Zeer slechte service en levering. 1,5 mnd geleden product besteld maar wordt niet geleverd. Nemen ook geen contact op. Zijn voor mijn gevoel oplichters. Uiteindelijk geld terug betaald.
Levertijd van 25 dagen op de kop af gehaald. Helaas wijkt het product in alle technische aspecten af van de beschrijving. Lengte schroefdraad is 1 cm korter en is te kort voor onze wijzerplaat. De me... Toon meer
Ik heb reeds eerder een negatief bericht geplaatst, maar moet hier nu toch op terugkomen. Ik had een scheerkop besteld via de website. Geen enkele informatie ontvangen over de status van het bestelde... Toon meer
Begin Juli een beveiligingscamera besteld. Deze zou binnen 25 werkdagen bezorgd worden. Nadat deze maar niet kwam, heb ik netjes contact gehad en zouden ze me een nieuwe toesturen. Tot op heden heb ik... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Cheaptech.nl is gespecialiseerd in goedkope tech producten uit China. Doordat Cheaptech in China vertegenwoordigd is kunnen we zeer scherpe prijzen aanbieden. De verzendkosten zijn vaak gratis maar verschillen per product.
Zal hier niets bestellen je krijgt je…
Zal hier niets bestellen je krijgt je product niet, dit is 100% oplichten dus kijk uit mensen.
Ik had een HDMI naar vga kabel besteld
Ik had een HDMI naar vga kabel besteld, helaas is mijn laptop niet geschikt voor zo’n kabel zonder adapter.
Snelle reactie van de klantenservice, dachten mee met het sturen van een andere kabel.
Tot conclusie gekomen dat refund beter was. En gekregen! Kabel mocht ik houden.
Super service!!
Wacht al 11 weken op mijn pakketje
Wacht al 11 weken op mijn pakketje. Wil mijn geld terug, maar krijg alleen geautomatiseerde mailtjes. Reageren eigenlijk nergens op. Koop hier niets! Is volgens mij gewoon een oplichters ende.
12 mei een bestelling geplaatst
12 mei een bestelling geplaatst. 2 euro extra betaald zodat de track & trace beschikbaar is. Hierdoor zou ik de bestelling ook binnen 15 werkdagen ontvangen. Pakketje staat tot op heden nog steeds in China. Als je een mail stuurt krijg je een melding dat ze binnen 5 werkdagen reageren. Ook dit gebeurt tot op heden niet. Ik heb weinig vertrouwen in een goede afloop.
Ongelooflijk slecht bedrijf
Ongelooflijk slecht bedrijf, koop hier niks! Wacht al anderhalve maand op een bestelling. Klantenservice reageert na 2 weken pas met een instructie die onuitvoerbaar is.
Na 6 weken mijn bestelling nog niet…
Na 6 weken mijn bestelling nog niet binnen.
Ik kan ook geen contact met ze krijgen.
Oplichters
Waardeloos
Waardeloos, nog steeds geen antwoord ! Nog steeds geen pakket!!!MAAR WEL BETAALD!!!
Belachelijk!!
2e zending ook kwijt, geld terug
Wel, het geld is teruggestort, dat is dan wel weer fijn.
Maar het is wel zo dat ik door deze ervaring van maanden wachten en mailen ik nooit meer iets koop hier.
Nu, bijna 4 maanden verder, is de 2e zending ook kwijtgeraakt. Cheaptech zegt het niet opnieuw te gaan bestellen maar ik krijg mijn geld terug, dat vind ik in ieder geval een goede service, toch even afwachten...
Ik wacht nog steeds op de 2e zending die ineens ook niet meer traceerbaar is, max 25 dagen levertijd. Nu, 2 zendingen en 2 maanden later nog steeds niet gehad. Het is niet te traceren zeggen ze omdat het niet met Track en trace is gegaan. Het lijkt erop dat alles wat ze versturen en niet met T&T is gegaan zogenaamd kwijt is. Mijn geloof daarin is natuurlijk niet meer aanwezig. het lijkt er meer op dat je geld deponeert aan cheatech en ze zogenaamd wat sturen.
Cheaptech = -Expensivetech
Ik heb eind februari een bestelling…
Ik heb eind februari een bestelling geplaatst en ben nu (3 maanden later) nog steeds aan het wachten op de bestelling. Er wordt me steeds beloofd dat de bestelling er binnen 25 dagen is, maar ik ontvang steeds niets. Er wordt wel gereageerd via de e-mail maar de enige oplossing is dat ik mijn geld terug krijg, wat uiteindelijk na veel contact en loze beloftes wel is gebeurd.
