Jeg har lige færdiggjort mit kørekort forløb hos Christians Køreskole, og jeg har kun positive ord at sige om forløbet. Jeg havde fornøjelsen, af at have Johnny som min kørelære. Han var super go... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg havde et virkelig godt forløb, og bestod både teori og køreprøve i første forsøg, pga min gode teorilærer Lasse og gode kørelærer Christian. En stor anbefaling herfra, begge virkelig søde og gode... Toon meer
Christian samlede mig op fra en tidligere dårlig oplevelse hos kørekortspecialisten. Han tog sig virkelig tid og hensyn til min situation, og lærte mig at køre bil på en virkelig tryg og rar måde. Han... Toon meer
Jeg afsluttede mit kørekort forløb i sidste måned hos Christians køreskole, og jeg kan klart anbefale denne køreskole. Takket være min super dygtige kørelærer Rasmus, som gjorde lektionerne både s... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Rijschool
- ook in
- Motorrijschool
Geschreven door het bedrijf
Christians Køreskole har afdelinger i Herfølge, Køge og Bjæverskov, men vi har mange elever fra andre steder på Sjælland, som gerne tager turen til køreskolerne i både Køge, Herfølge og Bjæverskov for at tage deres kørekort. Christians Køreskole har siden begyndelsen i 2006 haft mere end 4.000 køreskoleelever på køreskolen. Vi har 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot og facebook. Hos Christians Køreskole er du sikker på at få en omhyggelig og seriøs undervisning med en frisk indgangsvinkel til tingene. Vi er altid positive, glade og meget engageret og det plejer at smitte af på vores elever. Undervisningen bliver tilpasset til den enkelte elev og der er derfor plads til alle. Her er servicen i top og eleven er i centrum hele vejen. Christians Køreskole er startet af Christian Dall og i dag er der tilknyttet en række faste og dygtige kørelærere.
Contactgegevens
Vordingborgvej 112 C, 4681, Herfølge, Denemarken
- info@cd-k.dk
- cd-k.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Kan klart anbefales!
Jeg kan helt klart anbefale Christians køreskole. Jeg havde Christian som kørelærer og bestod både teori og køreprøve første gang. Han har virkelig været imødekommende og gjort forløbet sjovt. Jeg har haft en super fed oplevelse omkring at tage kørekort. Køretimerne var super lærerige og teorien var spændende og overskuelig. Det har været et rigtig godt forløb og jeg følte mig mega tryg omkring prøverne. Kæmpe tak til Christian for en god oplevelse!🙌🏼🚗
Kan varmt anbefale Christians køreskole…
Kan varmt anbefale Christians køreskole mega god oplevelse man følte sig tryg hele vejen igennem have selv Nick som Kørelære mega god vil klart anbefale det til alle jeg kender der skal tage kørekort ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Verdens bedste køreskole!
Verdens bedste køreskole!! Kan varmt anbefales til alle!
Fantastisk oplevelse hos Christians køreskole🎫🛻
Fantastisk opleveleve hos Christians køreskole 👏
Jeg har lige afsluttet mit kørekort forløb hos Christians køreskole, og jeg kan varmt anbefale dem. Min kørelærer Rasmus, altså “CHAMPEN” var en fantastisk kørelærer. Han er mega venlig og gjorde hver eneste lektion sjov. Jeg følte mig tryg og lærte mange ting hurtigt af han.
Tak Rasmus🙌 for alt din støtte, jeg er nu klar til at kører ude i trafikken, takket være dig😁
Ville klart anbefale
Har nydt mit forløb hos Christian Køreskole, har været under, ,Nick som er fanatiske teori og køre lærer kan klart anbefales😊
Jeg har bestået både teori- og…
Jeg har bestået både teori- og køreprøve i første forsøg, og det er i høj grad takket være Christians Køreskole.
Kan bestemt anbefale at the sit kørekort her!
