Prima telefonisch geholpen. En direct bevestigd per mail. Tip. Als je febr 26 voor febr 27 wil boeken / zoeken werd mij niet altijd duidelijk of het door mij geprefereerde chalet(s) al in het huuras... Toon meer

Bianca had ik als eerste aan de telefoon, haar prettige, vriendelijke manier van communiceren sprak mij meteen aan. Desirée sprak ik wat dagen later, zij hielp mij fantastisch bij het maken van een... Toon meer

Eerst een optie genomen op een Chalet dit ging erg snel. hierna de boeking bevestigd. De betaling ging makkelijk en je had meerdere keuzes. De informatie die je krijgt is duidelijk en voldoende.

1. Vakantiehuisjesverhuur

Uw chaletspecialist in luxe, grote en betaalbare chalets in Oostenrijk. Al 25 jaar verzorgen wij de verhuur van uniek gelegen vakantiewoningen in de sneeuwzekere skigebieden van de Zillertal Arena, Wildkogel Arena, Kitzbüheler Alpen, Grosseck - Speiere...

4,6

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Fijn geholpen toen ik wilde omboeken…

Fijn geholpen toen ik wilde omboeken naar een ander chalet, was geen probleem.

24 maart 2026

Antwoord van ChaletsPlus

Bedankt voor je mooie beoordeling en de 5 sterren! Wat fijn om te horen dat het omboeken naar een ander chalet soepel en naar wens is verlopen.

Opmerking geplaatst en de volgende dag…

Opmerking geplaatst en de volgende dag al gelijk gebeld, Top 👍

17 maart 2026

Antwoord van ChaletsPlus

Bedankt voor de 5 sterren en je mooie reactie! Fijn om te horen dat je opmerking zo snel is opgepakt en dat je direct bent gebeld. We vinden het belangrijk om snel te reageren en je goed te helpen.

Prima telefonisch geholpen Vraagje

Prima telefonisch geholpen. En direct bevestigd per mail.
Tip.
Als je febr 26 voor febr 27 wil boeken / zoeken werd mij niet altijd duidelijk of het door mij geprefereerde chalet(s) al in het huurassortiment 2027 is opgenomen.

27 februari 2026

Antwoord van ChaletsPlus

Bedankt voor je 5 sterren en je uitgebreide feedback! Fijn om te horen dat je telefonisch goed geholpen bent en dat alles direct per mail is bevestigd.

Dank ook voor je tip over het zoeken en boeken voor 2027. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en nemen je feedback mee om dit duidelijker te maken op onze website.

Zeer behulpzame medewerkers en…

Zeer behulpzame medewerkers en duidelijke communicatie

23 februari 2026

Antwoord van ChaletsPlus

Bedankt voor de 5 sterren en je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je onze medewerkers als behulpzaam hebt ervaren en dat de communicatie duidelijk was. Daar doen we het voor!

Eerst een optie genomen op een Chalet…

Eerst een optie genomen op een Chalet dit ging erg snel.
hierna de boeking bevestigd.
De betaling ging makkelijk en je had meerdere keuzes.
De informatie die je krijgt is duidelijk en voldoende.

16 februari 2026

Antwoord van ChaletsPlus

Bedankt voor de 5 sterren en je uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat het nemen van een optie en het bevestigen van de boeking zo snel en soepel is verlopen. Ook goed om te lezen dat de betaling eenvoudig was en dat de informatie duidelijk en compleet is.

Mogelijkheid tot optie is zeer fijn

Fijn om een optie te kunnen nemen op een verblijf. Wij hebben de optie uiteindelijk omgezet in een daadwerkelijke boeking en dat ging heel gemakkelijk. Nu aftellen!

12 februari 2026

Antwoord van ChaletsPlus

Bedankt voor de 5 sterren en je mooie review! Wat fijn om te horen dat het nemen van een optie goed is bevallen en dat het omzetten naar een boeking zo eenvoudig ging.

Heel veel voorpret gewenst en alvast een heerlijk verblijf! We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen!

ChaletsPlus heeft geen toegevoegde…

ChaletsPlus heeft geen toegevoegde waarde, je huurt bij de eigenaar, de dienstverlening aldaar is aan een externe partij uitbesteed, bij klachten zijn ze vooral gericht op de verhuurder en niet op de huurder

10 februari 2026

Antwoord van ChaletsPlus

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je onze dienstverlening zo hebt ervaren, dat is uiteraard niet de bedoeling.

