2 jurken besteld en betaald via PayPal en ook spoedzendinhskosten betaald. Op diverse mails naar service.etc krijg ik geen antwoord. Kopie van de bestelling en betaling zit erbij. Waardeloze ervari... Toon meer

Bestelling gedaan. Na 3 weken eindelijk alles aangekomen. Echter 1 stuk zou ik willen retourneren. Retour aangemaakt zoals werd beschreven. Bevestiging gescreenshot. Ik zou n telefoontje krijgen, bi... Toon meer

Update: Chicladdy heeft het goed, snel en netjes opgepakt! Spullen zijn onderweg en tegoed bon ontvangen voor ontbrekende item. 25-10 bestelling gedaan .. status staat nog steeds op verwerkt .. echt h... Toon meer

1. Winkelen en mode

At Chicladdy, we love bringing you the latest dresses, shoes and accessories, right to your doorstep! With expert design and incredibly affordable prices, you can shop hassle free and choose the right items for your budget. Our online storefront lets us bring you high quality items at excellent value. We have creative new designs to fit every style, created with skilled craftsmanship.

2,4

Slecht

1K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Niet te bereiken reageren niet op mail!

2 jurken besteld en betaald via PayPal en ook spoedzendinhskosten betaald.
Waardeloze ervaring en waarschijnlijk geen jurken op tijd en kan fluiten naar ons geld!

12 februari 2025

Klopt het

Klopt het , dat jullie ook van Daisyall zijn? Werken jullie samen ? of is het 1 bedrijf met een andere naam. Het adres is namelijk hetzelfde op jullie site!

Ik hoor het graag ....

3 mei 2023

Ik was een beetje angstig nadat ik de…

Ik was een beetje angstig nadat ik de slechte reviews had gelezen maar ik heb van de 8 artikelen die ik heb besteld er 4 gehouden! De rest is teruggestuurd en het geld is ook al terug gestort dus ik heb geen enkel probleem ondervonden met dit bedrijf!

3 oktober 2022

Hoi,

Bedankt voor je reactie. We stellen ook je eerlijke feedback over je ervaring op prijs. Ik hoop dat we je in de toekomst weer van dienst kunnen zijn en je een blijere klant kunnen maken

Leuke, mooie, originele kleding

Leuke, mooie, originele kleding. Heel tevreden.

26 december 2021

Hoi,
Bedankt voor je positieve opmerking en feedback. Uw aanmoediging zal ons vooruit helpen en onze service voortdurend verbeteren.

Ik kijk ernaar uit om u weer van dienst te zijn!

Ik ben tevreden over de artikelen die…

Ik ben tevreden over de artikelen die in mijn ogen goed waren ..
Toch is het niet zo mooi als op de foto getoond wordt

2 september 2022

Antwoord van Chicladdy

Bedankt voor uw beoordeling.

Uw tevredenheid is het belangrijkste voor ons en dit is absoluut onze werkkracht. We waarderen ook uw eerlijke feedback over uw ervaring. Ik hoop dat we je in de toekomst weer van dienst kunnen zijn en je een blijere klant kunnen maken.

Nogmaals bedankt voor je steun! Neem contact met ons op als u meer hulp nodig heeft.

Ik heb een korte broek gekocht maar hij…

Ik heb een korte broek gekocht maar hij past niet maar ik kan geen contact opnemen met jullie om hem retour te sturen.

16 augustus 2022

Het spijt ons dat de winkelervaring niet aan uw verwachtingen voldeed.
Uit onze gegevens blijkt dat we via e-mail contact met u hebben opgenomen en ons hebben ingespannen om dit probleem op te lossen. We hopen dat het naar tevredenheid was.

Oplichters

Ik heb al geruime tijd geleden 3 bikini's teruggestuurd ter waarde van € 60.00. Hier heb ik een bewijs van. Nu ben ik aan het wachten op teruggave van mijn geld. Diversen keren een email gestuurd, de laaste email werd door Chicladdy geblokkeerd. Volgens mij ben ik opgelicht. Dus beste mensen, 1 goed advies van mij, niets meer bestellen bij Chicladdy.

