Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Respo to ścieżka ktoŕa warto podążać.Ja wyznaczyłam cel i pomimo pagórkow i wielu upadków zawsze czuje że jest ktoś obok.Wsparcie jest trafione a moja opiekunka to cudo:)posiłki są boskie i proste.Res... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wiele razy próbowałam różnych diet. Z reguły kg wracały odstawianie ulubionych przekąsek i dań uniemożliwiało mi trzymanie wagi. Z Respo było i jest inaczej. Posiłki są smaczne nie odczuwam tego że... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Dieta została dopasowana do moich potrzeb, stylu życia i preferencji smakowych. Posiłki są smaczne, różnorodne i łatwe do przygotowania. Kontakt z dietetykiem p... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

W ciagu 6 miesięcy, mialem 3 opiekunów, z czego drugiego miałem najdłużej. Przy pierwszym opiekunie w ciagu miesiaca straciłem 6kg, najadalem sie a posiłki były proste do przygotowania. Przy drugim ca... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Voedingsdeskundige
  2. Fitness- en voedingsservice
  3. Gezondheidsconsulent

Geschreven door het bedrijf

Centrum Respo to poradnia dietetyczna online, w której zrealizujesz swój cel sylwetkowy pod stałą opieką dyplomowanego dietetyka klinicznego, ze wsparciem nowoczesnej aplikacji mobilnej. Działamy zgodnie z metodą Respo, jedyną polską metodą odchudzania o skuteczności potwierdzonej badaniami naukowymi. Jej twórcą jest doktor dietetyki Michał Wrzosek. Układamy dietę idealnie dopasowaną do Ciebie: w Respo jesz tylko to, co lubisz, masz wsparcie dietetyka bez limitu oraz plan aktywności fizycznej w sam raz na Twoją formę. Zbudujesz zdrowe nawyki żywieniowe, a dzięki nim kolejna dieta nie będzie Ci już potrzebna! Nasi Podopieczni już wiedzą, że odchudzanie może być przyjemne. Skuteczna dieta online jest na wyciągnięcie Twojej ręki.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Polecam ! …

Jeśli Ty będziesz chciał/a to naprawdę to działa ! ☺️

14 maart 2026

Antwoord van centrumrespo.pl

Bardzo dziękujemy za tę opinię. Nasze metody i narzędzia są skuteczne, ale to zaangażowanie naszych Podopiecznych i ich chęć do zmiany są tym kluczowym składnikiem, który napędza sukces.

Polecam współpracę z Respo

Polecam współpracę z Respo. Dieta jest smaczna, szybka w przygotowaniu ale również różnorodna. Mam ochotę na cos słodkiego, nie ma problemu z tym bo dieta mi to zapewnia. Prosta aplikacja ale i pomocna w robieniu zakupów nawet na tydzień do przodu. Fajna i pomocna współpraca z opiekunem. Bardzo polecam.

14 maart 2026

Antwoord van centrumrespo.pl

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną rekomendację!

Cieszymy się, że nasze podejście do diety tak dobrze wpisuje się w Twoje potrzeby. Naszym celem jest właśnie pokazanie, że zdrowe odżywianie może być smaczne i różnorodne, bez konieczności rezygnowania z ulubionych smaków.

To świetnie, że aplikacja ułatwia Ci codzienne planowanie i zakupy, a współpraca z Opiekunem daje Ci poczucie wsparcia. Takie opinie motywują nas do dalszego działania!

Życzymy dalszych sukcesów i samych smacznych posiłków!

Polecam bardzo

Polecam bardzo!
Jestem z Respo już 7 miesięcy i jestem bardzo zadowolona.
Mam pakiet Premium a moim opiekunem jest Natalia- zawsze mogę liczyć na jej dobre słowo, wsparcie i pomoc.
Posiłki w diecie są proste w przygotowaniu oraz co najważniejsze smaczne.
Aplikacja Respo oprócz 7dniowej bezpłatnej wymiany posiłków (tak żeby to mi pasowało co będę jadła, a nie ze są z góry narzucone posiłki) i przygotowanej listy zakupów (gdzie sama mogę skontrolować co mam a co jeszcze muszę dokupić na kolejny tydzień) ma także Społeczność dzięki której można uzyskać wsparcie, pomoc a także zainspirować się przepisami które zrobili inni.
Polecam serdecznie

