Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg fik en rykker på 678 kr. for et produkt jeg ikke havde fået! Talte med kundeservice og de forklarede at det var på grund af problemer med PostNord! Til Cealabs fordel kan jeg nu meddele at kunde... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Da je har fået konstateret psoriasis gigt, begyndte jeg på vitacaer sammen med Eqology fiskeolie, er meget tilfreds, denne kombi gør mine led smidigere og jeg kan knytte min hænder igen, og har ikk... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rettelse: Fin reaktion på min brokke-anmeldelse. Dejligt med hurtig og seriøs reaktion. Retter min anmeldelse til 4 stjerne! Bondefangeri af værste skuffe! Kontakter igen min demente mor, selvom v... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En super god behandling altid, uanset problemet. Min vitaminer giver mig det de lovede, jeg havde ondt i leddene og havde svært ved st komme ud af sengen om morgen idet jeg havde svært ved st gå de... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vitamine- en supplementenwinkel

Geschreven door het bedrijf

VitaCea er et kosttilskud for dig som brænder for dit eget ve og vel. Et kosttilskud som indeholder naturlige mineraler og vitaminer.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

4,3

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

jeg vil gerne opsige vores aftale

jeg vil gerne opsige vores aftale. Jeg er gået over til cbd olie det virker.
kundenummer 1009850.

10 april 2020

Hej Villy,

Tak for din besked herinde. Du kan nemt og enkelt opsige din serviceaftale ved, at ringe på 78 76 96 97 eller skrive en mail på info@cealab.dk.

Jeg har opsagt din service aftale fra d.d.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Man får altid en god service

Man får altid en god service, når man ringer. Dem i den anden ende prøver altid på den bedste måde at finde ud af hvorfor man ringer.
Produktet er godt.

Venlig hilsen Susanne Olsen

31 maart 2020

Hej Susanne,

Vi er glade for, at du oplever en god service. Vi bestræber os på, at give alle vore kunder den bedste oplevelse.

Rigtig dejlig dag til dig. :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er så dårlig at man får en rykker…

Det er så dårlig at man får en rykker på 100 kr før man får fakturaen og så derefter en advokatregning på 500kr og jeg har betalt 539,68 i feb måned og hvor er pensionist rabatten jeg er74 år
Det er måske ikke jeres skyld men post nord der har været længe om at leverer så mig har I ikke mere som kunde
Hilsen Jytte Kjær
Nr 1044457

26 maart 2020

Hej Jytte Kjær,

Tak for din besked herinde. Vi er kede af, at du ikke har haft kontaktet kundeservice med det samme, du har oplevet denne her udfordring. Vi har ikke til intention, at sender hverken rykker eller inkassobreve til vore kunder. Så tag venligst kontakt til os hurtigst muligt enten på 78 76 96 97 eller på mail info@cealab.dk

Er godt tifreds

26 maart 2020

Hej Rosa,

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for, at du er godt tilfreds med produktet. Du er hjertelig velkommen til, at kontakte os hvis du har spørgsmål eller andre gode tiltag til produktet.

Manglende kontakt med Vita Cea

Manglende mulighed for kontakt
Jeg har forsøgt at kontakte Vita Cea, men det er mig umuligt at finde et sted hvor jeg kan skrive en meddelelse til dem.

25 maart 2020

Hej Flemmeing,

Tak for din besked herinde.

Du kan kontakte os direkte på telefon 78 76 96 97 eller på info@cealab.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er yderst tilfreds med Jer for en…

Jeg er yderst tilfreds med Jer for en god servis og er behagelig at snakke i telefon med Jette hun er så behagelig at snakke med tak.
Aase Jørgensen

19 maart 2020

Hej Aase,

Tak for din fine besked. Kan se Jette smiler i hele ansigtet lige nu. :)

Vi er os selv rigtig glade for hende. Hun giver altid et smil på læben på os alle sammen herinde.

Du må have en dejlig dag.

Jeg er bare tilfreds

18 maart 2020

Hej,

Tak for din besked :)

Altid rart at du er tilfreds. Hvis der skulle opstå det mindste, så tager du selvfølgelig bare kontakt på 78 76 96 97 eller på info@cealab.dk

Super god service

18 maart 2020

Hej Michael,

Dejligt du har haft en god oplevelse med vores service.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Den manglende stjerne er fordi jeg i…

Den manglende stjerne er fordi jeg i 1/12 år har betalt fuld pris , da jeg ikke vidste at jeg som pensionist kunne få rabat, noget jeg mener der skal oplyses om.
Ellers er jeg fuld tilfreds.

