Fra første øjeblik er oplevelsen på restaurant chopstick overraskende. Lugten er mildest talt uudholdelig og minder om urin. Maden er ikke meget bedre, alt er koldt og smagsløst. Det er overkrydret og... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Værløse afdeling Vi kom lige da de åbnede og maden var kold, tør og kedelig. Der var en virkelig klam lugt i hele restauranten og vi har begge fået dårlig mave efter at have været der i 30 min kan v... Toon meer
Chicken uncooked - caramel chicken had to leave it. Photos taken . Other bits of chicken checked quite pink instead 12 pds wasted woman didn’t say a lot just took it into the kitchen no offer of repla... Toon meer
Kaotisk! Det beskriver vist bedst oplevelsen. Personalet mangler en leder, som kan organisere arbejdet, så de ikke flagrer rundt og ikke når noget Drikkevarerne kom først efter 25 minutter og kun f... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super lækker restaurant
Super lækker restaurant, jeg kan slet ikke relaterer til det folk skriver om at der er for mange mennesker og at der ikke er nok mad. Vi har været der mindst 25 gange og vi har nydt det hver gang. Ja man skal lægge mærke til at man ikke bestiller bord lige før de skifter til aftensmaden, ja der kan være mange børn, men maden og omgivelserne er rigtig gode.
Highway robbery in Liverpool
Tell you what please don't listen to the staff in the liverpool one shop as clearly don't know what they are saying buy 3 topping on top of noodles or rice 8.99 buy a drink and you get a bag of chicken balls free except its not free really as cost if the meal goes to 12.38 so they charge you over 3.00 for a drink that 99p everywhere else highway robberdick turpin wore a mask whats chopsticks excuse
crap experience
bought 3 toppings and spent £15 on my order, woman gave me not even 1 when i had two of the same topping. sometimes it’s good here and then other times you can really tell they just can’t be arsed.
En skuffende oplevelse
Virkelig en skuffende oplevelse. Jeg tog derud med min kæreste i håbet om, at vi skulle have en hyggelig aften sammen, men det blev det desværre slet ikke. Maden var tydeligvis gammel og slatten, og tallerkenerne var både våde og beskidte, hvilket er helt uacceptabelt på en restaurant. Derudover var der totalt kaos, ekstremt larm, mange børn der løb rundt, og en generelt urolig stemning. Det var stressende og ubehageligt, og vi kunne slet ikke nyde aftenen. Et sted jeg bestemt ikke vil anbefale.
DÅRLIG!
Var klar på en hyggelig aften med min kæreste og vi havde set denne restaurant på TikTok og synes det lød spændende og så godt ud og de lovede landets største buffet (det var det så ikke fordi min lokale pizzamand har en større buffet en de har) så vi tænkte det ville være et perfekt sted for os da vi begge elsker sushi... Det var det IKKE! Vi kommer ind og bliver vist hen til et bord, og efter venter vi så 10 min. Før vi så selv går hen og beder om at kunne få en tjener hen til at tage vores ordrer, og derefter venter vi ydeligere 15 minutter før vores drikkevarer kommer men vi ender med at få et beskidt glad som stinker af øl og vi bestilte altså sodavand. Da vi beder om at få det fikset får vi et nyt glas men det er det samme problem igen og først 3. Gang efter en tjener vasker et helt nyt glas til os bliver det løst og kun denne ene tjener var sød og imødekommende da hun var enig med os og alle andre kigger ikke engang på os og går direkte forbi os derudover var det virkelig uprofessionelt og de snakker ikke sammen 2 snakkede dansk 1 snakkede engelsk og 2 snakkede kinesisk og de løb allesammen rundt og derefter råber efter hinanden gennem restauranten hvilket ikke er en særlig rar stemning. Dog er jeg nød til at rose kokken fordi prikken over i'et var da klar