Communicatie was snel en duidelijk. Service ook top, vertaling van een diploma + cijferslijst binnen 5 werkdagen in huis. Met de digitale versie konden we al verder. Complimenten voor de service! Aanr... Toon meer
Snelle en correcte service. Ik werk reeds een 6-tal jaren met hen samen voor vertalingen van bedrijfsbrochures en presenties vanuit het Engels en Nederlands naar oa. het Duits, Vietnamees en Hongaars... Toon meer
Uitstekende vertaling gemaakt. Deze keer vanuit het Engels naar het Nederlands, maar ook onze ervaringen met Frans, Duits en Spaans zijn erg goed. Aanrader voor een vertaalbureau met goede kennis van... Toon meer
Aabévé Vertaalbureau, al meer dan 30 jaar vertalingen in vrijwel elke talencombinatie. Ook beëdigde vertalingen en tolken. Wij verzorgen ook juridische vertalingen, medische vertalingen, technische vertalingen en website vertalingen.
Kruithoorn 9, 5454 HJ , Land van Cuijk, Nederland
- 024-8200778
- info@aabeve.nl
- www.aabeve.nl
Mensen keken ook naar
Communicatie was snel en duidelijk
Communicatie was snel en duidelijk. Service ook top, vertaling van een diploma + cijferslijst binnen 5 werkdagen in huis. Met de digitale versie konden we al verder. Complimenten voor de service! Aanrader
Top service
Snelle, vriendelijke en persoonlijke service! Prettige communicatie en uitstekende kwaliteit van de vertaling. Precies wat ik nodig had.
Aanbevelenswaardig
Snelle reactie, redelijke prijs en snelle afhandeling. Ik had een officiële juridische vertaling nodig, met apostille van de rechtbank, en zij hebben direct prijsopgave geleverd en na betaling snel en professioneel afgewikkeld. Kan ze zeker aanbevelen.
Heel tevreden!
Snelle en nette afhandeling van mijn vertaalopdracht. Heldere communicatie, perfecte kwaliteit en alles mooi op tijd geleverd. Echt een aanrader!
Snel en deskundig
En een heel prettige, eerlijke aanpak! Zeker aan te bevelen
Snelle service
Bij Aabévé vertaalbureau ervaar ik een zeer professionele en snelle service. Daarnaast ook bijzonder prettig en direct contact.
Zeer snel en proffesioneel
Een verademing om met een bureau als…
Een verademing om met een bureau als dit samen te werken. Helderheid, snelheid en professionaliteit. Klasse
Snel en betrouwbaar
Aabeve is een betrouwbaar vertaalbureau; altijd een snelle reaktie gevolgd door een duidelijk voorstel inzake levertijd en kosten.
Voor mij een simpele conclusie: vertaalwerk? Aavebe!
zeer behulpzaam en snel
zeer behulpzaam en snel, biedt snelle oplossingen

Antwoord van Aabévé Vertaalbureau
Vriendelijk en behulpzaam
Vriendelijk en behulpzaam. Denkt ook met je mee. Aanrader!
Vertaling heel snel opgeleverd
Vertaling heel snel opgeleverd, zeer tevreden over de communicatie en werkwijze. De prijs is ook zeer aantrekkelijk. Dhr Patrick heeft een mooie vertaling opgeleverd. Bij de rechtbank kreeg ik zeer eenvoudig de apostille stempel, wat nodig is voor het buitenland.
Ook een pluspunt is dat je een digitale kopie krijgt via de email zonder extra kosten.
Snel en flexibel!
Aabévé vertaalbureau levert snel de vertaalde tekst aan. Aabévé is flexibel en denkt graag met je mee (bijv. lay-out zoals voorkeur aanleveren).
Snelle en goede service!
Goede communicatie en goede producten
top vertaalbureau
Snelle, goede en voldoende communicatie
goede en snelle service
Zeer snelle en accurate service. Dank.
Zeer snelle en accurate service. Proficiat.
Fantastische en snelle service
Fantastische en snelle service! Zeer tevreden!
Vlotte vertaling!
Steeds een zeer snelle levering, en vlot vertaalde teksten. Wij zijn zeer tevreden!