Respo to ścieżka ktoŕa warto podążać.Ja wyznaczyłam cel i pomimo pagórkow i wielu upadków zawsze czuje że jest ktoś obok.Wsparcie jest trafione a moja opiekunka to cudo:)posiłki są boskie i proste.Res... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Wiele razy próbowałam różnych diet. Z reguły kg wracały odstawianie ulubionych przekąsek i dań uniemożliwiało mi trzymanie wagi. Z Respo było i jest inaczej. Posiłki są smaczne nie odczuwam tego że... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Dieta została dopasowana do moich potrzeb, stylu życia i preferencji smakowych. Posiłki są smaczne, różnorodne i łatwe do przygotowania. Kontakt z dietetykiem p... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
W ciagu 6 miesięcy, mialem 3 opiekunów, z czego drugiego miałem najdłużej. Przy pierwszym opiekunie w ciagu miesiaca straciłem 6kg, najadalem sie a posiłki były proste do przygotowania. Przy drugim ca... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Centrum Respo to poradnia dietetyczna online, w której zrealizujesz swój cel sylwetkowy pod stałą opieką dyplomowanego dietetyka klinicznego, ze wsparciem nowoczesnej aplikacji mobilnej. Działamy zgodnie z metodą Respo, jedyną polską metodą odchudzania o skuteczności potwierdzonej badaniami naukowymi. Jej twórcą jest doktor dietetyki Michał Wrzosek. Układamy dietę idealnie dopasowaną do Ciebie: w Respo jesz tylko to, co lubisz, masz wsparcie dietetyka bez limitu oraz plan aktywności fizycznej w sam raz na Twoją formę. Zbudujesz zdrowe nawyki żywieniowe, a dzięki nim kolejna dieta nie będzie Ci już potrzebna! Nasi Podopieczni już wiedzą, że odchudzanie może być przyjemne. Skuteczna dieta online jest na wyciągnięcie Twojej ręki.
Contactgegevens
Młynarska 8/12, 01-194, Warszawa, Polen
- 22 230 21 37
- kontakt@centrumrespo.pl
- centrumrespo.pl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jestem zadowolona
Jestem zadowolona , posiłki robi się szybko , są smaczne mogę wymieniać posiłki jeżeli w danym momencie czegoś nie mam lub nie mogę tego zrobić . Waga spada powoli ale czuję się super i zdaję sobie sprawę że ze względu na to że nie mogę ćwiczyć ,przyczyn zdrowotnych ,tylko joga i pilates pewnie waga spadała by szybciej . Ale dla mnie to że jem co lubię i jestem pojedzona a waga spada jest rewelacyjna .polecam

Antwoord van centrumrespo.pl
Dieta jest dostosowana do mnie do nich…
Dieta jest dostosowana do mnie do nich potrzeb i upodobań, nie ma wielkich wyrzeczen czy restrykcji, zasada 80/20 jest mega bo mogę zjeść ciasto czy lody ze znajomymi albo pójść na pizzę a efekty są. Kontakt z opiekunem celem bezcenny to podstawa to rozwiania wątpliwości i motywowania.

Antwoord van centrumrespo.pl
Teraz albo już nigdy.....
Swoją przygodę z Respo rozpoczęłam miesiąc temu. Poleciła mi ją moja rehabilitantka która po ciąży schudła ponad 30 kg. Stwierdziłam że albo teraz albo nigdy. Zaczęłam czytać, obserwować przemiany, przeglądać przepisy. I zdecydowałam się. To była najlepsza decyzja w życiu. Waga stopniowo leci w dół. Posiłki są smaczne, sycące. Do tego zmobilizowałam się do treningów. Czuje się o niebo lepiej...kręgosłup już nie dokucza.