deres mad fordi jeg er dybt imponeret og synes det flot hvordan man kan bruge så meget dressing og krydderier og alligevel få maden til at smage af absolut ingenting altså pap smager af mere det var så forfærdeligt. Tallerkener var også enten klamme og beskidte eller drivvåde fra opvaskning og det ikke så lækkert med vådt mad når man ikke har bestilt suppe. Halvdelen af maden var også vildt kold og slatten og der blev slet ikke ryddet op på nogle borde og der lå bare halvfyldte tallerkener over det hele så det var generelt en vildt dårlig oplevelse. At betale 607 kr. For at 2 personer slet ikke gider at spise noget fordi det var så dårligt og derudover kun tager 2 lille sodavand hver så er det sku for dårligt og vi vil ikke komme igen! De går alt for meget op i deres image og får det til at se virkelig godt ud på tiktok og restauranten som egentlig ved første blik er virkelig pæn med indretning så er det bare ikke godt fordi at restauranten godt kan tiltrække kunder 1 gang men når man har været der så vil man også bare så langt væk som muligt igen! Ville give 0 stjerner men det kan man ikke så de får 1/5
Ulækkert
Der lugtede af sur tissekone så snart man kom ind i restauranten. Maden var nogenlunde, ikke noget at råbe hurra for. Kan alt i alt ikke anbefale det og kommer ikke igen. De reklamere med det er en kæmpe buffet, hvilket det overhovedet ikke er. Det er overpris for hvad det er. Det eneste gode var robotten der gjorde oplevelsen lidt sjov.
Et besøg værd
Lørdag aften i december mødte vi kun venligt personale.
Buffeten var alletiders og udvalget fremragende.
Maden var pæn og indbydende.
Vi kommer gerne igen.
Har for et par år siden besøgt…
Har for et par år siden besøgt restauranten og var godt tilfreds. Skulle så i dag spise "julefrokost" med 2 veninder, vi havde glædet os men blev godt nok skuffet. Vi ankom 17.15 og bestilte buffet, pomfritterne og flere af de indbagte ting var kolde og slatne, vi spurgte 4 gange efter varme fritter men de var ihvertfald ikke varme mens vi var der. Sushi én på buffeten var virkelig kedelig, bestilte 2 ruller via app. De var idet mindste frisklavet dog med sparsomt fisk på.
Ved deres is buffet var det så ulækkert, isskeen var snavset og alle deres flasker med chokolade ect var klistret og i stykker. Alt i alt en skuffelse, kommer aldrig igen!
Vi var begejstret
Vi var begejstret. der er noget for enhver smag. Vi kommer helt sikkert igen Vi kom kl 17 da buffet åbende. Hvilket jeg tror er anbefalings værdig. da der kom mange mennesker da vi gik. Tak for god oplevelse:)
En time til at spise 🙄
Bestiller bord for at hygge os en dejlig lørdag aften
Vi ankommer og for at vide at vi kun har én time til at spise i?!!
Ikke nok med det. Jeg har fået en maveoperation som gør at jeg ikke kan drikke og spise samtidigt.
Men, det er KRAV at man skal bestille drikkevare. Jeg forklare at jeg har fået en operation, men de var ligeglade.
Så ifølge dem skal jeg kaste maden i kæften på en time (som jeg ikke kan) og betale for en drikkevare jeg ikke kan drikke.
Hele mit bord gik fordi det er fanme for dårligt og vores lørdag aften blev ødelagt 🙄
Fortryder ikke at vi kørte 40 km til Chop-sticks
Vi så Chop-sticks på FB og det så indbydende ud, jeg læser lige anmeldelserne og tænker 2,1 - så dårligt kan det ikke være, vi satser og kører de 40 kilometer som der er til restauranten.
Vi kommer lørdag kl. 13, der er godt besøgt, uden at være proppet, så helt galt kan det ikke være. Det er det heller ikke, udvalget er over al forventning, i forhold til andre restauranter med samme koncept, godt udvalg af Sean food og varme retter. Jeg fik spist for meget sushi, så jeg måtte springe Mongolian barbecue over. Der er også frugt, is og kaffe med i buffet prisen. Det var køreturen værd, og det vil vi gøre igen.
