***Edit 12.08.2026*** just to add as this appears to have been escalated following this review. Even where advisors agree things, they are then not followed through. Awful customer service. Trust t... Toon meer
Très mauvaise expérience avec Char‑Broil. J’ai acheté un barbecue Char‑Broil Professional en pensant investir dans un produit durable. Résultat : grilles en fonte complètement corrodées après seulem... Toon meer
bought a very expensive pro s2 gas bbq. Found there was a part missing (a control knob). Was totally unable to contact *ANYONE* about this. Website contact page filed to work even product registr... Toon meer
Købte en Char-Broil Professional med 4 brændere som erstatning for min gode gamle kul kuglegrill. Trods lidt skepsis over nu at have fået en gasgrill er jeg blevet super glad for min Char-Broil grill... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Varmer ikke!!!
Varmer ikke!!!
For overhovedet at kunne andet end at koge sin mad er man nødt til at fjerne underliggende riste og så går det HELT galt med varmefordelingen.
Termometre er monteret lige over brænderne hvilket er helt latterligt taget i betragtning af at det aldrig er der man burde måle varmen.
Noget elendigt skrammel.
Distributøren gør som om at det problem har de aldrig før hørt om på trods af at nettet (og trustpilot) er fuld af anmeldelser der siger den ikke varmer korrekt.
Super grill til prisen
Har købt en Pro 4400 i foråret
og jeg er yderst tilfreds, super grill til prisen
Er yderst tilfreds
Er yderst tilfreds, da den snildt dække det behov jeg har for at lege grill mester i sommerperioden...
Har en fantastisk velfungerende…
Har en fantastisk velfungerende kundeservice med hurtig hjælp.
Kanon grill nem at samle og rigtig god…
Kanon grill nem at samle og rigtig god at grille på
Det er den dårligste grill jeg…
Det er den dårligste grill jeg nogensinde har haft. Kan ikke blive varm nok og den ruster.
Kan ikke anbefale denne grill. Jeg har købt en weber igen.
Super service på reklamation... ;)
Super service, da Bilka klokkede i den reklamation jeg kom - Fremover tager jeg kontakt direkte til Kriswell / Charbroil, såfremt der skulle ske noget... ;)
super service
Vor gasgril stoppede med at fungere onsdag aften, en henvendelse på Char-Broils hjemmeside i kontakt os feltet samme aften,
gav en opringning fra firmaet torsdag morgen , en forklaring af problemet udløste straks et svar ang. regulatoren, vi sender dig en anden med det samme.
mandag morgen ankom en hel ny med slange og hvad der skulle bruges, jeg husker ikke navnet på den flinke dame der hjalp, men stor tak meget høflig betjening, sød og rar i telefonen. dejlig oplevelse.
Char-Broil’s agents for Europe (based in Germany) are not interested in helping
I bought this to use in Spain. On asking Char-Broil US for help regarding gas hose and adapter use they referred me to an email address that they will not reply from. Char-Broil’s agents for Europe (based in Germany) are not interested in helping. The same goes for the US - told me they can’t help and just sent an email to say they have “closed” my query so basically if you buy this product and need help you are on your own. Will never buy again.
Jeg må indrømme jeg var lidt afskrækket…
Jeg må indrømme jeg var lidt afskrækket over anmeldelserne her på TP, men jeg har nu været ejer af en T4400 grill i knap halvanden måned og jeg er yderst tilfreds.
Der var som andre nævner nogle huller der ikke var boret helt præcist og en bule på bagsiden, samt et par skrammer. Det er så hverken første eller sidste gang jeg har oplevet det på et produkt. Jeg har selv rettet småfejlene og aftalt med CharBroil at de kompenserer mig derefter med ekstra tilbehør.
Mht. dem der har problemer med rust kan jeg anbefale følgende
Børste: Brug IKKE en stålbørst da den ridser emaljen på støbejernspladerne så de begynder at ruste. En kobberbørste kan bruges, men jeg bruger selv en nylonbørste (som dog kun må brugen når grillen er kold).
Olier grillen: I grillkredse er det alment kendt at stålgril / støbejernsrist + dansk vejr =rust. Sørg derfor for at smøre grillen indvendig med madlavningsolie (majs, raps eller solsikke) og varm den igennem en halv time!