17 maart 2020

Hej Nette,

Vi har forsøgt at informere vores kunder så meget som muligt omkring pensionist ordning. Er glad for, at du er blevet gjort opmærksom på dette nu. Kunne forestille mig, at det er vores kundeservice som har gjort dig opmærksom på dette?

Du må ihvertfald have en dejlig dag og tak for de 4 stjerner. Vi vil forbedre vores informationsbreve endnu mere.

Nemme at tage.

17 maart 2020

Hej Lilian,

Tak for dit feedback.

Vi har ligepræcis hørt på jer og lavet vores kapsler en smule mindre, så det er lettere at synke. Er glad for, at det også har hjulpet dig.

Meget fint.

Intet at udsætte, på produkt eller firma..

13 maart 2020

Hej Dorthe,

Tak for din korte og præcise besked og 5 stjerner. Det er vi glade for herinde.

Du må have en dejlig dag!

Tilfreds.

Rart at produktet kommer direkte i postkassen. Har ingen mærkbar bedring, men mener, min krop har brug for produktet i kombination med andre produkter. Det kræver blot en opringning, hvis jeg har behov for at ændre leverance.

13 maart 2020

Hej Mariann,

Tak for din anmeldelse!

Fedt at hører, at du kan se idéen i kapslen. Korrekt, at vi alle mennesker er forskellige og derfor brug for forskellige ingredienser. VitaCea er en god grundsten til nogle af de vigtigste ingredienser. Så er det dejligt, du har fundet ud af, hvad du ellers skal ved siden af, for at det passer din krop 100%.

Endnu engang tak for din besked. :)

Virkning på knogleskørhed

Min kone har nu i 8 mdr. tage to piller om dagen. Det har haft en meget positiv virkning på det. Jeg kan jo både se og iagttage forskellen på før og så nu. Derfor giver vi gerne 5 stjerner.

11 maart 2020

Hej Poul,

Tak for din fine besked. Er glad for, at konen har fået det bedre! Det er sådan noget vi arbejder på hverdag, at kunne gøre en forskel. Så det varmer utrolig meget!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

En behagelig og imødekommende service

11 maart 2020

Hej Peter,

Tak for dine 4 stjerner. Vi bestræber os altid på, at give vore kunder den bedste oplevelse. Du må meget gerne vende tilbage, hvis du har lyst, og forklare hvad du mener der skal til, for at vi kan få 5 / 5 stjerner.

Rigtig høflig sælger

Rigtig høflig sælger, giver god effekt

9 maart 2020

Hej Jens,

Tak for din besked. Vi arbejder hverdag på vores sælgere skal være informerende og venlige at tale med. Så det dejligt, at du har fået den oplevelse.

God kundeservice

27 februari 2020

Hej Helle,

Tak for dine 4 stjerner. Dejligt du har fået en god oplevelse. Du må endelig sige til, hvad vi kan gøre for, at vi fremover kan få 5 / 5 stjerner. Vi vil så gerne blive bedre hver dag.

får god service

får god service , og altid i en god tone

27 februari 2020

Hej Inger,

Tak for dine 5 stjerner. Det er vi utrolig glade for. :)

Jette som sidder på kundeservice bestræber sig altid på, at holde en god tone. Så det er dejligt, du kan mærke det i den anden ende. :)

Levering altid til tiden

21 februari 2020

Hej Iris,

Tak for din besked.

Vi forsøger heletiden at optimere vores leveringstider, så vi altid kan sikre, at du har VitaCea i din postkassen når du skal bruge det.

Vi mener det hjælper

Vi mener det hjælper. Vi synes vi kan mærke det . vh

21 februari 2020

Hej Alice & Jørgen,

Tak for jeres anmeldelse af VitaCea.

Vi er super glade for, at I mærker en forskel. Det er vi forsøger at arbejde på hverdag, så i får den bedste oplevelse og effekt af vores produkt. Det varmer herinde :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

altid høflig betjenning også hvis man…

altid høflig betjenning også hvis man skal skælde ud

20 februari 2020

Hej :)

Det er dejligt at hører, at du har en dejligt oplevelse selvom du skælder os lidt ud. Vi er desværre os bare mennesker, så vi begår også fejl. Det er vi dog også gode til at indse og hjælper gerne med, at få løst problemet hurtigst muligt.

CeaLab kundeservice

Lees meer over geverifieerde reviews.