Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Polecam ze względu na wysyłkę o czasie, a także jakość ubrań. Zamówiłam w przeciągu 2 miesięcy 3 paczki ( właśnie czekam na 3) i wszystko było w porządku z ubraniami. Ubrania wyglądają tak jak na zd... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

The clothes on the website (chicaca.pl) look beautiful — great colors and stylish designs — but unfortunately the reality was very different. I ordered about $500 worth of clothing fro... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Zamówiłam tam sporo rzeczy zachłyśnięta super wyglądem na zdjęciach. Produkty na tej stronie są różnej jakości. Trafiłam na kilka fajnych rzeczy ale część niestety mi się nie sprawdziła. Rozmiar uniwe... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zdecydowanie nie rozumiem tych pozytywnych opinii. Chcę cię stracić swoje pieniądze to tak zamówcie w tym sklepie! Dramat i porażka! Chińskie tanie sukienki na byle jakich materiałach. Szmaty za przep... Toon meer

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

NIE POLECAM!!! Firma oszukuje klientów

NIE POLECAM!!!
Firma oszukuje klientów jeżeli chodzi o wysyłki międzynarodowe.
Nigdzie na stronie internetowej a także przy wybraniu opłaty nie jest zaznaczone, że używają tak PRYMITYWNEJ drogi jaką jest poczta morska. Natomiast opłaty za przesyłkę pobierane są jako droga lotnicza!
W związku z tym przesyłka idzie 8 tygodni. Więc jeżeli chcesz zamówić produkt w tym roku tylo po to żebyś mogła nosić go dopiero w przyszłym roku w sezonie, to proszę bardzo.
Poza tym, obsługa klienta jest bardzo niemiła i wygaduje jakieś ABSURDALNE KŁAMSTWA jeżeli chodzi o kwestie przesyłki tak jakby człowiek był w ciemię bity. NIE POLECAM!!!

16 januari 2024

Podjęliśmy próbę kontaktu z Panią - otrzymaliśmy odmowę.

Mimo tak odległego czasu zachęcamy do kontaktu z nami w celu wyjaśnienia sytuacji.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zamówiłam 2 takie same sukienki w…

Zamówiłam 2 takie same sukienki w różnych kolorach po 450 zł na wesele aby moc wybrać jedna z nich. Niestety materiał wyglądał jak z bazaru a do tego rozmiar bardzo mały. Sukienki o niebo za długie.
Zwrot nie został przyjęty. Wiec zostałam z sukienkami za 900 zł. Nie polecam i na pewno nic tam nie zamówię.

1 augustus 2023

Terrible

Terrible! The clothing is nothing like it looks online.
Sizes are way off from what you order. Quality is garbage, it definitely reminds me of Shein.
It takes 3 months to arrive, tracking is never accurate. There isn't an option for different transit times of shipping, just standard.

It's too bad because it all looks beautiful but it's very disappointing once it arrived.

13 mei 2023

Zapłaciłam 200 zł za marynarkę

Zapłaciłam 200 zł za marynarkę, której nie otrzymałam od prawie 3 tygodni... Nikt nie odpowiada również na moje maile w tej sprawie - Raczej nie spodziewam się już ani marynarki ani pieniędzy...

26 november 2023

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

This merchant is an absolute scam

This merchant is an absolute scam. I placed an order almost three months ago, and I still haven't received it.
I emailed them regarding my order and they said, it was because it was on backorder that there is a delay. I'm pretty sure that they just created a label, but never mailed the package.

25 oktober 2023

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Odradzam zakupy w tym Butiku!

Odradzam zakupy w tym Butiku!

11 augustus 2023

Jednorazówki

Ubrania wyglądają ładnie na zdjęciach. Po pierwszym nałożeniu rzeczy zmieniają swój kształt, a po pierwszym praniu nie nadają się nawet do chodzenia po domu. Szkoda kasy (i to nie małej) i środowiska (bo generujemy niepotrzebnie odpady). Drogie dodatki ze zdjęć nie poprawią jakości ubrań.
Edit 18.02.2025 jaka próba kontaktu? Jaka odmowa? Nie wymyślajcie sytuacji, których nigdy nie było!! Odpowiadacie po 1,5 roku od wystawienia komentarza? Przecież ciuchy juz dawno na wysypisku gdzieś leżą, bo nawet nie nadawało się to do wrzucenia do kontenera dla potrzebujących. SZCZYT IGNORANCJI NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE.

13 september 2023

Podjęliśmy próbę kontaktu z Panią - otrzymaliśmy odmowę.