12 maart 2026

Antwoord van centrumrespo.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię oraz polecenie 💚

Super, że tak dobrze oceniasz kontakt z dietetykiem, a Natalia jest dla Ciebie realnym wsparciem 😊 Aplikacja wraz z jej funkcjami, takimi jak interaktywna lista zakupów czy dostęp do społeczności Respo, a także elastyczny jadłospis, są po to, żeby inspirować, ułatwiać codzienne decyzje, pomóc w organizacji i przede wszystkim — trzymać Cię blisko celu.

Wspaniała aplikacja

Wspaniała aplikacja, Bardzo mobilizująca Łatwe do przygotowania posiłki a co najważniejsze robi się je w mgnieniu oka . Nie trzeba stać przy garach 😉. Bardzo polecam

8 maart 2026

Dziękujemy za pozytywną opinię 🙂

Niezmiernie miło nam słyszeć, że nasza dieta oraz aplikacja spełniły Twoje oczekiwania. W Respo stawiamy na smaczne i szybkie posiłki — udowadniamy, że da się jeść zdrowo i nie poświęcać przy tym mnóstwa czasu na gotowanie 😊

Rewelacyjna dieta

Jestem z Respo około 8 miesięcy. Straciłam na wadze tyle ile zakładałam, stało się to bez poczucia głodu, jedząc pyszne, urozmaicone posiłki. Jestem zachwycona przepisami, ułatwieniem jakie daje aplikacja. Największym atutem Respo jest opiekun celu, ja mam Karolinę i jej pomoc, motywowanie mnie i rozwiązywanie kłopotów z dietą są bezcenne. Dzięki niej treningi to teraz mój nawyk, a dieta to moje ulubione przepisy w cudownej wersji. Dziękuję!

12 maart 2026

Antwoord van centrumrespo.pl

Bardzo dziękujemy za tak entuzjastyczną opinię i gratulujemy osiągnięcia zamierzonego celu.

Niezmiernie nas cieszy, że proces redukcji przebiegł tak komfortowo – bez poczucia głodu i z dużą satysfakcją z jedzenia. Dziękujemy za zaufanie i życzymy dalszej radości z Twoich ulubionych przepisów w wersji Respo!

Serdecznie polecam Respo ♥️

Serdecznie polecam Respo ♥️
Od pierwszych chwil czuję się profesjonalnie zaopiekowana .
Aplikacja jest bardzo intuicyjna i łatwa w obsłudze 🙂 Dieta jest dopasowana pod każdego indywidualne co naprawdę daję porządne efekty w walce z odchudzaniem.
Opiekun pomaga i motywuje do działania 😁

Treść wiadomości Gemini
Bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa! ♥️

Niezmiernie nas cieszy, że od samego początku czujesz profesjonalne wsparcie. Naszym priorytetem jest właśnie to, aby każdy Podopieczny czuł się zaopiekowany, a droga do celu była jak najprostsza dzięki intuicyjnej aplikacji.

To świetna wiadomość, że dopasowanie diety przynosi już widoczne efekty w odchudzaniu – to najlepsza nagroda za wspólną pracę z Twoim Opiekunem. Trzymamy kciuki za dalszą motywację i kolejne sukcesy! 😁

Jestem zachwycona Respo

Jestem zachwycona Respo. Posiłki są smaczne i szybkie w przygotowaniu. Jem to co lubię. Dzięki Respo dowiedziałam się, co robiłam źle stosując inne diety. Przede wszystkim pozwala nauczyć się zdrowych nawyków w odżywianiu. Polecam!!!

Antwoord van centrumrespo.pl

Dziękujemy za opinię oraz polecenie 😍

W Respo dopasowujemy plan do Twoich indywidualnych preferencji, potrzeb i celu, dzięki temu realizacja diety, a przy tym nauka zdrowych nawyków żywieniowych, jest prosta i przyjemna 🙂

Super aplikacja

Super aplikacja, bardzo dużo przepisów, które są szybkie i smaczne.

