Restaurant Chop-sticks Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Kaotisk! Det beskriver vist bedst oplevelsen. Personalet mangler en leder, som kan organisere arbejdet, så de ikke flagrer rundt og ikke når noget Drikkevarerne kom først efter 25 minutter og kun f... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fra første øjeblik er oplevelsen på restaurant chopstick overraskende. Lugten er mildest talt uudholdelig og minder om urin. Maden er ikke meget bedre, alt er koldt og smagsløst. Det er overkrydret og... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Chicken uncooked - caramel chicken had to leave it. Photos taken . Other bits of chicken checked quite pink instead 12 pds wasted woman didn’t say a lot just took it into the kitchen no offer of repla... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I went in to the chopsticks in Portsmouth recently and was mind blown by the customer service I received from the young lady Kowshika who was so sweet she made sure I was happy with what I ordered... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Slecht

TrustScore 2.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

31 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Forfærdeligt sted

Forfærdeligt sted. Frækt personale og dårlig mad. Sushien smagte som om den var fra dagen før. På dessert buffeten manglede: soft ice, pandekager og isen var hård som beton og der lå bare lidt tilbage i bunden i de fleste smagsvarianter. Klagede flere gange, hvilket var svært, da alle kun talte kinesisk. Men efter lange tid hældt de varmt vand i bunden. Det gjorde det ikke meget bedre, da isen (den smule, der var tilbage) var fuld af iskrystaller.
Da jeg spurgte om de virkelig ville tage fuld pris for noget så mangelfuldt fik jeg at vide, der ikke var nogen garanti for pandekager. Der er åbenbart ikke nogen garanti for der overhovedet er noget på dessert buffeten. Da jeg pointerede overfor den unge pige/store barn, der tog betalt at der jo også manglede både soft ice og is, sagde hun at så kunne jeg jo bare finde et andet sted. Nogen mere ubehøvlet skal man da lede længe efter. Meeen ingen fare, jeg kommer aldrig igen.

28 januari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I har IKKE fokus på hygiejne.

I har IKKE fokus på hygiejne.
2 spritstandere….til 200 mennesker :-( OG de virkede ikke !!!!! Folk kommer lige fra gaden…måske fra job, bus, børnehave, måske bare ikke vasket hænder i flere timer….((
Når man har så mange mennesker ombord til buffet…. burde corona regler træde direkte i kraft med henstilling til brug af sprit som virker….det er uansvarligt, at folk bare vader ind og bruger de samme tænger, skeer osv…
Maden var heller ikke i top….slet ikke og der fløj utallige bananfluer rundt i lokalet..
Toiletter var overskidt….ret klamt.
Servicen er ikke at bliver henrykt over, for der var ingen.

Beklager denne skrivelse, men det var min/vores oplevelse..vi var 5.

Mvh

21 januari 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ebisu skulle have en chance

Ebisu skulle have en chance. Maden er sådan set fin nok og tjenerne søde. Men men men. Det var ikke al Maden der var lige hurtig om at komme. Måtte rykke efter noget mad efter 1/2 times ventetid. Det tog så yderligere 20 minutter inden den kom. Mad vi havde bestilt senere var allerede kommet.
Tjenerne var længe om at rydde op på bordene når gæsterne gik. Bordet ved siden af vores blev først ordnet da der kom nye gæster en time senere de andre gæster var gået.

20 januari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Både deres Holbæk afdeling nu (Ebisu sushi) og Værløse er helt elendige. Dårlig service og mad

Både deres Holbæk afdeling nu (Ebisu sushi) og Værløse er helt elendige. Dårlig mad, dårlig service. Vi ventede halvanden time på vores mad. Baconen rundt om asparges sticks var rå og kold. Og da vi gør opmærksom på det, blev vi ignoreret og ikke ydeligere betjenting så vi gik. 600kr fattigere hjem,dog stadig sultne. Dårlig oplevelse vi sætter aldrig vores ben, nogle af stederne igen.

19 januari 2024

Bananfluer vrimlede om bordet

Hej Chop-sticks.
Jeg har desværre en alvorlig klage.
Vi var 5 personer på Chop-sticks i Værløse onsdag aften hvor vi fejrede min fødselsdag. Vi havde bord fra 18.30-20.30. Vi har før besøgt jeres Restaurant med stor fornøjelse men men men denne gang var under al kritik. Vi blev tildelt bord 18a og 18b som er lige bag en skillevæg hvor personalet stiller beskidte tallerkner samt service m.m. og skillevæggen vrimlede med bananfluer som fløj rundt omkring ved vores bord og ned i vores mad. Føj for den lede. Da vi henvendte os til personalet sagde de det ved vi godt føj. Jeg betalte en regning på ca. 1500 kr. men da vi spurgte efter chefen var han ikke til stede men personalet gav dog et lille beskeden afslag på regningen. Men virkelig en rigtig dårlig oplevelse og vi forlod restauranten med en uvished om vi nogensinde vil sætte vores ben hos jer igen. Måske I skulle opveje at få styr på dette problem i fremtiden ellers mister i mange kunder...

