Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg fik en rykker på 678 kr. for et produkt jeg ikke havde fået! Talte med kundeservice og de forklarede at det var på grund af problemer med PostNord! Til Cealabs fordel kan jeg nu meddele at kunde... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rettelse: Fin reaktion på min brokke-anmeldelse. Dejligt med hurtig og seriøs reaktion. Retter min anmeldelse til 4 stjerne! Bondefangeri af værste skuffe! Kontakter igen min demente mor, selvom v... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En super god behandling altid, uanset problemet. Min vitaminer giver mig det de lovede, jeg havde ondt i leddene og havde svært ved st komme ud af sengen om morgen idet jeg havde svært ved st gå de... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vitamine- en supplementenwinkel

Geschreven door het bedrijf

VitaCea er et kosttilskud for dig som brænder for dit eget ve og vel. Et kosttilskud som indeholder naturlige mineraler og vitaminer.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

4,3

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Tjen penge. På rykkergebyrer!

Fantastisk! En opfølgning på en 8 mdr. gl. anmeldelse. Kigger så lidt på øvrige anmeldelser. Det ser ud til, at firmaet spekulerer i at udsende deres produkter så sent, at man som kunde ikke kan nå at betale til tiden.

6 juli 2020

Hej Gitte,

Vi har ingen intention om, at tjene penge på rykkergebyrer. Vi kreditere faktisk næsten altid rykkergebyrer, såfremt det er i forbindelse med en forsinkelse i vores forsendelser. Så hvis du har haft snakket med vores kundeservice, så vil du også blive gjort opmærksom på det.

Der kan nemlig komme nogle udfordringer i forbindelse med leveringer, som hverken vi som virksomhed eller dig som kunde er herre over.

Du må meget gerne kontakte os pr. telefon eller på mail, såfremt du har yderligere spørgsmål til os.

Cealab kundeservice

Noget der virker

Da je har fået konstateret psoriasis gigt, begyndte jeg på vitacaer sammen med Eqology fiskeolie, er meget tilfreds, denne kombi gør mine led smidigere og jeg kan knytte min hænder igen, og har ikke ondt i mine fødder.
Jeg håber dette kan udskyde brug af stærk medicin, mange år i nu.
👍 Til jer
Annemarie Nørr

1 juli 2020

Kunde tilfredshed

Jeg skrev i går at jeg havde fået en regning fra inkasso på et rykker gebyr på 100kr, som var blevet til 804 kr. Jeg kontakter firmaet i dag og taler med Jette som er så imødekommende, og beklager at den var gået til inkasso hun sletter gælden, og det er jeg så taknemlig for, jeg havde jo indbetalt for sent, så de var i sin fulde ret til opkræve et rykke gebyr. Men aktiver slettet og jeg er en meget tilfreds kunde.
Med Venlig Hilsen
Carina Jørgensen

30 juni 2020

Hej Carina,

Er glad for dig og Jette fandt en løsning. Vi har ingen intention om, at der skal være en negativ oplevelse forbundet med vores service. Derfor imødekommer vi altid vores kunder. Det kan jo ske, at man forglemmer en betaling i ny og næ.

Men fint vi fandt en løsning til dig også.

Giver energi

Syntes det er et godt produkt,giver mere energi ved at tage pillerne .

29 juni 2020

Hej Freddy,

Dejligt at både Vitamin D og Vitamin B12 kan give dig lidt ekstra energi til hverdagen.

Tak for din fine anmeldelse.

Altid gode produkter fra Vita Cea

Altid gode produkter fra Vita Cea, de hjælper med at holde kroppen i orden.

25 juni 2020

Antwoord van Vitacea

Hej og tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for, at du har en god oplevelse med vores produkt.

Endnu engang tak for din anmeldelse.

tak med fem stjerner

Hej John,

Det er os som takker for din fine anmeldelse.

Behagelig samtale.

Hej Yvonne,

Er glad for, at vores søde kundeservice medarbejder Jette har givet dig en god oplevelse.

Jeg skulle hilse fra Jette.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

godt produgt til en fornuftig pris

Hej Aksel,

Dejligt du er glad for både produkt og prisniveauet. Hvis du har nogle andre ting, så tager du selvfølgelig bare kontakt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er godt til fris min læge sag at…

Jeg er godt til fris min læge sag at alle prøver var fine at alle vitamin prøver var fine så det er en fin perdugt så det kan jeg godt anbefale så er det hele i en så en tapelet om dagen så er man fri for mange slags

23 juni 2020

Hej Jens,

Dejligt at hører, at det lever op til dine forventninger og at dine prøver er fine. Husk stadig den gode og varieret kost. Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os til at høre fra dig igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Go oplevelse at handle med

Go service, og dejlig behandle 👍🏻

20 juni 2020

Hej Ulla,

Tusinde tak for din fine anmeldelse.

