Char-Broil Europe GmbH  Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

***Edit 12.08.2026*** just to add as this appears to have been escalated following this review. Even where advisors agree things, they are then not followed through. Awful customer service. Trust t... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Très mauvaise expérience avec Char‑Broil. J’ai acheté un barbecue Char‑Broil Professional en pensant investir dans un produit durable. Résultat : grilles en fonte complètement corrodées après seulem... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

bought a very expensive pro s2 gas bbq. Found there was a part missing (a control knob). Was totally unable to contact *ANYONE* about this. Website contact page filed to work even product registr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte en Char-Broil Professional med 4 brændere som erstatning for min gode gamle kul kuglegrill. Trods lidt skepsis over nu at have fået en gasgrill er jeg blevet super glad for min Char-Broil grill... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Slecht

TrustScore 2.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Grilllmotor smelter …

Utrolig dårlig og næsvis svar man får når man reklamerer over jeres produkt, der ikke fungerer.
Har brugt grillmotoren 3 gange og sidste gang smeltede den helt fra hindanden.
Og i stedet for en forklaring får man en masse beklagelser og sludder man ikke kan bruge til noget som helst..
At I leverer en Grillmotor I PLASTIC der IKKE kan tåle varme, og derfor smelter... Og så spilder jeres kunders tid med ubrugeligt vrøvl i stedet for en forklaring. .
Det er da Utrolig dårlig service. Og endnu dårligere behandling af kunderne når man tillader sig at reklamere over et produkt det IKKE VIRKER efter hensigten..

19 oktober 2017

Charbroil 330 performance

Godt tilbud på ovenstående hos Bilka. Desværre passede delene ikke sammen. Fik dog hurtig hjælp, i form af nye dele tilsendt. Der var bare ikke noget af det der passede sammen. Så nu bliver skidtet pakket sammen og sendt retur. Må se om Weber ikke har en gasgrill der kan bruges.
Som man siger. Man får hvad man betaler for.

16 september 2017

Charbroil t-36

Rigtig dårlig kvalitet gennemrusten og ubrugelig allerede efter et år, vil gerne returnere via Bilka.dk, men fik tilbudt reservedele således at grillen skulle skilles helt ad for at blive brugbar igen. Vil ikke anbefale køb af denne gril

8 augustus 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kun roser herfra, respekt...

Kun roser herfra
Købte en gas grill. Tung som bare, fik den hjem og pakkede ud.
Alt mærket fint, lige til at gå til iflg samlevejledning.
Noget senere, frem med bøfferne for nu skulle vi teste om den slog Weber
Må sige alt ok.
Købte ekstraudstyr, og under montering kvajer jeg mig får overspændte et par bolte, tog et foto og spurgte om jeg kunne købe nye.
Fik en mail tilbage, sender nye, og det gjorde de. Tak god service.
Kik på deres gas2 coal gril, lækker sag, kan anbefales.

22 mei 2017
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig service af Helv....

Dårlig service af Helv..... til
Jeg har den lille model grill med kun 2 brænder men, er blevet skuffet rigtig meget..... reste rustet væk inden de 2 år, Bilka afviser reklamation, og siger den er dårlig behandlet og ikke rengjort odenligt derfor fejlen??? det skal så lige siges at resten af grillen står som ny, altid været dækket over samt i garage om vinteren. Men det var åbenbart ik noget bevis at resten var pæn. Blev tilbudt at købe nye reste som jeg selvfølgelig ikke har gjort, man er jo ik dum 2 gange!

15 mei 2017

Aldrig mere Char-Broil

Aldrig mere Char-Broil ! Havde købt en Char Broil Thermos 4 på tilbud hos XL-Byg. God pris og incl rotesserie og cover. Desværre viste det sig, at grillen ikke kan varme tilstrækkeligt og meget lang tid om at komme op i temperatur. Dancook / XL Byg, har været utroligt hjælpsomme for at afhjælpe problemet, men uden held. Ifølge min overbevisning, så er hovedårsagen til den manglende temperatur, at grillen bagpå har en åbning ???, hvor varmen siver ud. Bor man så et sted, hvor der ikke er 100 % mulighed for læ, så kan den ikke varme tilstrækkeligt og tør slet ikke tænke på temperatur, når det igen bliver køligere vejr. Det er muligt andre dyrere modeller er bedre, men den chance tager jeg ikke.

15 mei 2017

Super flot kundeservice 10 stjerner

Købte en char-broil grill, og fik knækket en ledning til tænderne da jeg skulle samle den.
Ringede til kundeservice og forklarede dem situationen.
Fik tilsendt en ny ledning uden beregning.
Super flot kundeservice.
Kan kun anbefale Char-broil på det varmeste.

