Jeg fik en rykker på 678 kr. for et produkt jeg ikke havde fået! Talte med kundeservice og de forklarede at det var på grund af problemer med PostNord! Til Cealabs fordel kan jeg nu meddele at kunde... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Da je har fået konstateret psoriasis gigt, begyndte jeg på vitacaer sammen med Eqology fiskeolie, er meget tilfreds, denne kombi gør mine led smidigere og jeg kan knytte min hænder igen, og har ikk... Toon meer
Rettelse: Fin reaktion på min brokke-anmeldelse. Dejligt med hurtig og seriøs reaktion. Retter min anmeldelse til 4 stjerne! Bondefangeri af værste skuffe! Kontakter igen min demente mor, selvom v... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
En super god behandling altid, uanset problemet. Min vitaminer giver mig det de lovede, jeg havde ondt i leddene og havde svært ved st komme ud af sengen om morgen idet jeg havde svært ved st gå de... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
VitaCea er et kosttilskud for dig som brænder for dit eget ve og vel. Et kosttilskud som indeholder naturlige mineraler og vitaminer.
Contactgegevens
Herning, Denemarken
- info@cealab.dk
- cealab.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Vitacea
Vitacea, er noget af det bedste jeg har prøvet. Det har hjulpet mig meget med min energi, har fået mere energi efter jeg startet på vitacea😜 kan varmt anbefales
Jeg er fuldt ud tilfreds med VitaCea,Er…
Jeg er fuldt ud tilfreds med VitaCea,Er der problemer så får vi en god snak og så er alt ordnet.
Im very happy to use this produkt and I…
Im very happy to use this produkt and I am absolutly better energi after I started to take Them . Less pain in muschles and (led) . More energy.
Nu har jeg brugt jeres produgt i snart…
Nu har jeg brugt jeres produgt i snart 4 år det virger regtig godt på mig , så jeg kan bare anbefale andre.Kirsten Hastrup Andersen.
Rigtig fin service og god produkt
Rigtig fin service. Blev af Cealab gjort opmærksom på at når man er pensionist, kan man få kapslerne billigere. Virkelig flot at de selv gør opmærksom herpå.
For mig er sidegevinsten ved brug af vitaminpillen at jeg kan mærke tydelig forskel på mine tænder. Jeg har tendens til paradentose.Holder jeg pause med vitaminpillen får jeg straks isninger i tænderne og ømt tandkød tandkød.
Jeg kan varmt anbefale vitaminpillen fra Cealab.
God service...
God,venlig og hjælpsom information ved telefonisk henvendelse 😊
VitaCea er et godt produkt
Jeg har taget VitaCea igennem et par år og oplever rigtig god effekt på led og bevægeapparatet. Jeg løber meget og helst dagligt uden problemer. Produktet kan anbefales.
Blev ringet op af en venlig dame fra…
Blev ringet op af en venlig dame fra kundeservice, som kunne fortælle mig at næste leverance var forsinket. Det er Go service.
Super god alt i en pille
Super god alt i en pille
Mit kolesteroltal har aldrig været bedre🙂
Fuld tilfredshed igennem flere år
Et godt tilskud, som jeg har brugt i flere år. Virkelig god kundeservice.
Jeg betalte for min vare samme dag
Jeg betalte for min vare samme dag, som jeg havde modtaget den: 338 kr. 3 uger senere modtog jeg en rykker +100kr i gebyr. Sendte en mail hvori jeg skrev, at jeg havde betalt, samt dato for samme. Blev ringet op, fordi de ikke kunne finde min indbetaling, og jeg blev bedt om at sende 71koden på indbetalingskortet. Fordi den står på min konto, var det intet problem. Jeg er i dag ringet op endnu en gang, hvorefter jeg kontaktede min bank. De gav mig et betalingsidentifikation nr. som jeg mailede til cealab.
Det SKAL de kunne spore min indbetaling på, ellers må de sende mig i fogedretten. Det ville fryde mig
Er ovenud tilfreds
Er ovenud tilfreds, kan mærke en god virkning på mine led
Det har virkelig hjulpet på min gigt
Det har virkelig hjulpet på min gigt, er glad da jeg ikk kan tåle gigt medicin.
Dejligt firma at handle med
Dejligt firma at handle med. har fået nogle piller for led og muskler. og er så tilfreds , har fået så godt i min krop, og i mine led, tusind tak for det. Med venlig hilsen Ingelise Kristensen.
Jeg syndes at det har en god efekt på…
Jeg syndes at det har en god efekt på mine knæ og hofter
En god pris i forhold til andre
Hej jeg er meget tilfreds
Hej jeg er meget tilfreds vitaCea gør så min hverdag er blevet næsten smertefri jeg kan gå fem kilometer igen og er fri for udgifter til fys 😆😄
Leverer altid til tiden
Leverer altid til tiden. Venlig og kompetent kundeservice
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.