Één van de BH's van mijn eerste bestelling ging meteen bij de eerste keer dragen kapot. Ik baalde echt, want ze zitten heerlijk. Het bandje was losgeschoten. Contact opgenomen, en na wat vragen t... Toon meer
Wat een heerlijk materiaal! Zoals de tips van velen van onderaf aangetrokken en dan corrigeert hij echt heel mooi. Heb hem precies op de maat gekocht volgens de maattabel. Ik hoef er geen bh onderaan,... Toon meer
Geweldig! Heerlijke stof en helemaal niet duur zit als gegoten! Had direct daarna nog een nieuwe bestelling geplaatst en dat pakketje was leeggehaald (waarschijnlijk vond een bezorger van DHL ze ook l... Toon meer
Ik had besteld, snelle levering. Helemaal top. Helaas na 2 keer dragen was een drukkertje van de bodysuit eraf. Defect gemeld en dat is super opgepakt. Kreeg een kortingcodes om een nieuwe te bestell... Toon meer
Vraagt klanten om een review
het verzenden duurde wat langer maar nu ik ze binnen heb was dit het wachten meer dan waard! wat een geweldige BH's. Ze voelen heel zacht en is net een 2de huid. Ik wil niet meer anders

Antwoord van Cfab
Wacht al weken op mijn bestelling. Klantenservice is niet bereikbaar. Op e-mail wordt niet of nauwelijks gereageerd.
Eerste keer dat ik hier bestel en waarschijnlijk ook de laatste keer. Ik ben totaal niet tevreden en heb het gevoel dat ik aan het lijntje wordt gehouden. Wat een slechte service.
15 september mijn bh's retour gestuurd, nog geen geld terug
Op 15 september de bh's retour gestuurd, op 9 oktober mail gehad dat mijn retour ontvangen was en in een paar dagen afgehandeld zou worden. Helaas al meerdere keren gemaild etc, maar er gebeurd helemaal niks.
Leuk hoor, luisteren naar een influencer maar toen ik de verpakking opendeed zag ik al direct dat de bh's veel te klein vielen.
Het bizarre is dat je op geen enkele wijze met Creamy in contact komt, totaal niet.
Zou dit bedrijf totaal niet aanraden.
ik heb op 13oktober een retour aangemeld, tot op heden is dit nog steeds niet in orde!
Ik probeer te mailen maar je krijgt daar geen gehoor, dit mailadres WERKT NIE!
Ik zou graag mijn centen terug!
Dit is geen service hoor.
Ze schrijven zelf dat hun e-mail adres in andere post, awel, waarom reageren jullie dan niet????
Ik mailde al 10x.
Het adres lijkt ongeldig te zijn!
Update: Mail terug ontvangen, er zijn technische problemen 'please try again later'. En dan zit de retourtermijn erop zeker? Klantvriendelijk was geweest om dan via de mail mijn retour aan te nemen..
*Nou ik ben er weer ingetrapt. Push up bh ontvangen, zo glad dat hij niet ondersteund en ook vaak omhoog schuift over mijn borsten heen. Bodysuit is veel te strak, had xl besteld terwijl ik normaal een maat m heb, maar dit is niet prettig.