29 april 2017

Rust på grill købt 1.2.2016

Der kommer flyve rust på låg, selvom den bliver behandlet med olie.
Fra producentens side er der ikke blevet behandlet med syre efter svejsninger, så der kommer der også rust.
Jeg har talt med Dancook, som har ansvaret for dette produkt, samt sendt fotos af skader, men de mener ikke det er så slemt, jeg skal blot pudse og polere grillen hele tiden.
Bilka kundeservice siger jeg skal kontakte Dancook De henviser så til Bilka, hvor grillen er købt ????
Jeg kan ikke anbefale nogen at købe denne dårligt producerede grill.

14 april 2017

Ruster nemt

Grillen virker fint, men håndtaget ruster meget hurtigt (6 måneder) selv om det burde være rustfrit stål. Det virker som en inferiør legering og jeg frygter der kommer mere rust andre stedet i fremtiden. Føtex.dk, hvor den er købt, vil ikke skaffe et nyt håndtag.

5 april 2017

Bedste service til dato.

Fra kul til gass grill. Da t22 kom på bud i bilka kørte jeg over og hentede en. Fik den samlet og fik grillet, den virkede sådan set godt. Men havde lidt problemer med låget og ikke nok varme. Ringede ind til firmaet og snakkede med en dame, uden og tøve sendte hun en ny regulator samt et nyt låg til grillen, og det hele er nu perfekt. Kunne ikke være mere tilfreds med grillen samt pris og ikke mindst den bedste service jeg til dato har fået. Husk på alle varer kan have fejl, MEN ikke alle firmaer vil kendes ved dem. Så fantastisk når firmaet sender noget nyt selv om det er en forholdsvis billig grill skal den selvfølgelig virke.

5 juli 2016

Meget skuffet

Vi købte modellen t47g er meget skuffet over rotisserie det er meget ringe lavet, ingen plads til hverken kylling eller flæskesteg, klagede over det til Føtex og fik bare svaret at det ville charbroil ik ta sig af, så håber det er noget de vil ta sig af når man går denne vej vil gerne ha en løsning på det, udover det har vi været ude og bytte gasmanometer 2 gange,

8 december 2015

Charbroil rotisseri

Vi var så heldige, syntes vi, at Bilka havde Charbroil tilbehør på tilbud og købte straks flere ting til vores Charbroil gasgrill. Alle tingene var gode og velfungerende bortset fra rotisseriet, der er en virkelig dårlig anskaffelse. Det kører fint rundt, men man kan ikke engang stege en kylling, der er bundet op i vinger og ben. Konstant kører den på den drypbakke, vi har lagt under. Det virker som om rotisseriet sidder for lavt på grillen. Den er uanvendelig og spild af vores penge og kan absolut IKKE anbefales at investere i.

25 mei 2015

Charbroil M500

Jeg købte en Charbroil M500 med emaljeret riste hos Bilka, Vejle og har kun brugt den sidste sæson.
Da jeg nu her ifm. grillsæsonen er ved at starte op tjekkede min grill, så jeg til min skræk at ca. 40-50 % af emaljen var væk på ristene, så uden at tøve kontaktede jeg Bilka, Vejle og fik at vide at jeg kunne få 2 nye på garantien. Jeg skulle bare væbne mig med lidt tålmodighed og inden for 1 uge ville de kontakte mig, men da der var gået 3 uger og bøfferne var ved at blive grå, kontaktede jeg igen Bilka og efter lidt mails frem og tilbage fik jeg at vide, at jeg kunne KØBE 2 nye riste, fordi det var min egen skyld at emaljen var ødelagt grundet for dårlig rengøring efter grilningen.
Det er dog pudsigt at alle de nye grill som Charbroil lavet, nu igen har droppet at emaljere deres riste og igen bruger støvejerns riste ........MÅSKE, ja det er min bud, fordi emaljen ikke kan holde i længden.....

11 mei 2015
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Charbroil Titan er helt klart et godt køb.

Jeg modtog en Charbroil Titan gasgrill som har en smadret bagbeklædning. Men kun to dage efter modtog jeg en ny bagbeklædning.

Det er virkelig en lækker grill som jeg varmt kan anbefale til alle.
Den kan på mange områder godt måle sig med produkter fra Weber som koster fire gange så meget.

Firmaet W.C. Bradley der ejer Charbroil laver også grill i den dyrere ende under navnet Saber. Titan er en klasse over de andre modeller fra Charbroil. Titan er en Saber Cast 500.

21 april 2015
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk imødekommende kundeservice (og god kvalitet)

Har lige købt mig en lækker Char-broil gasgrill og et rotisseri. Jeg havde et par spørgsmål vedr. rotisseriet. Jeg fik meget kompetent hjælp og de var rigtig flinke. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg kan få hjælp, hvis der skulle opstå problemer med grillen i fremtiden.

Jeg kan varmt anbefale char-broil - grillen er i fornuftig kvalitet og kundeservicen er helt i top!

:-)

1 april 2015