Bestelde pyjama's heerlijk zacht en blijven mooi na wassen...wel jammer dat er tijdens feestdagen geen soepeler retourbeleid was. Omwille van kerstcadeau 1 dag te laat om "wettelijk" terug te sturen..... Toon meer
Onze zoon had al eerder pyjama's van jullie merk en deze zijn ondertussen zo afgedragen dat je er erwten kan doorschieten. We hebben enkele jaren gezocht naar nieuwe exemplaren maar vonden er nergens... Toon meer
Bij Charlie Choe vind je de leukste dames-, heren- en kinderpyjama's. Met een pyjama van Charlie Choe ben je verzekerd van heerlijk zachte stoffen en een prachtige pasvorm. Shop onze heerlijke nachtkleding collectie! Sweet Dreams!
Celsiusstraat 2, 6003 DG, Weert, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Twee weken geleden zou een pakket bezorgd worden door ups. UPS zegt pakket bezorgd terwijl ik niks heb ontvangen en gewoon thuis was. Nu kan Charlie Choe hier weinig aan doen. Maar we zijn nu twee weken verder en verschillende mailtjes gestuurd en krijg nergens een reactie op. Ik kan dus en fluiten naar mijn pakket en fluiten naar mijn centen. Voor mij nooooooit geen Charlie Choe meer!

Super leuke designs,
Heerlijke stof..
Goede prijs/kwaliteits verhouding
Netjes op tijd geleverd, wel prijzig voor een pyjama maar daarvoor krijg je zeer goede kwaliteit terug!
De website is prima en de producten worden snel geleverd. De kwaliteit is ook goed.

Antwoord van Charlie Choe Sleepwear
Goede communicatie en snel reageren, waarvoor dank. Fijne samenwerking.

Antwoord van Charlie Choe Sleepwear
Ik bestelde 2 sale artilelen in combinatie met een artikel zonder korting. Voor dit laatste wilde ik de blackfriday korting toepassen. Toen ik de kortingscode blackfriday toepaste verdween de sale korting. Dit per mail gemeld en ik heb dit de korting op dat artikel direct op mijn rekening teruggestort gekregen. Super service.
Daarbij zijn het ook nog super comfortabele pyjama's van zeer goed kwaliteit. (jammer dat het assortiment voor mannen zo beperkt is)

Antwoord van Charlie Choe Sleepwear
Alles was prima in orde. Ik hek. Vaker pyjama’s en leggings van jullie merk gekocht, na veel keer dragen en wassen nog zo goed als nieuw.
Alles ook in orde met de bezorging,

Antwoord van Charlie Choe Sleepwear
Pakket is helaas open geleverd, al blij dat alles er nog in zat, top producten, misschien beter inpakken de volgende keer

Antwoord van Charlie Choe Sleepwear
Snelle en correcte levering met mooi extraatje!
Zeer comfortabele en leuke pyjama.
Ze leveren kwaliteit spullen. En ook nu weer: prima afhandeling en snelle levering. Daar kunnen andere webshops wat van leren!