Edycja: jeżeli ma Pani wątpliwości prosimy o uzyskanie informacji na platformie trustpilot. Poprosiliśmy o kontakt właśnie przez tą platformę i otrzymaliśmy odmowę.

Unfortunately, Natalia Kasprzak hasn't replied to your request for more information about their experience.

Nazwanie nas ignorantami w momencie jak chcemy porozmawiać uważamy że jest nie na miejsu. Prześledziliśmy również Pani profil na truspilot i widzimy, że mało który sklep jest dla Pani wystarczająco dobry. Liczymy na to, że jednak uda nam się spotkać na Chicaca.pl.

Z pozdrowieniami,
Chicaca Team.

Sklep dno

Dno dna! Uważać na tak beznadziejny sklep! Za zwrot trzeba płacić, a takowy raczej będzie, bo jakość ubrań jest fatalna. Sam poliester

25 augustus 2023

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Topy —dwa rodzaje… rozmiar uni a to…

Topy —dwa rodzaje… rozmiar uni a to jest xxs… to nie sà topy ze zdjec, zwykly stanik i duzo krotszy niz na zdjeciach, nie polecam. Kolejna super strona-gdzie modelki prezentuja produkt ktorego klient finalnie nie dostaje.

7 augustus 2023

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Sypiący sie brokat

Sukienka nie spełnia moich oczekiwań. Materiał nazwany na stronie ,,połyskujący" w rzeczywistości jest materiałem, z którego sypie się brokat (w naprawdę dużych ilościach). Różowe świecidełka są wszędzie i trudno je zebrać.
Nie polecam firmy.

20 juli 2023

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Aby pozwolić sobie na ocenę sklepu…

Aby pozwolić sobie na ocenę sklepu Chicaca zakupiłam kilka rzeczy w różnych odstępach czasowych.
Razem wyszło ich 7 z czego tylko jedną rzecz odesłałam.
Jestem BARDZO ZADOWOLONA.
Rzeczy super, świetnie leżą.
Szybki czas wysyłki, starannie zapakowane.
Zwrot środków za odesłaną rzecz też w ekspresowym tempie.
Przemiła obsługa klienta :)
Pełna kultura i profesionalizm.
Dziękuje serdecznie i do kolejnych zakupów :)

11 juli 2023

Dziękujemy bardzo!

Porażka

Porażka, ubrania jak z SHEIN. Gora za duża na sztuczne cycki, dół za wąski.
Paczka wysłana po 12 dniach od zamowienia

18 mei 2023

Dramat

Dramat. Sukienka gruba jak płaszcz. Zamowilam. S nosząc M a i tak jest minimum dwa rozmiary za wielka. Toporna. Zwróciłam. Zwrot przyjęli. Zwrócili pieniądze za sam towar, a ustawa nakazuje zwrot kosztów dostawy. Po meilu oddali pieniążki ale wrażenie marne.

18 mei 2023

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uważam ze jest Bardzo słaba jakość ubrań. Trzeba płacić za zwrot przesyłki a co najwazniejsze pamiętać o czasie 14 dni w innym przypadku zwrot zostaje odrzucony i znowu trzeba przesłać pieniądza na konto za przesyłkę zeby wysłali sukienkę bo zwrot pieniędzy nie jest możliwy z mojego doświadczenia nie polecam .

9 mei 2023

Jestem zadowolona

Nie miałam problemów ze zwrotem.Nastepny zakup to sukienka z której jestem bardzo zadowolona.Polecam i zapewne dokonam jeszcze następnych zakupów.a

25 april 2023

Dziękujemy!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bardzo niska jakość ubrań … ceny…

Bardzo niska jakość ubrań … ceny zawyżone
Wysyłka za granice możliwa za dopłata, lecz jeśli chce sie odesłać ( gdy cos nie pasuje ) to trzeba samemu zapłacić za wysyłkę
Nie polecam !!!!

19 april 2023

Tragedia

Tragedia. Nie uznają reklamacji a ubrania z Chin chyba są lepsze jakościowi. Cena zawyżona 100 razy w stosunku do proponowanej jakości

29 maart 2023

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam ..szmaty jak z Chin.

Nie polecam ..szmaty jak z Chin.. nie uznają reklamacji.. Kiedys ubrania były porządne a teraz jedno wielkie DNO ! Ja zgłaszam sprawe do rzecznika .. nie zamierzam ich sponsowować!

23 maart 2023

Mega słaba jakość

Mega słaba jakość, nie polecam

4 januari 2023

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.