Sometimes people text me without introducing themselves. A quick lookup helps me know who I’m dealing with.

SCAM Sent a text for 38p which they never actually sent, and then the next day charged my card £40 for a subscription that I wasn’t wanrned about, nor agree too!!!

Sono dei truffatori attenzione. Ti addebitano prima 0,50€ per ritrovare (ma non riescono assolutamente) un cellulare perso, e poi il giorno dopo ti accreditano nuovamente 44,50 euro senza che tu lo s... Toon meer

1,5

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

SCAM

SCAM

18 april 2026

Helpful for international numbers

I tested it with a few international numbers and was surprised it returned results.

9 maart 2026
Logo Chamspy

Antwoord van Chamspy

Dear Lilian Ligar, Thank you for your wonderful review of Chamspy! Your feedback means a lot to us. Best regards, Chamspy's Team

Good tool for personal safety

It’s reassuring to be able to verify unknown callers before responding.

9 februari 2026
Logo Chamspy

Antwoord van Chamspy

Dear Megan Matthews, Thank you for your wonderful review of Chamspy! Your feedback means a lot to us. Best regards, Chamspy's Team

I would give less than one star but it…

I would give less than one star but it is not possible. I asked them to locate a colleague's mobile phone, he left it in the hotel. They charged me 36p and failed to find the phone. Today they attempted to charge a further £49.60, which my bank declined. TOTAL SCAM

2 april 2026

C’est un arnaque

C’est un arnaque , facturation d’abonnement venu de nulle part
Je pense par de la récupération de données , apparement désabonné mais 45,95 € volatilisés

27 maart 2026

Attention arnaque…

Attention grosse arnaque il vous abonne et ils vous prélève tout les les mois 45.98€
Si vous vous faites avoir comme moi faîte opposition à votre carte

13 maart 2026

I was charged €49 without my prior…

I was charged €49 without my prior notification or acceptance of any such charge, it seems using any of there one time low cost services automatically ropes you into a monthly subscription without clearly stating as much. Any attempt to contact them has been completely in vain endless hold times and then "accidental" cut-offs causing you to have to restart the whole holding process all over again. Ive blocked them on my revolute account and reported them for fraudulent charges.

16 februari 2026

mi hanno truffata

mi hanno truffata! all'inizio ti sembra di pagare €0.50, ma il giorno dopo scopro di aver autorizzato una transazione di €44,50 e peraltro Autorizzato l'azienda a fare pagamenti periodici... Attenzione a queste truffe.

3 maart 2026

Sono dei truffatori attenzione.

Sono dei truffatori attenzione.
Ti addebitano prima 0,50€ per ritrovare (ma non riescono assolutamente) un cellulare perso, e poi il giorno dopo ti accreditano nuovamente 44,50 euro senza che tu lo sappia, convinto di pagare 0,50 ti ritrovi con un accredito di 44,50 che poi non revochi più

22 februari 2026

Oszustwo kradną pieniądze z karty

Oszustwo kradną pieniądze z karty. Nie można anulować subskrypcji. Jak dostałem potwierdzenie anulowania subskrypcji to zaczęli kraść pieniądze codziennie. Musiałem zablokować kartę. Trzeba zgłosić do IC3 FBI i ja to zrobię

22 januari 2026

Was looking up reverse lookup for a…

Was looking up reverse lookup for a phone number that had been calling and I also looked it up to find family..... Well Champsy somehow got in my subscription and tried charging my card 99.00 repeatedly. I luckily was using a prepaid and didn't have that much on said card. And also my card has cancelled this subscription.

28 januari 2026

Vorsicht BETRUG!

Vorsicht, Betrug! Es handelt sich um Abzocke – es wird willkürlich ein Ort angezeigt, der bei mir in den USA lag, und einen Tag später wurden einfach 45 € abgebucht, als hätte man ein Abo abgeschlossen. Dieses „Unternehmen“ hat weder Kontaktdaten noch eine Telefonnummer. Am Freitag werde ich bei der Polizei eine Anzeige gegen diese Homepage und die Bank (N26) erstatten.

3 februari 2026