12 augustus 2022

Het spijt ons dat de winkelervaring niet aan uw verwachtingen voldeed.
Uit onze gegevens blijkt dat we via e-mail contact met u hebben opgenomen en ons hebben ingespannen om dit probleem op te lossen. Kunt u het trackingnummer van het retourpakket doorgeven? omdat we de retourartikelen niet hebben ontvangen. We hopen dat het naar tevredenheid was.

Oplichters

Oplichters, chineese rotzooi.
extra douanekosten betalen, die nergens vermeld worden bij het plaatsen van bestelling.
en als je vraagt voor retour te zenden dan kun je ook kiezen om alles toch te houden met 40% korting.
De verzendkosten van de retourzending van de jurkjes die echt slecht van kwaliteit waren bedraagt 13,00 euro
ook nog eens extra kosten pffff
nu is ook nog eens mijn pakket zoek?
wel raar dat meerdere mensen dit probleem hebben?
telefonisch contact niet mogelijk en per mail wordt niet gereageerd.
ik betaal dus nog helemaal niks!

30 juli 2022

Hoi,
Het spijt ons te horen dat de invoerrechten en belastingen die uw douaneafdeling heeft geïnd, hoger waren dan verwacht. Deze vergoedingen zijn op geen enkele manier gerelateerd aan Chicladdy en we hebben geen controle over de kosten die worden opgelegd.
Mochten er problemen zijn met deze bestelling of je wilt artikelen retourneren, dan helpt onze klantenservice je graag verder.
Hier zijn 2 manieren om contact met ons op te nemen als je een probleem hebt met je bestelling.
1. Stuur direct een e-mail naar service@chicladdy.com
2. Maak een ticket aan onder je account

Om ons te helpen de problemen te bekijken. zou u ons alstublieft gedetailleerde bestelinformatie willen geven.

Sorry dat we niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. we zouden het op prijs stellen om nog een kans te krijgen om uw bedrijf te verdienen.

Altijd op tijd!

Mooie spullen,altijd op tijd geleverd.

21 juni 2022

Antwoord van Chicladdy

Bedankt voor je reactie. Uw tevredenheid is onze belangrijkste prioriteit. en aanmoediging zullen ons vooruit helpen.

Leuke kleding

Leuke kleding. Heb hier al vaker wat besteld en heb alleen maar positieve ervaringen met alles.

8 juni 2022

We hopen oprecht dat we meer kansen zullen hebben om u van dienst te zijn.

Mail adressen werken niet!!

Hoe kan het dat ik de mail van chicladdy beantwoord met het feit dat er 1 product mist en de andere niet aan de eisen voldoen. Ik krijg een antwoord van hun met een waslijst aan taken wat ik moet doen!! Vervolgens beantwoord ik weer de mail terug en krijg ik meerdere keren een foutmelding dat het bericht niet afgeleverd kan worden, en ook als ik naar hun email adres mail wat zij in de recensies aangeven. Hoe moet ik nu verder? Ik ben helemaal klaar met dit bedrijf! Ik heb echt spijt dat ik besteld heb!!

7 juni 2022

Het spijt ons dat de winkelervaring niet aan uw verwachtingen voldeed.
Uit onze gegevens blijkt dat we via e-mail contact met u hebben opgenomen en ons hebben ingespannen om dit probleem op te lossen. De terugbetaling voor het ontbrekende item wordt binnenkort aan u verstrekt. en onze klantenservice helpt je bij het retourneren. We hopen dat het naar tevredenheid was.

Ik wil wat retourneren

Ik wil wat retourneren. Waar kan ik het naartoe sturen?