Graag lichten we onze rol toe: wij zijn juist de schakel tussen huurder en eigenaar en zorgen voor een betrouwbare en zorgeloze boeking. Denk hierbij aan duidelijke communicatie, een veilig en transparant boekingsproces, ondersteuning vóór, tijdens en na het verblijf en het snel oppakken van vragen of meldingen. Ook werken wij met vaste partners op locatie om de kwaliteit van service te waarborgen.

Bij klachten zoeken we altijd naar een passende oplossing voor alle betrokkenen. Het is nooit onze intentie om de huurder hierin uit het oog te verliezen.

We nemen je opmerkingen serieus en gebruiken deze om onze service verder te verbeteren. Mocht je je ervaring nog verder willen toelichten, dan komen we graag met je in contact.

Optie van 96 uur

Duidelijke info en de mogelijkheid om 96 uur gebruik te maken van een optie. Daarna ging de reservering heel gemakkelijk.

28 januari 2026

Antwoord van ChaletsPlus

Wat fijn dat je onze online optie mogelijk zo goed waardeert Gea! Bedankt voor het delen.

Rini

Makkelijke site, eenvoudig boeken, goede vriendelijke klantenservice.

24 januari 2026

Antwoord van ChaletsPlus

Wat leuk om te horen dat je onze website en klantenservice zo weet te waarderen Rini. Bedankt!

Duidelijke site en goede support

Duidelijke site en goede support! Je kunt gewoon bellen en het wordt gelijk geregeld.

22 januari 2026

Antwoord van ChaletsPlus

Bedankt voor je mooie review Leo. Dat is precies wat wij onze gasten graag willen bieden.

Makkelijk en overzichtelijk met de…

Makkelijk en overzichtelijk met de juiste filters

20 januari 2026

Antwoord van ChaletsPlus

Bedankt voor je mooie review Marcel. Leuk om te horen dat we de juiste filtermogelijkheden hebben.

Kwalitatieve chalets voor een topvakantie

We hebben reeds meerdere keren met ChaletsPlus geboekt(skivakanties). Steeds een kwalitatieve dienstverlening alsook ter plaatse is het onthaal warm en vriendelijk. Ook de verstrekte info m.b.t. de kwalitatieve chalets komt perfect overeen met de realiteit. Top!

15 januari 2026

Antwoord van ChaletsPlus

Hartelijk dank voor deze mooie review en het vertrouwen in ChaletsPlus. Wat fijn om te lezen dat u al meerdere keren bij ons heeft geboekt en onze dienstverlening, zowel vooraf als ter plaatse, telkens als kwalitatief en warm heeft ervaren. We doen ons best om een realistisch en correct beeld van onze chalets te geven, dus het is geweldig om te horen dat dit ook zo wordt beleefd.

Heel makkelijk boekingsproces

Heel makkelijk boekingsproces, duidelijke informatie!

11 januari 2026

Antwoord van ChaletsPlus

Hartelijk dank voor je 5-sterren review! Fijn om te horen dat u het boekingsproces als heel makkelijk heeft ervaren en dat de informatie duidelijk was.

Overzichtelijk en zeer…

Overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijke website. Boeken was zeer relaxt.

10 januari 2026

Antwoord van ChaletsPlus

Dank je wel voor je review! Fijn om te lezen dat je onze website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk vindt en dat het boeken zo relaxt verliep.

Snelle reactie

Snelle reactie. Duidelijkheid.

31 december 2025

Antwoord van ChaletsPlus

Wat leuk om te lezen dat je onze snelle reactie en duidelijkheid waardeert! Bedankt!

Goed voor elkaar.

Na het uiten van mijn onvrede over een eenzijdige wijziging in de voorwaarden (dit gebeurt) is dit door Desiree van support heel attent opgepakt.

Het zijn de kleine dingen waarvoor je weerkomt.

19 december 2025

Antwoord van ChaletsPlus

Dank je wel voor je 5-sterrenreview en voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat Desiree van support je onvrede attent heeft opgepakt en dat dit naar tevredenheid is opgelost. Hier doen we het voor!

Gewoon goed geholpen !

Gewoon goed geholpen !! Soms zijn er echt nog mensen die niet alles via internet voor elkaar krijgen en dan is het fijn dat je goed geholpen wordt met veel enthousiasme!

9 december 2025

Antwoord van ChaletsPlus

Dank je wel voor je mooie review! Dit is precies waar we het voor doen! Fijn dat wij je zo goed hebben kunnen helpen!