11 maart 2025

Antwoord van centrumrespo.pl

Cieszymy się, że nasza aplikacja spełnia Twoje oczekiwania, a przepisy okazują się nie tylko smaczne, ale i szybkie w przygotowaniu – wiemy, jak ważna jest oszczędność czasu w codziennym dbaniu o dietę.

Dziękujemy za zaufanie i życzymy dalszego czerpania radości z gotowania z Respo! 🥰

Respo bez wyrzeczeń

Zdecydowanie polecam Respo. Szybko, smacznie i zdrowo. W końcu mogę jeść to na co mam ochotę, bez wyrzeczeń. To nie dieta a zmiana stylu życia na lepsze.

Antwoord van centrumrespo.pl

Dziękujemy za opinię oraz polecenie ❤️

W Respo udowadniamy, że dieta może być elastyczna i dopasowana do Ciebie, dzięki czemu nawet nie czujesz, że na niej jesteś, a zmiana nawyków przychodzi z łatwością 🙂

Dobra dieta

Wszystko robi dobrze, skoro działa. Dieta nie jest katorgą. Mam nadzieję , że pomogąmi naprawić relacje z jedzeniem, co powoli się dzieje

Dziękujemy za opinię 🙂

W Respo zależy nam na tym, by dieta była maksymalnie komfortowa dla Podopiecznego i nie oznaczała drastycznej zmiany dotychczasowych przyzwyczajeń. Cieszymy się, że możemy Ci towarzyszyć w drodze do lepszej relacji z jedzeniem 🙂

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wszystko jest super!Jestem z Respo od 2 lat i wszystko jest…

Jestem z Respo od 2 lat i wszystko jest fajne.Mega posiłki ,super pomocna aplikacja i fachowe doradztwo.Moja a właściwie nasza opiekunka (jestem na diecie razem z mężem)jest fantastyczna.Dziękujemy Karolinko Rogowska🥰

Dziękujemy za opinię ❤️

Bardzo cieszą nas Twoje słowa i satysfakcja ze współpracy 🙂 To właśnie intuicyjna aplikacja, smaczne, dopasowane do preferencji Podopiecznego przepisy oraz wsparcie dyplomowanego dietetyka przekładają się na owocną współpracę 🙂 Dziękujemy w imieniu Karoliny 😍

Respo odmieniło moje życie

Respo odmieniło moje życie. Poczułam się atrakcyjniejsza, jestem sprawniejsza fizycznie i umysłowo.
Dobrze dobrana dieta wraz ze wsparciem opiekuna sprawia, że jem dobrze, co wpływa na całe moje otoczenie.

Dziękujemy za opinię 🫶
To dla nas niezwykle ważne, że zauważasz tak pozytywne zmiany w postrzeganiu siebie. Cieszymy się, że współpraca z nami przyczyniła się do poprawy Twojego samopoczucia ❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dieta z respo to sama przyjemność

Dieta z respo to sama przyjemność. Z respo nie czuje jakbym była na diecie. Posiłki są szybkie i proste a przede wszystkim smaczne😁

12 december 2025

Bardzo dziękujemy za opinię 🫶

W Respo uwzględniamy wszystkie Twoje indywidualne potrzeby i preferencje — tak, abyś nie odczuwała, że jesteś na diecie, a proces zmiany nawyków przebiegał komfortowo, w towarzystwie ulubionych potraw 🙂

Pierwszy raz przedłużam dietę

Pierwszy raz przedłużam dietę! Pierwszy raz to co zjadam bardzo mi smakuje i nie jest to smak „diety „ . Polecam!

Antwoord van centrumrespo.pl

Dziękujemy za opinię oraz zaufanie ❤️
Jest nam niezmiernie miło słyszeć, że zaproponowane przez nas posiłki trafiły w Twój gust i nie odczuwasz nawet, że jesteś na diecie - właśnie o to chodzi 😊

Cieszymy się, że z nami jesteś!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Chciej a z Respo Ci się uda!

Mój kontakt z dietetyczką jest super, dobrze działa codzienny kontakt i motywuje do dalszego działania. Super przepisy i prostota ich wykonania, także na zapas, sprawia, że w mojej sytuacji zawodowej bez problemu mogę osiągać super rezultaty :) podstawą jest jednak chęć zmian i motywacja żeby osiągnąć cel.

