Een tijdje geleden een pre monetized kanaal gekocht. Alles was snel binnen 48 uur geregeld handleidingen erbij. Stefano leuk persoon, erg behulpzaam en in voor praatje zeker een aanrader!
Ik heb een pre-monitezed kanaal gekocht bij Stefano. Hij is erg behulpzaam. Reageert leuk en snel op al jouw vragen en legt het ook goed uit. Ik heb 2 documenten gekregen waarin alles duidelijk wordt... Toon meer
Channel Trader is zeker een aanrader! Alles wordt snel overgezet en je krijgt meteen reactie als je vragen of hulp nodig hebt! Als je op zoek bent naar een premon kanaal zou ik Channel Trader zeker aa... Toon meer
Waarom Channel Trader? Channel Trader staat bekend als het toonaangevende verkoopplatform voor YouTube Cash Cow-kanalen in Nederland en België. Wij leggen de nadruk op het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige YouTube-kanalen. Dit betekent dat de kanalen die wij aanbieden zorgvuldig geselecteerd en geëvalueerd worden op aspecten zoals kijkersengagement, groeipotentieel en consistentie in contentproductie. Daarnaast bieden wij een hoge mate van klantenservice, wat essentieel is in de verkoop van YouTube-kanalen. Dit omvat persoonlijke begeleiding, transparantie in het koopproces en ondersteuning met documenten na de verkoop voor een soepele overgang en voortzetting van het kanaal. Channel Trader streeft ernaar waarde te bieden aan kopers door een evenwicht te bieden tussen de kwaliteit van de kanalen en de vraagprijs. Dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat de prijzen de laagste zijn, maar dat de prijs de potentie en de huidige waarde van het kanaal reflecteert. Als specialist in YouTube Cash Cow-kanalen beschikt Channel Trader over uitgebreide kennis van de markt, trends en wat nodig is om een succesvol YouTube-kanaal op te bouwen en te onderhouden. Deze expertise geeft ons een voorsprong bij het adviseren van klanten en het selecteren van kanalen voor verkoop.
Paardenbloemdreef , 3845KC, Harderwijk, Nederland
- +31630570136
- info@channeltrader.nl
- channeltrader.nl
Mensen keken ook naar
Een tijdje geleden een pre monetized…
pre monetized kanaal
Ik heb bij Stefano een pre monetized account gekocht. Dit is echt aan te raden! Alles word duidelijk uitgelegd en Stefano reageerd snel op je vragen.
Ik heb ongeveer een week geleden een…
Ik heb ongeveer een week geleden een pre monitized account gekocht bij Stefano. Het kwam binnen 48 uur binnen met de ‘handleidingen’ Daar werd alles super helder uitgelegd. Ten slotte kon ik ook met mijn vragen bij hem terecht. Ik raad dit iedereen aan!
Channel trader is een échte aanrader
Channel trader is een échte aanrader! Je word snel geholpen waar nodig.
Top!!!
Aardige mensen goed en snel geholpen…
Aardige mensen goed en snel geholpen zeker een aanrader
Stefeno, heeft mij heel goed geholpen.
Hij heeft alles tot op de puntjes uitgelegd, welke pakket het best bij je past.
Een aanrader!!
Ik heb een maand geleden een Pre monetized kanaal aangekocht bij Stefano. Van moment van aankoop, tot de dag van vandaag word ik nog steeds onmiddellijk geholpen bij vragen of als ik ergens tegenaan loop. Nog geen moment spijt van de aankoop! Een zeer goed alternatief voor als je niet wil wachten tot je eigen kanaal genoeg kijkers/abonnees heeft. Dankuwel Stefano!!!
Top samenwerking
Erg snelle en goede communicatie. Binnen 2 dagen m’n kanaal verkocht voor een goede prijs! Ik kan Channel Trader zeker aanraden om je kanaal eerlijk en snel te verkopen!
Altijd als ik een pre monitized kanaal…
Altijd als ik een pre monitized kanaal nodig heb haal ik deze bij channel trader, heb alleen maar positieve woorden over zijn service!
Via Stefano een aged kanaal gekocht
Via Stefano een aged kanaal gekocht, super snelle service, duidelijke uitleg en eerlijk advies! Communicatie was ook duidelijk en snel. Zeker een aanrader.
Super!
Stefano heeft voor mij mijn kanaal verkocht. De communicatie liep altijd soepel via whatsapp. Aardige jongen en denkt mee. Na verkoop heeft hij mij ook direct betaald. Ik raad Channel Trader zeker aan!
Ik heb een aged kanaal gekocht via…
Ik heb een aged kanaal gekocht via Stefano. Ik ben erg goed geholpen. Verder had ik nog een aantal vragen waar hij ook netjes antwoord op heeft gegeven.
10/10
Super snelle communicatie, complete informatie en echt een dikke 10 voor bereikbaarheid en vriendelijkheid. Dankjewel!!!!
Goed geregeld en snel verkocht
Goed geregeld en snel verkocht, erg fijne communicatie!
Monetization Terug!!! Erg blij
Mijn kanaal was gedemonetized vanwege reused content. De content die ik plaatste was best tricky, en eerlijk gezegd had ik weinig hoop dat het ooit nog zou lukken om weer goedgekeurd te worden voor monetization. Toen kwam ik terecht bij Stefano.
Binnen één dag had hij het voor elkaar. Hij was duidelijk en transparant over het proces en gaf eerlijk aan dat hij geen 100% garantie kon geven, wat ik ook begrijp. Maar voor een prijs van slechts €50 excl. btw heb ik mijn kanaal weer terug met monetization – echt superblij mee!
Goede service, snelle communicatie en resultaat. Ik kan het zeker aanraden!
Aanrader!
Binnen een paar tellen een aged kanaal kunnen kopen met duidelijke instructies.
Bij Channel Trader een video pakket…
Bij Channel Trader een video pakket gekocht. Channel Trader heeft mij uitstekend geholpen, hij heeft een speciaal pakket prijs samengesteld waardoor ik gelijk van start kon gaan. Dit bedrijf is een aanrader!
Kanaal gekocht met 1k abonnees
Kanaal gekocht met 1k abonnees, en ik moet echt mijn complimenten geven aan Stefano hij heeft mij fantastisch geholpen. De service die hij verleent is gewoon top en de hulp die hij biedt is echt geweldig. Mijn eerste video staat online en direct een prachtig resultaat. Echt een aanrader! 🎉
Kanaal verwijderd/verdwenen
Gekochte 1k sub kanaal helaas uit het niets verdwenen en verwijderd door YT zonder enige aanleiding. Stonden 2 "onschuldige" videos op met 0 views. Dit aangegeven (ook dat het verwijderd is) en vervolgens kreeg ik terug: "kan best, doen we niks mee". De nonchalante manier waarop vond ik erg jammer. Verder wel snel reactie.

Antwoord van Channel Trader