De bh had ik al gedragen dus hou ik, bodysuit wilde ik retour aanmelden. Mooie retourpagina, maar na het invullen kreeg ik meteen de melding 'dat er iets mis was gegaan'. Contact met de klantenservice.. Duitsmailadres. Wat een gedoe weer. Dus twijfel je.. niet doen ;) De influencers laten het weer mooier voorkomen dan het is..
De body's zitten heel fijn. Fijn materiaal, knelt niet en geen last van de drukknoopjes. De service is ook super goed geregeld. Heel fijn.
23 aug bestelling gedaan. 02 sept binnen. Helaas te klein. 04 sept een retourlabel aangevraagd en 05 sept teruggestuurd. Pakket via track & tracé gevolgt en was al enige tijd binnen. Via klarna betaald dus daar ook de retour vermeld. De bezorgkosten wel betaald. 11 okt krijg ik een mail dat de retour ontvangen is en een tegoedbon krijg ipv terugbetaling. Klarna had het uitgezocht en met de aangeleverde documenten daarom de betaling weer actief gezet. Dus toch betaald maar die tegoedbon nooit gezien!!! Trap er dus niet in!!!
Ik heb gisteren een revieuw voor Creamy fabrics geschreven.
Uiteraard eerst via de klantenservice:
steun@crèmekleurige stoffen.com ( staat zo op de website vermeld.) Lijkt niet op wat u hier nu in uw reactie schrijft. En ook via alle socials geprobeerd om in contact te komen. Hun klantenservice is niet bereikbaar. Het email adres daarvan op de website is
onjuist. Geen telefoonnummer,niets.
Had ik me hier maar eerder ingelezen, een veel voorkomend probleem lees ik nu.
Nu hebben ze in een reactie op mijn revieuw van gisteren mijn persoonsgegevens als zijnde mijn volledige emailadres ( met voor en achternaam)vermeld. Voor de hele wereld zichtbaar. Dat mag niet.
Van schrik en het niet zo snel in contact kunnen komen met Trustpilot heb ik de hele revieuw verwijderd. Enkel om mijn gegevens prive/veilig proberen te houden. Wat een lage actie creamy fabrics! Maar Trustpilot kan dit achter de schermen vast
controleren en terugzetten zonder mijn persoonsgegevens. Dat mag van mij in het kader van transparantie. Maar creamy fabrics nu heb je geen nieuwe klant maar krijg je hem in mij ook niet meer.
UPDATE: @creamyfabrics uw reactie is niet toegestaan op deze manier en is gerapporteerd.
Verwijder de niet toegestane tekst.
U toont gegevens die u niet mag tonen.
En ja ik heb wel getracht u te contacteren op div manieren ( oa email en soc med kanalen)maar het getoonde email adres van uw klantenservice is onjuist.
Een veel gehoorde klacht hier over uw berdrijf.
Mijn revieuw gaat over het tonen/ openbaar maken van mijn persoonsgegevens en daar reageert creamy fabrics niet op.
Trustpilot heeft het verwijderd-dank daarvoor- maar #creamyfabrics zat goed fout.
Ik zal nooit klant van creamy fabrics worden/zijn.
Dat heeft u goed verpest door mijn persoonsgegevens online te gooien.
Dus mensen wees gewaarschuwd voor de werkwijze van creamy fabrics.