På ydersiden er WD40 sagen, det forsegler nemlig metallet, så rusten hæmmes. Tør efter med en klud og nyd en smuk grill der har en beskyttende hinde.
God grillning :)
Pizzasten som ikke tåler varme
Købte en keramisk pizzasten til vores gasgrill, men stenen knækkede ved første opvarmning, og min karriere som pizzabager var forbi, inden den var begyndt.
Et gennemført møgprodukt. :-(
Ganske udemærket grill til prisen😊
Ruster hurtigt. Ringe holdbarhed
Ruster hurtigt. Betrækket var kun et år om at gå i stykker i det ene hjørne. Nu efter 3 sæsoner virker den elektroniske tænding ikke. Jeg kan ikke anbefale Charbroil!
Har købt en t47 nedsat fra over 9000 kr…
Har købt en t47 nedsat fra over 9000 kr incl tilbehør.
godt nok noget ringe skrammel. købt gennem BILKA som er stort ligeglade med at tændsystem er defekt. de magter ikke at sende nye dele.
importør svarer ikke og er ligeglad.
desværre kan den ikke retuneres da emballage er væk. lige venter BILKA kun på at den rammer 30 dage. så er returret nemlig væk
dælme ringe service og har handlet der for sidste gang.
man kan ikke engang komme til at snakke med en overordnet i Bilka.
tror ikke de findes.
men så må det igennem en advokat. jeg vil simplethen have mine penge igen.
Kvaliteten af produktet er i den grad ringe
Kvaliteten af produktet er i den grad elendigt.
Efter én sæson døde 2 af de 4 thermometre i grillen.
Ikke til at skifte.
Det medleverede grilldækken har holdt én sæson, nu falmet og revner i et væk. Mørnet op.
På trods af intens vedligeholdelse, ruster riste og de plader der ligger under.
Aldrig mere en Charbroil. Køber en Napoleon eller Weber igen.
Hold nu op en lortegril og selskab.
Hold nu op en lortegril og selskab. Har ikke haft andet end problemer med både grill og selskab. Da jeg fik den var den pilskæv, ikke som lettere bøjet, men alt var skævt. Låget lukkede skævt og stødte på kanterne, rammen var skæv så grillriste m.m. ikke passede ordentligt ned i og den elektriske tænder virkede ikke. Der var skruer uden gevind og mange huller linede ikke op pga skævheden. Den ruster og virker generelt som noget billigt bras. Og nu virker den ene af tændstifterne ikke. Jeg skrev til selskabet og fortalte om at det måske var en mandagsmodel jeg havde modtaget men der var ikke rigtig hul igennem... alle deres undskyldninger til side var deres korte svar: der er ikke noget vi kan gøre fix det selv!
Udover dette er designet dårligt i og med at når man har sat holderen til grillspydet i (noget der gøres med små skruer og møtrikker og virker ret permanent og ikke sådan lige er nemt at komme til) er der ikke plads til brød grille risten, så det er enten eller.
Har købt en Charbroil gril.
Har købt en Charbroil gril.
Ikke 3 år gammel, og alle 3 termometre er defekte, ligesom grillen ruster.
For billig.
Ruster ekstremt hurtigt!!
Ruster ekstremt hurtigt!!! Har ellers ingen problemer med den.
Varmer ikke ordentligt
Har en performance 340 og den har umådeligt svært ved at blive mere end 150 grader varm :-(
Charbroil grill ruster alt for hurtigt
Købte for 1 1/2 år siden en Charbroil T-22G sort grill i Bilka. Efter knapt et år var grillriste mm rustet, til trods for, at grillen hele tiden har været dækket til og i løbet af vinteren havde den stået i et lukket skur. Jeg fik dengang byttet 6 dele. Efter få måneder igen, ser jeg så at grill ristene og burne cover igen begynder at ruste. Grillen har stadig stået under et cover. Denne gang får jeg så et svar fra Charbroil, at de ikke giver rust garanti indenfor de 2 år.
Lad for Guds skyld være med at købe en Charbroil grill - den ruster, og hverken Bilka eller Charbroil giver 2 års garanti.