Jeg bestilte to suprice-poser i tillegg til en gave, som stod til forventningene. I suprice-posene til 99,/ pr stk var det en ødelagt sjokoladekalender hvor alle sjokoladene lå samlet i bunnen, og... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Det tok en måned fra jeg bestilte, til varene ble sendt fra lager. Jeg måtte purre på oppdatering to ganger. Hadde selskapet oppdatert meg om forsinkelsen, hadde det blitt bedre vurdering. Jeg har fo... Toon meer
Bestilte julegaver 18. November. Purret på 30.11 og fikk beskjed om at det var en forsinkelse og at varene skulle sendes Mandagen etter. Nå 14.12 er varen fortsatt ikke sendt. Bestillingen ble til sl... Toon meer
Det tok litt tid før varen ble sendt. Jeg måtte henvende meg til Celis. Fikk grei beskjed om årsaken til forsinkelsen. Hadde gitt 5 stjerner hvis Celis selv hade informert meg om forsinkelse
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Celis.no er en norsk nettbutikk med et stort og spennende utvalg til mor, barn og hjemmet
Contactgegevens
Noorwegen
- celis.no
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Det tok lang tid før jeg fikk varene
Det tok lang tid før jeg fikk varene. Og fikk ingen beskjed. Måtte sende to mailer og spørre før jeg fikk svar. Fornøyd med varene jeg bestilte når jeg først fikk dem
Stort sett kvalitetsvarer til god pris
Stort sett kvalitetsvarer til god pris. Kort leveringstid. Enkelte bom innimellom, men sånn er det vel med alle leverandører
Dårlig kvalitet på produktet
Dårlig kvalitet på produktet. Størrelsen Xxl tilsvarte en M. Lang leveringstid.
Jakke ikke lik den på bildet og liten i…
Jakke ikke lik den på bildet og liten i størelse
Skuffet over leveringstiden
Skuffet over leveringstiden, bestilte varer 4. november som jeg ennå ikke har mottatt...skrev e-post til dere 29.11 og dere beklaget feil med leveransen, sendt i retur og sendes på nytt. Feil i systemet og dere kunne gitt meg beskjed om hva som skjedde med min bestilling.
Dårlig service.
Kjolen kom aldri
Har ennå ikke mottatt varene etter en måned.
Ikke fått varene en måned etter bestilling.
Raskere levering og Norsk bruksannvisning hadde hvert flott.
Kunne levert raskere, at varene kan komme med norsk bruksannvisning. vi bestilte 2 stk The Mood Charger lamp og ingen av oss klarer å forstå hvordan den fungerer enda.
Pakken er ikke levert!
Pakken er ikke levert!! Har skrevet til kundeservice.
Forlanger svar
Jeg bestilte varer 8/11-2023
Jeg bestilte varer 8/11-2023. 6/12-2023 ikke mottatt noen varer ennå, men får beskjed fra Klarna at de har mottatt informasjon fra fra celis.no om at ett eller flere produkter i ordren har blitt returnert eller avbestilt. Hvordan kan det skje?
Har ikke mottatt varene som ble bestilt…
Har ikke mottatt varene som ble bestilt for 31 dager siden så vanskelig å si noe om de. Ikke noen kommunikasjon om status på varene, blir selvsagt bekymret at det er svindel.
Dårlig kundeservice
Feilbehandling av ordre. Sier ferdigpakket, men kun EDI på sporing. Dårlig oppfølging fra kundeservice. Når jeg har etterlyst den får jeg svar at det er forsinkelse fra leverandør. En måned senere er ordren fortsatt ikke kommet.
Ikke å anbefale.
Ennå ikke mottatt varen. Etterspurt flere ganger, og hver gang er det forsinkelser, og skal sendes på mandag eller i morgen, men kommer ikke. Ingen informasjon underveis.
Har bestillt varet av dere for nesten 1…
Har bestillt varet av dere for nesten 1 mnd siden. Ringer/ skriver e-post til dere flere ganger men ikke noe svar fra dere??? Hva er dette for noe useriøse kundeservice dere har??😡
Bestilte for flere uker siden å har…
Bestilte for flere uker siden å har enda ikke fått verken ordrebekreftelse eller svar fra kundeservice. Blir nok ikke å handle herfra flere ganger.
Dårlig verdi for pengene!
Hvorfor gidde å spørre om tilfredshet
Har ennå ikke sett snurten av bestillingen. 1 måned siden og siste melding fra kundeservice var at jeg sikkert fikk den i løpet av neste uke🤣vil isåfall bli overrasket. Siden kundesenter også sa for 1 uke siden at den skulle sendes samme dag. Er kun fornøyd med at jeg ikke har forhåndsbetalt.
Dit is Trustpilot