Der er altid noget der kan blive bedre og her vil det være at få gjort noget ved akustikken, derfor 4 stjerner.
Absolut forfærdelig service
Servicen fejlede fuldkomment og kan opsummeres med følgende:
1. Da vi ankom var der 3 forskellige der skiftevis spurgte os om reservation og den tredje endte med at vise os til et ikke-rengjort bord i stedet for at lade os vente 5 min som den første fortalte.
2. Da bordet var blevet ryddet skulle vi bede ikke en, ikke to men tre forskellige personale om at gøre bordet rent da der var pletter og rester af sovs tilbage...
3. Vi ventede i over 10 min på drikkevare
4. Vi fik aldrig vores qr-kode med drikkevarene (så vi kunne ikke bestille sushi...)
5. da vi endelig skulle have drikkevare igen var det ikke til at få kontakt med medarbejdere. Vi spurgte også om at få den qr-kode vi manglede og den fik vi heller ikke før vi så spurgte en anden gang igen.
Opsummeret: Horribel service. Her vil jeg ikke spise igen.
Uprofessionel og respektløs opførsel
Min ægtefælle og jeg kom i dag for at reservere et bord til 8 personer kl. 19:15, men desværre fik vi en meget ubehagelig oplevelse. Personalet var uprofessionelt og manglede respekt. Fordi vi gerne ville ringe til vores familie for at bekræfte det præcise antal gæster, blev vi på en indirekte og uhøflig måde bedt om at forlade stedet.
Denne form for opførsel er langt fra gæstfrihed og respekt for kunder. Vi kommer helt sikkert aldrig tilbage og kan ikke anbefale stedet til nogen.
Kold mad til en fødselsdag som der skulle være den bedste dag
Vi har prøvet Jeg må sige den værste restaurant i Danmark serverer kold mad Men det er også meget godt Men man skal betale for det så kunne jeg lige så godt være når man Besøger en restaurant forventer man at de kan levere varen men det kan de ikke deres buffet som skulle være varm når man kommer klokken 18 De har først åbnet buffeten klokken 17:00 så De burde jo være forud for alt med at maden skal være varmt eller var det første dag De skulle prøve at åbne en restaurant så kunne jeg forstå det men at varm mad skal være kold bløde pomfritter kylling var kold og Kylling skal ikke være kold som man går ud fra at det er ikke er tilberedt godt nok men det ødelægge jo en god dag en fødselsdag for min søn og det og det kan de ikke være bekendt men når man skal betale 1500 kr for kold mad der går jeg ud fra at de tjener rigtig godt på det så jeg går ud fra også at det er gammel mad de serverer og når man siger det når man betaler Hvorfor er maden kold Så siger de det ved de ikke Det er ikke dem der laver maden Men de må have styr på deres restaurant men det har de ikke så jeg vil aldrig nogensinde sætte mine ben der Jeg har været på nogen der var meget bedre i Danmark blandt andet i Helsinge og i Maribo Det er nok den bedste af alle kinesisk buffere men desværre Vi vil ikke bruge to timer på at komme derned men det ville nok gøre næste gang fordi der ved vi at maden den er luksus og meget bedre Så vi kommer aldrig igen fordi at de kan ikke svare på det man spørger om man kan bare betale for deres dårlige mad og så selvom det er koldt Men det kan være gode til at øge det fødselsdag så der skulle være en god dag og det må jeg jo give dem tusind gange tak i at det kan det så hvis I skal holde fødselsdag og det skal være en dårlig dag for jer så skal I bare komme i dag at få en bedre dårlig dag med kold mad og dårlig service Og jeg vil aldrig nogensinde sende mine ben i den restaurant igen hverken mig eller Min familie vil komme tilbage til sådan noget kold mad
Horrible food and taste
Food was cold, salmon terriaky was without taste, terriaky sauce was standing far far away srom there, no salt no any other spices. Horrible taste.