Y. Rorije

3 juni 2022

Hoi,
Bedankt voor je recensie. Het spijt me te horen dat je zo'n frustrerende ervaring hebt gehad. We willen echt dat je tevreden bent met elk item dat je bij ons koopt. Houd er rekening mee dat u een retourverzoek kunt maken op onze website.
Mochten er problemen zijn met retourneren, dan helpt onze klantenservice je graag verder. Kunt u op 'contact' op onze website klikken om tijdig antwoord te krijgen?
1. Stuur direct een e-mail naar service@chicladdy.com
2. Maak een ticket aan onder je account

Om ons te helpen de problemen te bekijken en u een effectieve oplossing te bieden, zou u ons gedetailleerde bestelinformatie willen geven.

Het spijt ons dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. we zouden graag nog een kans om uw bedrijf te verdienen waarderen.

Fijne dag!

Antwoord van Chicladdy

Thank you for your comment. Your satisfaction is our main priority. and encouragement will keep us moving forward.

We sincerely hope that we will have more chances to serve you.

Leuke en betaalbare kleding

Leuke en betaalbare kleding. Alleen jammer dat de verzending wat langer duurt. Verder superleuke website.

20 mei 2022

Antwoord van Chicladdy

Bedankt voor je recensie.

Uw tevredenheid is het belangrijkste voor ons en dit is absoluut onze werkkracht. We waarderen ook uw eerlijke feedback over uw ervaring. Ik hoop dat we je in de toekomst weer van dienst kunnen zijn en een blijere klant van je kunnen maken.

Nogmaals bedankt voor je steun! Als u meer hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op.

Fast shipping perfect items

Fast shipping, items good quality and the fit is perfect

19 mei 2022

Antwoord van Chicladdy

We sincerely hope that we will have more chances to serve you.

Fraude

ik kocht de beeldschone jurk uit de advertentie, maar kreeg een goedkoop nagemaakt product uit China. In plaats van katoen, zoals vermeld stond, was het een enge, goedkope synthetische stof.
De print was niet hetzelfde, hooguit de kleuren. Het model was al helemáál niet hetzelfde, het was een hobbezak-model, lelijk! Daar had ik niet voor betaald, dit model was hooguit 10 euro waard, niet de 32 euro die ik betaalde. Kon 'm gelukkig terugsturen en kreeg mijn geld terug.

16 mei 2022

Neem contact met ons op als je hulp nodig hebt.

Mooie shirts en badpakken besteld

Mooie shirts en badpakken besteld. Ook een schitterend vest.
Pasvorm is ook heel goed😃 Blij met al mijn aankopen.

11 mei 2022

Prachtige producten

Prachtige producten, maatzuiver,

5 mei 2022

Antwoord van Chicladdy

Ik kijk ernaar uit om u weer van dienst te zijn!

Veel beloftes, geen daden

Op 21 oktober 2021 al contact gehad...ik zou het bedrag van een geleverde kabeltrui die veel kapotte lussen had teruggestort krijgen...na wel 7 x steeds opnieuw mailen en er werd gezegd financiële afdeling moet dat regelen , we sturen t nogmaals door, nog steeds geen geld terug!ze houden met excuses en beloftes gewoon aan het lijntje maar verder nog geen geld terug!

[#16395934136793]Retourneren & Terugbetalingen
Dit is het kenmerk. Vreemd dat hier dan hopelijk wel kan en via mail dan vanaf 14.10.2021 niet.

Ja we heb bv en vanaf oktober al contact maar nog steeds geen geld teruggestort gekregen. Alleen maar steeds excuses.... zalnik de mails en jullie waardeloze antwoorden en beloftes hier ook neerzetten?

In mei heeft chic lady trust pilot gevraagd om onderzoek. Ik kon alle bewijzen aanleveren bij trustpilot dus mijn bericht is geverifieerd. Nou de review op trust pilot is geverifieerd.
Dus ik heb genoeg bewijs aangeleverd dat jullie fout zijn
Wanneer komt nu de terugbetaling?
Via ons mail contact alleen maar de beloftes zoals hierboven beschreven...maar niets...

2 mei 2022