået teoriprøven i første forsøg - og bestået køreprøve 19/12 også i første forsøg.
Dette kan jeg takke min teori- og kørelærer Rasmus for. Jeg er 73 år - så de er gode :-)
Hanne Hansen
Fantastisk køreskole
Mega fed køreskole, jeg havde Johnny som kørelære og han gjorde et faktisk arbejde. Både på en måde han forklaret hvis man lavet en fejl og hvordan man undgik at lave den i fremtiden. Men også bare at køre med, han var altid i godt humør. Og man kunne altid havde en samtale med ham i mens man kørte uden at miste fokus
Fik kortet på første forsøg
Fik kortet på første forsøg, kom nemt igennem hele forløbet. Både med førstehjælp, glatbane og klargøring til køreprøven. De var meget professionelle hele vejen igennem og de vidste hvad de lavede. 10/10
Kan klart anbefales!
Jeg kan helt klart anbefale Christians køreskole. Jeg havde Christian som kørelærer og bestod både teori og køreprøve første gang. Han har virkelig været imødekommende og gjort forløbet sjovt. Jeg har haft en super fed oplevelse omkring at tage kørekort. Køretimerne var super lærerige og teorien var spændende og overskuelig. Det har været et rigtig godt forløb og jeg følte mig mega tryg omkring prøverne. Kæmpe tak til Christian for en god oplevelse!🙌🏼🚗
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.