Vildt søde teori lærer og kørelærer
Vildt søde teori lærer og kørelærer
Det gode er at alle mine 3 børn har været tilfredse og så kan jeg som mir også kun være tilfreds
Det gode er , at alle mine tre børn har været tilfredse og så kan jeg som mor også kun være tilfreds.
En rigtig god køreskole
Jeg kan 100% anbefale Christians køreskole - især min kørelærer johnny som bare var en kæmpe støtte og virkelig flink gennem hele forløbet!
Kæmpe anbefaling af Christians Køreskole
Vi kan bestemt anbefale Christians Køreskole og især kørelærer Erik, som hjalp os igennem med et kort til trailer. Han lovede os at vi bestod første gang da vi var til teori 7.8. Og 19 dage efter stod vi med et kørekort. Professionel lærer og god vejledning, samt styr på forløbet, har helt sikkert været årsagen til denne hurtige behandling.
Virkelig god køreskole
Virkelig god køreskole
Jeg nød køreskolen søde Kørelære samt teorilære
Ku stærkt anbefale Christians køreskole til andre
Super god køreskole
Super god køreskole! Jeg tog trailerkørekort med Erik og han var mega god! Super god til at lære fra sig og svare på spørgsmål, og udover det, bare mega hyggelig! 😊 Tak for kørekortet!
Jeg kan varmt anbefale Christians…
Jeg kan varmt anbefale Christians køreskole. Det var orden og styr på tingene, og lærerne var rigtige flinke og rare. Især min kørelærer Johnny, som var rigtig god til at snakke meget, lærer én tingene ordentligt og var rigtig sød til at hjælpe når det var svært og være den bedste support!
Christian’s køreskole kan klart…
Christian’s køreskole kan klart anbefales! Super dygtige kørerlærer og teorilærere. Rigtig dygtige til at få teorien til at være både spændende og lærerigt, hvilket også har gjort at jeg kom igennem begge prøver i første hug!
Kæmpe anbefaling!!
Godt men dyrt
Super godt og klart en anbefaling
Super godt og klart en anbefaling
Erik er en fantastisk kørelærer, har styr på sine ting og meget behagelig
Bedste køreskole i Danmark
Bedste køreskole i Danmark. Altid søde og hjælpsomme, aldrig noget fis med dem. Tager meget hensyn til sine elever.
Jeg kan varmt anbefale Christians Køreskole
Jeg kan varmt anbefale Christians Køreskole til dig, der ønsker at tage motorcykelkørekort!
Skolen tilbyder både teoriundervisning og praktisk træning i høj kvalitet. Jeg har haft Kenneth som underviser og han er erfaren, engageret og passioneret omkring motorcykelkørsel.
Undervisningen foregår i et trygt og professionelt miljø, hvor der er fokus på både sikkerhed og køreglæde. Kenneth
er god til at tilpasse undervisningen til den enkeltes niveau, uanset om man er nybegynder eller har erfaring med motorcykler. Med Kenneth som kørelærer føler man sig godt rustet til både teoriprøven, den praktiske prøve og til at køre sikkert i trafikken bagefter.
Desuden råder skolen over moderne og velholdte motorcykler samt faciliteter, der gør undervisningen både effektiv og lærerig. Motorcyklerne og udstyret er i top, og forløbet er godt tilrettelagt fra start til slut.
Hvis du leder efter en seriøs, imødekommende og kompetent køreskole til motorcykelkørekort, er Christians Køreskole et rigtig godt valg.
Alle kørelærerne var super søde
Alle kørelærerne var super søde, og gjorde undervisningen spændende og sjov. Min kørelærer René har været rigtig dygtig, hvilket har gjort at jeg klarede det i første hug. Kan klart anbefale køreskolen.
Kan varmt anbefale denne kører skole
Kan varmt anbefale denne kører skole, Til alle!
Skide gode lære. Det gør det sjovt og nemt og lære, både det tekniske og ude på vejen.!
Rigtig godt forløbe!
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.