NOOIT iets kopen van Cheaptech!!!!!!!
Zeer zeer zeer(!!!) slecht. Op 18 maart heb ik iets besteld bij Cheaptech, maar ik heb het nog steeds niet binnen. Ik wacht dus al langer dan 2 maanden!!! Ik heb ze een mail gestuurd, maar geen reactie op gekregen. Kortom: koop NOOIT iets van Cheaptech, je moet enorm lang wachten en je krijgt nooit reacties terug.
Product en geld niet ontvangen
24 april iets besteld van 34 euro! 27 mei nog steeds niks binnen en ze zijn niet te bereiken. En dan hebben ze ook nog een telefoonnummer dat je extra moet betalen. Waardeloos dit! Geen reactie via hun waardeloze chat. Heeft iemand ooit zn geld terug gezien??? Ik ben niet rijk ofzo...ik wil mijn geld terug.
Reactie van Roxanne, Cheaptech.nl
3 dagen later na 20 mails verstuurd te hebben en cheaptech op hun algemene voorwaarden te hebben gewezen heb ik deze antwoord ontvangen.
8. VERZENDING EN BEZORGING
CheapTech.com zal geaccepteerde bestellingen met de meest geschikte snelheid uitvoeren,
maar uiterlijk binnen 25 werkdagen leveren, tenzij er een andere leveringstermijn is afgesproken. Als de levering vertraagd is, of als een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de consument uiterlijk 25 werkdagen nadat hij de bestelling heeft geplaatst een kennisgeving hiervan.
In dat geval heeft de consument het recht om de overeenkomst zonder enige extra kosten te ontbinden en zal de consument recht hebben op een eventuele schadevergoeding.
De bovengenoemde voorwaarden kunnen afwijken in sprake van OVERMACHT (19.1)
Bedankt voor je bericht.
Ik vind het jammer te vernemen dat je je bestelling CT205450 nog niet hebt ontvangen.
Helaas gebeurt het soms dat een pakketje vermist raakt bij het postbedrijf en ik ga ervan uit dat dat nu ook het geval was. Daar kunt u niets aan doen, Cheaptech helaas ook niet, maar het wordt wel netjes opgelost:
Ik kan een nieuwe zending aanmaken. Jouw bestelling wordt dan alsnog zo snel als mogelijk verzonden en binnen 2 - 5 weken geleverd. Graag hoor ik of dit voor je in orde gemaakt mag worden.
Ik begrijp dat dit natuurlijk erg vervelend is en daarom wil ik je sowieso graag 20% korting geven op je volgende bestelling. Daarvoor kun je deze code gebruiken: JWPG9ZM005AX
In afwachting van jouw antwoord.
Roxanne
Cheaptech
Wacht al meer dan een maand.Nog niks
Wacht al meer dan een maand.Nog niks. Als de levertijd zo lang is kan je net zo goed direct in china bestellen. Wat is hun meerwaade?
Uiteindelijk kwam alles goed.
Uiteindelijk kwam alles goed.
Ook ik had mondkapjes besteld in februari. Het bekende verhaal, niet leverbaar, zoek bij de bestelorganisatie. Na veel aandringen en door mij afgeslagen andere leveringen, heb ik nu wel mijn geld weer terug ontvangen.
Cheaptech Bedankt!!!
Echt onzin je kan ze nergens bereiken…
Echt onzin je kan ze nergens bereiken en zit nu al twee maanden te wachten voor een brievenbus pakketje onzin dit bestel niks hier
Waardeloze webshop
Waardeloze webshop. Je denkt wat bij een Nederlandse shop wat te bestellen, en da komt het van ali express toegestuurd. Als ik dat geweten had, had ik het voor minder geld zelf wel in china besteld. Eigenlijk oplichting.... ik bestel er nooit weer wat.
Belachelijk dat de politie deze dieven…
Belachelijk dat de politie deze dieven niet aanpakt!!
Niets hier bestellen, want je krijgt niets.
Oplichters!
Niet kopen
Ruim 2 maanden wachten op waardeloos product.
Klantenservice reageert niet
Ik geef 0 ster aan deze zaak
Ik geef 0 ster aan deze zaak. Absoluut niet tevreden over hun omgaan met de klant. niet betrouwbaar en eerlijk.