Antwoord van Cfab
De shapewear is geweldig, maar de verzending duurt zo lang. Laatste keer 2 maanden (!) moeten wachten voordat ik iets ontving, terwijl ze al eerder openbaar beterschap hadden beloofd om de verzendduur te verkorten.
Annuleren of retour zenden kan, maar kost € 7,95. Dat is veel te duur, in mijn geval bijna 10 % van bestelbedrag.
Door korting van een influencer besteld. Zag het voorbijkomen en iedereen was laaiend enthousiast. Site is super slecht vertaald. Pakketje wel snel binnen body en een 'push up' bh. Effect is niet zoals beloofd, het duwt mijn borsten plat ipv up. Niet tevreden na 1 keer dragen. Body retour want die zat veelste strak ondanks maat tabel. Retourneren kost 8 euro.

Antwoord van Cfab
Het lijkt in eerste instantie super als je het uit de verpakking haalt; materiaal is inderdaad mega zacht. Maar ondanks dat ik hun maattabel heb gebruikt (alles opgemeten) zijn alle stukken te klein. Omruilen doen ze niet naar Nederland. Dus alles terugsturen a 8 euro! Waardeloos. Toch maar weer een fysieke winkel, waar ik gewoon alles kan passen.
Ik was ook door een influencer af gegaan en toen ik de bestelling kreeg was ik over de BH meteen tevreden!
De body daar schrok ik van die leek heel klein en heb ik terug gestuurd voor een grotere maat.
Dat ging niet zo snel en koste me wat moeite voor ik iets hoorde.
Na mijn onvrede te hebben geuit bij de klantenservice is het snel opgelost.
Nú wachten op de andere maat, hopelijk komt het goed.😊
bestelling ontvangen, maar retourneren is onmogelijk. De QR code op de pakbon werkt niet. Mail naar klantenservice, krijg een auto mailtje terug zonder antwoord hoe mijn retour aan te melden. Telefoonnummer is niet in gebruik...
OPLICHTING???
Na bovenstaande review kreeg ik snel mail met een retourlabel en het verzoek deze review aan te passen. Ik heb er echt een schijthekel aan dat na een review ineens wel kontakt mogelijk is en dat ik dus eerst er tijd aan moet besteden hoe ik een bestelling kan retourneren, terwijl je altijd 14 dgn herroepingsrecht hebt. Het wordt onnodig onmogelijk gemaakt. Dat irriteert en maakt dat ik mij opgelicht voel en niet meer zou bestellen.
Mijn vrouw heeft hier besteld en retour gestuurd. En hoort helemaal niks meer van deze firma, als je mailt krijg je 1x antwoord vervolgens werkt het emailadres niet meer.
Zodat moeilijke vragen over een nog teruggestorte retour niet hoeven te beantwoorden.
Ook is het klarna logo verdwenen.
Mijn vrouw is niet de enige zie facebook en instagram, heb inmiddels wel weer een mail kunnen maar daar nog geen antwoord opgehaald.
Update 08-10-2025
Als je een negatieve review plaatst krijg opeens wel reactie, een mail van Truspilot zie citaat uit de mail
-'Bedankt voor je Trustpilot-review over creamyfabrics.com.
creamyfabrics.com heeft je review gerapporteerd, omdat deze schadelijke of illegale inhoud bevat.'-
Dit is niet netjes.
Update 09-10-2025
Zie onderstaande reactie van Creamy het is geregeld en ik hoop in de toekomst dat ze eerder communiceren als er problemen zijn, dan krijg je geen slechte reviews.
Als blijk van goede wil de review aangepast.

Antwoord van Cfab
De onderbroeken zijn dunne stukjes stof die echt totaal niet corrigeren. Meteen retour gestuurd (11-09), wacht inmiddels bijna een maand op de verwerking hiervan en contact opnemen met de klantenservice kan alleen per mail en mijn mail komt niet aan want hun mailbox is vol. Graag een oplossing. Ik bestel hier in ieder geval nooit meer!
Update 6/10:
Inmiddels is mijn retour verwerkt. Wil wel iedereen waarschuwen. Ze rekenen voor een retourzending €7.95.
Update 9/10:
Bericht van de klantenservice gehad. Fijne oplossing geboden.

Antwoord van Cfab
Reactie ontvangen maar mijn retoureriket blijft niet scanbaar. Reageren op trustpilot lukt, nu nog juiste emailadressen en verzendlabels.

Antwoord van Cfab
Ik heb 3! Maten groter nodig dan de maattabel op de website, en per pakketje 8 euro retour kosten. Je mag de pakketten niet samenvoegen (ik heb 3 bestellingen telkens maat groter van dingen en niet alles zit mooi) dus ik ben 24 euro kwijt aan terug sturen 🤔🤔🤔
Als de maattabel nu gewoon zou kloppen...

Antwoord van Cfab
Ik heb een maand geleden een pakketje geretouneerd. Wel een mailtje gehad dat het retour is verwerkt bij het dhl punt. Maar nog niks dat Creamy fabrics hem zelf echt heeft ontvangen. Ik heb ook geen track en trace code gekregen. Als ik hun een mailtje wil sturen klopt het mailadres niet en krijg ik het mailtje regelrecht terug.
Een bestelling is niet aangekomen, geen idee waar het fout is gegaan, is terug gestuurd. Ik moest hiervan de retourkosten (€8) betalen, terwijl het dus geen retour was. Is nooit aangekomen..
Nu ene nieuwe bestelling geplaatst, duurt ook al een aardige tijd
Op zich een fijne stof en oke BH maar helaas zijn cups eruit te halen. Die zitten altijd scheef en na elke was is het een drama om die dingen op zijn plek te krijgen. Om irritatie te voorkomen haal je ze er dan uit maar dan geeft de BH totaal geen steun meer. Een nee voor mij helaas