Antwoord van centrumrespo.pl
Zarówno plan treningów jak i dieta są…
Zarówno plan treningów jak i dieta są dopasowane do moich potrzeb. Mimo początkowych wątpliwości co do korzystania z aplikacji i programu treningów po czasie okazało się że wszystko jest bardzo dobrze przemyślane sfokusowane na osiągnięcie zmierzonego przeze mnie celu. Polecam każdemu kto wyznacza sobie cele w życiu i w sporcie.

Diety dopasowana do kazdego
Efekty diety są gwarantowane. Przepisy są rewelacyjne, opisane krok po kroku jak przygotować poszczególny posiłek. Jest bardzo dużą różnorodność posiłków. Aplikacja jest bardzo pomocna.

polecam
Świetnie dopasowane posiłki, pyszne i proste w przygotowaniu. Opieka dietetyka jest na wysokim poziomie. Gorąco polecam.

Dieta, cwiczenia , IT - w pakiecie VIP
Mialam pakiet VIP. Przepisy bardzo ciekawe z calego swiata ale chyba nie zawsze testowane i nie zawsze byly mozliwe do zrobienia (placuszki sie rozwalaly na patelni, albo ilosc nadzienia do 1 arkusza nori byl niezmozliwy). Kontakt z dietetyczka super, duza wiedza i pomoc p.Joanny ! Przez 3 miesiace mialam chyba 3 bledy w aplikacji ktore musialy byc rozwiazywane przez IT. Tutaj niestety IT dziala bardzo slabo , nie ma tez inforamcji kiedy usterka moze byc naprawiona ! Usuniecie jednego bledu zajelo im caly miesiac, a to dosc duzo.
Jesli chodzi o treningi to nie jestem zadowolona, Bardzo duzo cwiczen na rozgrzewce, bardzo dlugich ktore nie byly konieczne . W samych treningach nie bylo serii a powtarzanie tego samego cwiczenia po 3-4 razy . DOdatkowo nikt nie mysli zeby np nie ustawiac cwiczen ktore obciazaja nadgarstki obok siebie.
Ostatecznie moge powiedziec dieta ok ale strona cwiczen slabo, problemy IT tragicznie

Dieta Respo jest świetna
Dieta Respo jest świetna. Ustawiona pod każdego z osobna na podstawie szczegółowego wywiadu, uwzględnia ulubiona produkty, dla tych którzy nie mogą żyć bez chleba - świetna wiadomość - można jeść chleb i chudnąć. Dzięki diecie Respo nauczyłam się zdrowych nawyków żywieniowych i znacznie ograniczyłam słodycze. Opiekunowie są bardzo pomocni i mają ogromną wiedzę.

Polecam współpracę z RESPO
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. To taki model który mi odpowiada. Posiłki dopasowane do mnie pod względem potraw, produktów i miejsc gdzie robię zakupy. Dobry kontakt z opiekunem celu. I bardzo ważne ŚWIETNA APLIKACJA,super pomocna.Bardzo polecam współpracę z RESPO.

Polecam :)
Wszystkim, którzy się wahają bardzo polecam spróbować Respo, choćby na najkrótszym pakiecie (1,5 miesiaca). Jestem bardzo zadowolona z diety, z efektów, z podejścia dietetyków i wsparcia, które otrzymuje podopieczny. To dieta stworzona indywidualnie, pod smaki i produkty, które lubię i myślę, że to miało najistotniejszy wpływ na to, że zrealizowałam swój cel i zwiększyłam go. Dania, które wybiera się samodzielnie, edycja posiłków i możliwość wymiany posiłku w każdym momencie dnia to dla mnie najważniejsze aspekty w trakcie redukcji. A efekty dają motywację do dalszych działań. Jeżeli jesteś niezdecydowany/niezdecydowana naprawdę polecam sprawdzić samodzielnie.