Du er altid velkommen.

Cealab kundeservice

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg ved ikke om tro kan flytte bjerge

Jeg ved ikke om tro kan flytte bjerge ! ?
Jeg har Sklerose som har begrænset mig i at jeg ikke har Hest mere.
Det var med til at give mig den beruselse at jeg kunne det som andre kunne, bevæge mig i tempo ( ved hesten bevægelser ). Det var hård at indse at det krævede meget (arbejde) som jeg normalt ikke regnede.
Nu da heste er væk Savner dem meget - de er nogle gode steder.
VitaCEA tror jeg har gjort at min bevægelig hed er god. Holder ikke de pauser som jeg måske burde, er ikke faldet,syntes at der er overskud til hjemlig gøremål.

9 juni 2020

Hej Jytte,

Hold da op.. Det er en dejlig historie fra din side. Vi har alle læst den igennem på kontoret her og vi er super glade for, at du har delt den med os. Vi er selvfølgelig meget glade for, at du har fået en god oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er godt tilfreds med Cealab og de…

Jeg er godt tilfreds med Cealab og de vitaminer jeg får.
Det er bare synd at Post Nord er så ulidelig langsomme.

28 mei 2020

Hej Kirsten,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig sommer herfra.

Vita cea Vitamin kapsler

10 days ago I started taking 1 pill in the morning and to my surprise I noticed that I have more energy than I had before getting my epilepsy pills. due to epilepsy pills I became drowsy and sleepy and could not perform my daily work. I'm so happy to feel 'normal' again. all my friends and family could see me fresh and happy again, as I have always been before my illness. I have recommended the vitamins to all my acquaintances because I have tried on my own body.

28 mei 2020

Hej Sima,

Thank you for your feedback.
We are happy to hear that VitaCea has made such a big difference to you.

Best regards

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Så ringede en medarbejder/sælger fra…

Så ringede en medarbejder/sælger fra Cealab igen., de ringede også for et par dage siden, hvor jeg tydeliggjorde at, jeg ikke var int. i deres ting.

Jeg spørger; "hvorfor ringer i til mig ?"
Sælger; "Det er bare fordi jeg har nogle spørgsmål, jeg gerne vil stille dig."
Mig; "du vi jo sælge et eller andet, det du gør er forbudt".
Så blev røret smækket på af sælgeren.

"Salg over telefonen til forbrugere er næsten altid ulovligt. Telefonsalg af bøger, aviser og nogle typer abonnementer, bl.a. på sygetransport, er dog som udgangspunkt lovligt."

18 mei 2020

Hej Berith,

Jeg vil undersøge sagen nærmere og sørge for, at vi ikke vil kontakte dig igen, når du ikke ønsker dette.

PAS PÅ!

PAS PÅ!

Svindel firma...
De sælger vitaminer til overpriser, og bliver ved med at sende produkter og fakturaer på trods af opsigelse.

De kan sammenlignes med udenlandske IT-svindlere.
Bondefangeri!

7 mei 2020

Hej Andreas,

Tak for din besked herinde.

Vi er kede af, at du har fået den opfattelse, at vi er et svindel firma.

Vi har ingen intention om, at sende leveringer til vores kunder såfremt de ikke ønsker at modtage dem. Du må meget gerne vende tilbage på info@cealab.dk eller 78 76 96 97, så vi kan få løst udfordringen hurtigst muligt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har opsagt levering 13-6-2020 vil…

Jeg har opsagt levering 13-6-2020 vil ikke modtage flere, de er for dyre for mig.
Opsigelse af kunde nr. 1009991 fra 5-5-2020

6 mei 2020

Hej Marianne,

Tak for din besked herinde. Du kan nemt og enkelt opsige din serviceaftale ved, at ringe på 78 76 96 97 eller skrive en mail på info@cealab.dk.

Jeg har opsagt din service aftale fra d.d.

Jeg vil dog os gøre dig opmærksom på, at såfremt du er pensionist, så kan du få 25% rabat på dine leveringer. Du vender bare tilbage, hvis du ønsker dette.

go betjening

18 april 2020

Hej Kirsten,

Du er altid velkommen til at give et kald igen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Troen flytter bjerge venlig hilsen …

Troen flytter bjerge venlig hilsen EERLING MULLE POULSEN

17 april 2020

Hej Erling,

Vi er kede af, at du har givet os 1 stjerne på din anmeldelse. Hvis du vil uddybe din kommentar, er du meget velkommen til det. Ellers kontakt os venlig på 78 76 96 97 eller skriv en mail på info@cealab.dk

CeaLab kundeservice

Lees meer over geverifieerde reviews.