Beef undo... no taste, plain, watery...
Shredded Beef, wasn't a beef there was pork ,taste horrible... plain
Ribs... bones 90%, 10% meat.
Do not recommend to anyone, worst food that we had ever.
God service og god mad og godt sted
Kaotisk
Drikkevarerne kom først efter 25 minutter og kun fordi jeg insisterede, en sodavand blev byttet 2 gange, da den var "doven" og smagte mærkeligt, bordet blev først ryddet af efter lang tid.
Nogle af tjenerne burde have et kursus i ganske almindelig høflighed....vi blev betjent uden et ord!
Men maden var god og nylavet, det var bare resten der ikke fungerede
Virkelig dårlige restaurant
Virkelig dårlige restaurant, vi vil gerne holder 50 års fødselsdage som vi bliver Ca. 30 personer, men det siger der var allerede en de har booket deres private lokale, men så siger restaurant manager ( restaurantchef ), og restaurantchef siger vi dele lokale med den anden der holder fødselsdag også, hvorfor skal man dele lokale, derfor man booker en lokale fordi man vil have private lokale,
så tænker jeg dette restaurant tænker kun for at tjene pengene og en ting jeg spurgte restaurantchef, at mine barn er INFANTIL AUTIS, og han spiser ikke mad, han vil bare med for selskabet skyld med familien, men så siger restaurantchef at man skal stadigt betale for person selvom man spiser ikke, og fordi mine søn spiser kun pommefritter fra McDonal når vi er ude og ikke andet. Så jeg spurgte restaurantchef, " så handicappede person er IKKE velkommen i restaurant", hun svaret JA handicappede person er IKKE velkommeni restaurant, det var restaurantchef ord.
Så tænker jeg, at restaurant som ikke tænker på det handicappede fordi det vil kun tjene penge og denne restaurant har virkelig mange ung medarbejdere, som er ikke uddannet. Vide det overhovedet første hjælp, eller om hygiejne.
Vil i spiser på sådan en restaurant?
Hvis man kan give minus det har jeg gjort.
Handicappede person vil bare liv normale, det er ikke deres fejl at det er som det er, hvorfor acceptere restaurantchef at handicappede person vil bare liv som normale person, og hvorfor er handicappede personer er IKKE velkommen I restaurant.
Hvis 0 stjerner fandtes….
Hvis 0 stjerner fandtes….. Så havde de fået 0.
Jeg besøgte Chop - Sticks i Værløse sammen med syv venner (vi var otte i alt), da vi havde hørt gode ting om stedet og deres mad. På dette punkt blev vi bestemt ikke skuffede – maden var velsmagende og levede fuldt ud op til forventningerne.
Desværre sluttede oplevelsen på den værst tænkelige måde. Da vi skulle betale, blev vi konfronteret med påstanden om, at kun syv havde betalt, selvom vi alle var helt sikre på, at beløbet var dækket fuldt ud. Personalet insisterede gentagne gange på, at der manglede en betaling, hvilket resulterede i mere end en halv times diskussion frem og tilbage. Vi følte os både ydmyget og mistænkeliggjort, mens vi stod og ventede foran de øvrige gæster.
Til sidst gik personalet omsider kassen igennem og kunne konstatere, at vi rent faktisk havde betalt for otte – præcis som vi hele tiden havde forklaret. I stedet for at give en undskyldning vendte medarbejderen sig blot mod en kollega og sagde på engelsk: “Ask them to leave.”
Denne behandling finder jeg fuldstændig uacceptabel. Det er en ting at lave fejl, men noget helt andet at nægte at lytte, spilde kunders tid, og ovenikøbet reagere på så uprofessionel og respektløs en måde, når fejlen endelig bliver påvist.
Jeg vil derfor stærkt fraråde andre at besøge Chop-Sticks i Værløse. Maden er ganske vist god, men serviceniveauet er under al kritik, og det ødelagde en ellers hyggelig aften totalt
Fuldstændig tilgrint!
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.