Zdecydowanie polecam
Zdecydowanie polecam. Zmiana nawyków żywieniowych chyba nigdy nie była prostsza. Przepisy smaczne i proste w przygotowaniu. Motywacja opiekuna działa. Polecam również konsultacje z psychodietetyk. Metoda Respo działa. Serio

Antwoord van centrumrespo.pl
To mój trzeci miesiąc z Respo
To mój trzeci miesiąc z Respo i jestem bardzo zadowolona. Ogromny wybór smacznych potraw, których przygotowanie nie zajmuje dużo czasu. W końcu widzę efekty diety 😁 bardzo polecam

Brawo, Respo!
Respo jest świetnym rozwiązaniem dla osób, które z różnych powodów nie chcą korzystać z gotowych cateringów dietetycznych, a równocześnie potrzebują świeżych inspiracji do samodzielnego gotowania. Wsparcie dietetyczki na czacie sprawdza się doskonale - pani Monika jest zawsze pomocna i serdeczna. Cel „redukcyjny” został osiągnięty, bez uczucia frustracji i wielkich wyrzeczeń - teraz utrzymuję wagę od około roku. Nauczyłam się zrównoważonego podejścia do jedzenia - bez „zrywów” zdrowego odżywiania, a następnie „nagradzania się” nie-odżywczymi daniami. Brawo, Respo!

Antwoord van centrumrespo.pl
Zawsze marzyłam o zgrabnej sylwetce …
Zawsze marzyłam o zgrabnej sylwetce nie głodząc się przy tym. I znalazłam - RESPO spełnia moje oczekiwania. Posiłki są syte, nie unikam tłuszczy, słodyczy, pieczywa. Jem to na co mam ochotę . A co najważniejsze, przy współpracy opiekuna obniżam swoją wagę w moim tempie. Święta??? To nie są dni katorgi. Świętuję z całą rodziną i przyjaciółmi. Zjadam wszystko, Respo i ze świętami daje sobie radę, a ja razem z nim 😄

Antwoord van centrumrespo.pl
Idealnie dopasowane posiłki z…
Idealnie dopasowane posiłki z ulubionych produktów

Działam z Respo ponad rok
Działam z Respo ponad rok. Jestem bardzo zadowolona z moich rezultatów oraz ich wsparcia. Polecam tą firmę, ich aplikację i ludzi tam wspierających z całego serca ♥️

Antwoord van centrumrespo.pl
Jak dieta to tylko z Respo
Jak dieta to tylko z Respo, najlepsze przepisy i świetna aplikacja która ciagle jest ulepszana.

Super współpraca
Moja przygoda z Respo zaczęła się kiedy same ćwiczenia to było za mało by uzyskać zamierzoną sylwetkę. Zależało mi żeby zrzucić zbędne kilogramy i wprowadzić nowe nawyki, które zostaną ze mną na dłużej, ale potrzebowałam też doradztwa dietetyka bo nigdy wcześniej nie byłam na żadnej diecie. Połowę kilogramów zrzuciłam bez problemu i idę po więcej, a moja dietetyk wspiera mnie przez cały czas i na bieżąco wprowadza zmiany, żeby dopasować dietę do mnie i do moich aktualnych preferencji. Polecam z całego serducha, bo taka dieta, to czysta przyjemność 😃

RESPO - nie ma konkurencji
W 100% polecam RESPO.
Podejście dietetyka - pierwsza klasa
Posiłki - różnorodne, pyszne, dopasowane do naszych preferencji
I co najwazniejsze widoczne efekty oraz w moim przypadku zmiana nawyków, które planuję utrzymać na stałe.

Polecam Respo i Panią Dominikę
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z respo, moim opiekunem była Pani Dominika, przemiła i szalenie wspierająca osoba. Zaproponowała bardzo urozmaiconą dietę, biorąc pod uwagę tryb życie i mój brak miłości do gotowania. Posiłki były proste, różnorodne a co najważniejsze łatwe w wykonaniu i smaaaczne. Kilogramy lecą w dół zgodnie z naszymi początkowymi ustaleniami, a każdą wątpliwość mogę omówić z Panią Dominiką. Jak się zastanawiacie czy wziąć w tym udział czy nie - warto ! Lato za pasem ;)

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.