Zeer slechte service en levering. 1,5 mnd geleden product besteld maar wordt niet geleverd. Nemen ook geen contact op. Zijn voor mijn gevoel oplichters. Uiteindelijk geld terug betaald.

Levertijd van 25 dagen op de kop af gehaald. Helaas wijkt het product in alle technische aspecten af van de beschrijving. Lengte schroefdraad is 1 cm korter en is te kort voor onze wijzerplaat. De me... Toon meer

Ik heb reeds eerder een negatief bericht geplaatst, maar moet hier nu toch op terugkomen. Ik had een scheerkop besteld via de website. Geen enkele informatie ontvangen over de status van het bestelde... Toon meer

Begin Juli een beveiligingscamera besteld. Deze zou binnen 25 werkdagen bezorgd worden. Nadat deze maar niet kwam, heb ik netjes contact gehad en zouden ze me een nieuwe toesturen. Tot op heden heb ik... Toon meer

1. Mobiele telefoonaccessoire winkel
  2. Fotowinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Cheaptech.nl is gespecialiseerd in goedkope tech producten uit China. Doordat Cheaptech in China vertegenwoordigd is kunnen we zeer scherpe prijzen aanbieden. De verzendkosten zijn vaak gratis maar verschillen per product.

1,5

Zeer slecht

Moeizame service.

NOOIT met dit bedrijf in zee gaan!!!!
12-7: up-date: laatste maand leek service te verbeteren. Daarom van 1 naar 2 sterren. Inmiddels mijn geld terug. Voor mij case closed.

20 mei 2020

cheaptech is absoluut niet aan te raden !!!

Mijn ervaring op cheaptech is enorm slecht , 4 april een lamp voor een verjaardag besteld van 35,- en nog steeds niks binnen. Dus geen lamp op de verjaardag gekregen en ik niks binnen, het is een waardeloos bedrijf. Je word alleen maar opgelicht en je geld krijg je niet terug ! Gaat mijn 35 euro dan !!

12 mei 2020

Slecht heel slecht

Heel slecht 1malig besteld maar nooit meer niet geleverd raad andere mensen af om hier bij te bestellen

Nu gaat het gelukkig maar om € 5.25
Maar mensen die voor duurder besteld hebben jammer heel jammer dit

Krijg het gevoel dat ik bedonderd ben

11 mei 2020

Zonder reviews te lezen hier toch een…

Zonder reviews te lezen hier toch een bestelling gedaan en dat met veel spijt. Voor versnelde levering met track en trace code betaald Nu 1,5 maand later heb ik nog niks mogen ontvangen. Als je hier over communiceert krijg je een standaard antwoord dat jij moet nog blijven wachten.
Kortom, het zijn gewoon oplichters.

6 mei 2020

In januari mondkapjes besteld en…

In januari mondkapjes besteld en betaald. Na een maand kreeg ik bericht , dat het wat langer zou duren. Eind april maar eens gevraagd waar ze bleven. Kreeg antwoord, dat ze waren kwijt geraakt bij de post. Kon nieuwe bestellen zonder meerdere kosten. Natuurlijk waren ze niet meer leverbaar volgens het bedrijf. Worden nu aangeboden voor woekerprijzen. Wacht nog op het retourbedrag.
Waanzin, voor mensen die het nodig hebben voorhing beroep, terwijl de overheid niets doet.

4 mei 2020

Ik wacht al 8 weken op een bestelling

Ik wacht al 8 weken op een bestelling. Cheaptech haaltwaar uit China, kwaliteit zal wel net zo slecht zijn als de klantenservice. Geld terug krijg je niet, je bestelling blijkbaar ook niet. Afrader...ga naar een andere site.

4 mei 2020

Slecht lange levertijd ik had een xbox…

Slecht lange levertijd ik had een xbox one controller accu pack gekocht heb hem nog geen 3 weken en nu al kapot dat ze maar een nieuwe sturen die goed is kwaliteit is waardeloos levertijd extreem kan 3weken gew8 op mijn accupack gr bob

2 mei 2020

Ik heb wat besteld en wacht al 2.5…

Ik heb wat besteld en wacht al 2.5 maand op de helft van mijn bestelling, geld terug gevraagd, Nu maar afwachten of dat lukt. Ik snap dat er Corona is maar zo lang hoeft het niet te duren om iets uit china voor je te bestellen. Als ik had geweten dat ze het bij Aliexpress bestellen en dan naar mij doorsturen had ik dat zelf ook kunnen doen, waarschijnlijk nog sneller geleverd ook.

Ik krijg daarnaast een nieuwsbrief waar ik niet om heb gevraagd, erg storend.

Ik bestel daar nooit meer iets, zou niemand moeten doen.

2 mei 2020

BESTEL HIER NIKS!!

BESTEL HIER NIKS!!!
Het lijkt eerder op een scam!
Ik wacht nog steeds op mijn bestelling die ik 5 weken geleden had besteld.

Heb al een mail gestuurd en ze zeggen dat ik niet mijn geld terug krijg! Ik moet maar blijven wachten.

1 mei 2020