Kundig en enthousiast advies
Bij de winkel in Maastricht zeer kundig en enthousiast advies gekregen. Door de afstand helaas gekozen voor een juwelier dichter bij huis, maar zeer tevreden over het contact!
Chronojuwelier is onderdeel van juwelier Vaessen. Vaessen juweliers is opgericht in 1900 en heeft een fysieke winkel in het centrum van Heerlen. U bent ook altijd van harte welkom hier om de gewenste sieraden in het echt te komen bekijken.
Bongerd 11, 6411 JL, Heerlen, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Juwelier vaessen ik wou een horloge band van gucci voor mijn horloge hij zei dat het van gucci zou zijn ik heb 80 euro betaald en online kost het zelfde horloge armbandje 30 euro het duurde ook nog eens 5 weken ben gewoon opgelicht
Deze beoordeling is voor goedhorloge/goodwatch/chronojuwelier Vaessen. Na contact te hebben gehad via Chrono24 inzake een exclusief uurwerk kreeg ik geen enkel teken van leven meer. Telefonisch heb ik getracht contact te leggen maar mijn terugbelverzoek werd niet beantwoord. Zeer onprofessioneel vind ik, met lichte verbazing lees ik daarom ook de andere reviews. Van mijn kant een negatief advies inzake dit bedrijf.
Chronojuwelier/ Vaessen heeft mij uitstekend geholpen met een niet passende horlogeband. Ik had in het buitenland een band besteld, maar die bleek niet te passen.
Gelukkig heeft Vaessen mij geholpen en ervoor gezorgd dat de Fabrikant de band kosteloos voor de juiste heeft vervangen.
Chapoo voor Vaessen en Ball Watch Company.
Een goede telefonische contact.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Horloge kwam zeer goed verpakt de volgende dag aan.
Na telefonisch contact met chronojuwelier.com (Juwelier Vaessen in Heerlen) een horloge gekocht. Erg prettig in de omgang, denken mee met de klant en snelle levering.
Zeker een aanbeveling.
Op Tijd, dat is misschien we de meest passende slogan! 's middags besteld en de volgende dag in huis.
Ik werd heel prettig en effectief persoonlijk geholpen bij de aankoop van een duur horloge. Vragen werden snel beantwoord, hulp werd geboden waar nodig. Over de aankoop ben ik zeer tevreden, precies wat ik verwachtte. Kortom ik ben erg tevreden
Na een telefoontje werd alles super goed geregeld.
Volgende dag mijn online bestelling ontvangen en het product was heel mooi verpakt!
Heel erg bedankt voor de service!
Prima service, ook telefonisch wordt meegedacht over een bestelling
Het horloge om 3 uur 's middags besteld en de volgende dag al in huis. Het horloge was keurig en met veel zorg verpakt. Tevens wordt er een gereedschapssetje bijgevoegd om heel gemakkelijk het horlogebandje in te korten.
Ik kan juwelier Vaessen van harte aanbevelen. Je kunt hier met een gerust hart een horloge online bestellen !
Erg prettig contact gehad met Servaas Vaessen. Uitstekende service.
Tweede keer dat ik wat koop via chronojuwelier.com, mijn ouders kwamen al bij juwelier Vaessen in Heerlen. Helaas woon ik in Amsterdam en kan ik niet altijd makkelijk naar Heerlen toe. Via Chronojuwelier kan ik nu toch mijn spullen bestellen bij mijn favoriete juwelier!
Ik zou Chronojuwelier een ieder willen aanraden, duidelijke website, goede prijzen en een e-mail wanneer het horloge zal worden toegestuurd naar het opgegeven adres.
De verpakking is goed waardoor het horloge goed is beschermd, tijd en datum zijn ingesteld en de garantie documenten ingevuld. Mijn vragen via live chat werden snel en duidelijk beantwoord. Volgens de site dragen ze het predicaat 'Hofleverancier'. De oorkonde straalde al direct vertrouwen uit en dit werd bij mijn bestelling ook waargemaakt. Kortom, prima en snelle service en horloge voldoet helemaal aan de verwachting.