Dziękujemy za opinię 🫶

Realne wsparcie dietetyka i dopasowanie planu do indywidualnych potrzeb i preferencji Podopiecznego to nieodłączne elementy satysfakcjonującej współpracy 💪 Dbamy o to, by realizacja planu była wygodna i komfortowa w każdych warunkach, a Podopieczny otrzymywał odpowiednią dawkę motywacji - tak, aby móc osiągnąć wymarzony cel 🙂

Jestem zachwycona dietą

Jestem zachwycona dietą, aplikacją i kontaktem z dietetyczką Panią Karoliną Łazicką! Dzięki Respo schudłam ponad 15 kg w 5 miesięcy i to praktycznie bez wyrzeczeń i spędzania wielu godzin w kuchni. Posiłki są smaczne i zróżnicowane, a do ich przygotowania używa się ogólnodostępnych produktów. Kontakt z dietetykiem motywuje i pozwala na elastyczne dopasowywanie planu do potrzeb. Polecam w 100% To nie restrykcyjna dieta tylko pozytywna zmiana sposobu odżywiania!

Dziękujemy za pozytywną opinię 💚

Cieszymy się, że aplikacja oraz wsparcie Twojej dietetyczki Karoliny przyczyniły się do zmiany Twoich nawyków, co zaowocowało już pięknym efektem w postaci 15 kg mniej 🙂Wielkie brawa dla Ciebie! W Respo nie chcemy wprowadzać w życie Podopiecznych rewolucji - zależy nam na tym by poprzez małe zmiany budować pozytywne, długotrwałe efekty. Bez mnóstwa wyrzeczeń, trudno dostępnych składników i bez spędzania wielu godzin w kuchni 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dzialam z nimi od prawie roku i wciaz…

Dzialam z nimi od prawie roku i wciaz mnie pozytywnie zaskakuja,super smaczne posilki,pomoc dietetyka

Dziękujemy za opinię ❤️

Niesamowicie miło nam słyszeć, że współpraca z Respo przynosi Ci tyle satysfakcji i pozytywnych zaskoczeń 😊 Posiłki dopasowane do preferencji Podopiecznego oraz wsparcie dietetyka to jedne z istotnych składowych potwierdzających skuteczność naszej metody 💪

Świetna

Świetna, wygodna i intuicyjna aplikacja dietetyczna

Dziękujemy za opinię 🙂
Aplikacja i jej funkcje to istotny element współpracy z Respo. Super, że aplikacja okazała się dla Ciebie intuicyjna - właśnie o to nam chodzi 🙂

Dieta bez poczucia diety :D

Dieta dopasowana do stylu życia i preferencji smakowych. Kontakt z dietetykiem. Możliwość zmian i korekcji w planie. Dedykowana aplikacja, która bardzo ułatwia zskupy, planowanie posilków, gotowanie i przestrzeganie zaleceń.

Antwoord van centrumrespo.pl

Bardzo dziękujemy za opinię.

To właśnie elastyczny plan, dopasowany do preferencji Podopiecznego, a także dedykowana aplikacja, sprawiają, że dieta staje się częścią życia, a nie tylko chwilową zmianą sposobu żywienia 🙂
Bardzo dbamy również o to, by każdy nasz Podopieczny uzyskał odpowiednią i profesjonalną opiekę oraz wsparcie na każdym etapie współpracy.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super aplikacja i pomocni opiekunowie celu

Respo to przede wszystkim świetna aplikacja, która ułatwia osiągnąć swoje cele! Niesamowicie motywującym jest również kontakt z opiekunem celu.

1 augustus 2025

Dziękujemy za opinię ❤️

Nieustannie dbamy o to, by funkcje naszej aplikacji maksymalnie ułatwiały Podopiecznemu realizację planu i osiąganie wszystkich zamierzonych celów 🙂

Bardzo cieszy nas to, że Twój Opiekun jest dla Ciebie tak dużym wsparciem. Indywidualna i kompleksowa opieka specjalistów to coś, co nas wyróżnia.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.