Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Enter Chloé's world and discover the latest designer clothers, bags, fragrances and accessories from the luxury Paris fashion Maison.
75008, Paris, Frankrijk
- chloe.com
Onbetrouwbaar
Een pre-order gedaan begin februari, bedrag betaald op 22/02. Tot op heden (12 mei) nog niets ontvangen, levering is al 2x uitgesteld…verschrikkelijk slechte customer service, houden je gewoon aan het lijntje! Onprofessioneel en niet betrouwbaar
Nooit iets ontvangen.
Aangezien influencers het merk aanbevolen, dacht ik, bedrijf uit Amsterdam; zal wel goed zijn! Maar niks is minder waar. 2 jassen besteld in verschillende maten voor 140,- nooit iets ontvangen en na 2 keer gemaild te hebben en geen reactie wilde ik op de website kijken en is de website uit de lucht. Be-lach-e-lijk!
oplichters
Ik net zo; leek een legitieme site... gewoon een jas besteld, niks bijzonders (niet mega afgeprijsd), maar niet ontvangen.. Ook mailadres is niet geldig en geen site of telefoonnummer te vinden om te bereiken. Oplichters...Ergste is, volgens mij heeft chloe v er niks mee te maken en is dit een chloe v .nl (mail is ook info (a)chloev.nl) die gemaakt is om mensen op te lichten. Ik heb wel met 'moederbedrijf' van Chloe v meerdere malen contact gehad. Ze hebben me aardig geholpen, maar conclusie was dat ik opgelicht ben door/met een nepsite met hun naam....
Chloe V
Chloe V heeft zoals bij vele mensen mijn bestelling niet geleverd. Een mail ontvangen met vertraging, maar nooit meer mijn bestelling ontvangen. Nu een maand verder en nog steeds geen reactie op mijn mailtjes. Inderdaad is de website niet meer toegankelijk.
CLOE V = OPLICHTER
CLOE V = OPLICHTER. Nooit een jas gekregen. Niet te bereiken en geen toegang meer tot de website
Niet doen!
Bestel hier niet!
Na meerdere keren advertenties op TikTok er voor gekozen om een mooie jas bij Chloé te halen.
Ik kreeg direct een bevestiging mail van de bestelling. Vervolgens kreeg ik na 2 dagen een mail met dat de bestelling tussen de 18/22 nov binnen zou komen.
Helaas was dat niet waar.
Ik heb ze meerdere keren benaderd via de mail, helaas geen reactie terug.
En dan denk je nog, dat over komt mij niet….
Al bij al, bestel hier dus niet..
Al hoewel, de site ligt er gelukkig uit!
Jas besteld en nooit ontvangen reageren…
Jas besteld en nooit ontvangen reageren nergens op en de site ligt er nu uit . Geen contact mogelijk met ze !!! Graag komen we in contact . Wil graag mijn jas of geld terug
chloeV OPLICHTER
Beste mensen, BESTEL HIER NOOIT. HET ZIJN OPLICHTERS. ik heb een jas besteld en nooit ontvangen. En geen e-mail wordt er beantwoord, of het mailadres bestaat niet meer. Fokking teringlijers
Als ik 0 sterren kon geven deed ik het
Bestelling geplaatst ruim 2 wk geleden
Bestelling geplaatst ruim 2 wk geleden. Kregen bericht dat bestelling iets vertraagd was maar binnen 10 dgn geleverd zou worden maar niets van waar. Niks ontvangen en reageren niet op mailtjes.
Slechtste service ooit meegemaakt
Nadat ik een luiertas met wat vlekken naar de stomerij wilde brengen, bleek geen enkele stomerij het aan te durven deze tas te reinigen vanwege het materiaal. Daarom klantenservice van Chloé benaderd. Na wat aandringen, mocht ik de tas opsturen voor reiniging door hun service. Tot mijn stomme verbazing kreeg ik de tas na 3 weken ongereinigd terug met de mededeling dat het niet mogelijk was en dat ik zelf maar een stomerij moest zoeken. Geen toelichting waarom het niet mogelijk was! Ook niet na herhaaldelijke mails van mij. Ze blijven mij maar mailen dat ik het zelf moet oplossen en dat zij er niets aan gaan doen. Deze tas is nog maar een paar maanden oud en toch laat Chloé hun klanten gewoon in de steek. Absoluut de slechtste service die ik ooit heb meegemaakt!
Bestelling nooit ontvangen...
Bestelling nooit ontvangen.... Geld kwijt...
Contact gehad met bedrijf. Eerste mail werd keurig beantwoord. Daarna werd ik verwezen naar de verzender.
Zogenaamde track en trace code gehad maar die is niet te achterhalen.
Kortom les geleerd...nooit bestellen daar
Niet bestellen
Niet bestellen, ik heb nooit me bestelling binnen gekregen en geen reactie op mijn mail, helaas…..
Oplichting
We hebben nooit de pull ontvangen die we gekocht hebben en nooit reactie op onze mails gehad. Zeker niet op deze site bestellen.