17 januari 2024

Flotte lokaler, forfærdelig mad

Blev meget betaget af lokalerne og den kæmpe store buffet, dog var det også for godt til at være sandt. Maden var virkelig dårlig, vi tvivlede flere gange på kvaliteten/holdbarheden, da maden var meget tør, risene ved sushien helt hårde og stive, og generelt smagte alt lidt mærkeligt og forkert… Virkelig ærgerligt at der er brugt så meget krudt på så flotte lokaler, og at maden så er så dårlig…

7 november 2023

Tomme fade

Jeg har været en tur på Chop-sticks Værløse som udløste en sjælden klage, men den var fortjent. Desværre får jeg intet svar fra dem. Jeg har prøvet at skrive til dem flere gange. Dette er gjort på den mail adresse på deres hjemmeside og nedenstående mail som trustpilot bruger. Den ene uden held og den anden er ikke aktiv.
Se venligst nedenstående som jeg har prøvet at sende til Chop-sticks. Ville ønske jeg kunne have vedhæftet billeder.

Hej Chop-sticks,
Jeg har desværre en klage.
Vi var 3 personer på Chop-sticks Værløse i fredags. Vi havde bord fra kl.19-21.
Nedenstående billeder viser hvordan buffeten så ud ved ankomst. Tænkte i ville fylde op igen.
Desværre så de stadig sådan ud kl. 20:05 (hvor billederne er taget)
Dette er dybt kritisabelt.
Ja det var andre muligheder for mad, men når man betaler 288,- pr snude. Så skal der dælme være mad.
Så vi forlader stedet kl. 20:47 med en regning på 1.119,- uden at have fået hvad vi kom efter (den kinesiske buffet)
Synes ikke dette var et acceptabelt restaurant besøg.
Håber at høre fra jer

15 april 2023

Som en 5 stjernet hotel oplevelse

Min mand og jeg besøgte restauranten i Værløse for første gang her til aften, og vi kommer stærkt tilbage! Personalet er ungt, men SÅ servicemindede!!! Buffeten kan slet ikke beskrives andet end framragende, flot og så indbydende! Vil beskrive det som at komme på et 5 stjernet hotel. Total fantastisk oplevelse! Alt var lækkert. Og selve restauranten oser af luksus. Vi kommer klart igen, og med flere familie medlemmer!

22 oktober 2023

Lækker mad - kæmpe udvalg

Første gang på Chop-sticks i Værløse. Virkelig virkelig lækker buffet, et stort udvalg af mange forskellige retter, hvor der er noget for enhver smag. Eneste minus er at vi måtte vente en del tid på drikkevarerne, da de dog kom var det super lækre drinks vi fik, og vi kommer uden tvivl igen. Meget anbefalelsesværdigt sted!

25 juli 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kunne jeg give 0 stjerner gjorde jeg…

Kunne jeg give 0 stjerner gjorde jeg dette. Har nu prøvet Chop-sticks 3 gange i Værløse. Det blev den sidste, da det er samme dårlige oplevelse jeg har haft hver gang😳
Ringer og bestiller take away. Hver gang får jeg en total forvirret medarbejder i røret, der ikke kan finde ud af kassen og spørger ikke ind til tidspunkt for levering.
Når man så skal hente mad er betjeningen så upersonlig og kold og man venter utrolig lang tid på at få sin take-away.
Har prøvet både Wox og sushi, begge dele utroligt smagsløst og tørt.
Har aldrig smagt så dårlig take-away mad før og fået så dårlig service. Kan på ingen måde anbefales. Personalet står og ryger ude foran, hvilket heller ikke er indbydende.

20 juni 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Øv hvor kedeligt

Øv hvor kedeligt. Endelig i byen og skulle spise lidt mad og hvad er der så i buffeten? Lunken mad, Mad der havde ligget lige længe nok i fadene og blevet hård og tørt. Prisen + en sodavand 257 kr. Dælme os betalt for lunken/kold buffet. Da vi klagede over det ved betalingen, sagde ekspedienten dælme, at det havde de hørt😠😠😠😠

2 juni 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God buffet

Vi kom 6 personer.
Fik god betjening, skøn buffet, eneste minus er der er meget larm .

23 april 2023

Ingen mad i buffeten…

Vi ankom kl 19:30, og kl 20:00 er hele buffeten allerede halvtom og vi hører så en tjener om der kommer mere mad, men får af vide at buffeten stopper med at lave mere mad kl 20 så vi kan ikke få mere af det mad vi gerne vil ha i buffeten men kun bestille sushi på deres app og vi kan ikke lide sushi. Så vi ku betale fuld pris for at blive halv mæt. Det skal lige siges at det ikke var oplyst nogle steder at buffeten lukker kl 20, kun at køkkenet lukker kl 21:30.

22 april 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har hørt så meget dårlig oplevelse fra værløse Chop-sticks. dårlig service og mangle mad. Og tag fuld pris for buffet. Selv om det er en skål ris med lidt kød, grønsager. Som intet tilbage fra buffet

Har hørt så meget dårlig oplevelse fra venner og veninder om dårlig service. Og mad blev hurtig spist op, at man skal ud og tag mad før der intet er mere tilbage. Og at man betalt fuld pris af mad selv om der intet mad er tilbage fra buffet. Følger alt meget presset. Det føles som om man må sluge mad frem for at sidde og nyde mad. Og man måtte selv kalder en tjene om at tage af vores brugte tallerken som næsten vælter fra bordet.

15 april 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi bestilte i går aftes take-away fra…

Vi bestilte i går aftes take-away fra Chop-stick Værløse og skuffelsen var stor, da vi åbnede bakkerne. 2 stk. lakse sticks som var så tynde, at der max. var 25 gram laks og intet tilbehør, friturestegte blæksprutter som bestod af 90 dej.
Vores 2 wok retter var ok, men heller ikke mere. Vi kommer ikke tilbage.

23 februari 2023

Is dit jouw bedrijf?