Ik heb gewoon voor het eerst in mn leven mn moeder moeten vragen om een broek in te korten voor mij, ik stond met mn gehele voet op de broekspijp omdat ie zo lang was( dat is heel bijzonder voor ee... Toon meer
Ik volg Chun al een jaar op Tiktok vanwege haar leuke persoonlijkheid en ze werd nog geliefder toen ik zag dat ze zoveel moeite deed voor hijabis om allerlei soorten mogelijkheden te bieden. Ik zat al... Toon meer
Order. mijn order leek zoek te zijn doordat hij de voorgemelde status bleef houden. Direct contact opgenomen met de klantenservice en kreeg vervolgens heel snel een antwoord dat ze het onderzoek zo... Toon meer
Slechte contact, geen reactie, reageren niet op mails, krijg mijn geld niet terug ook zouden miin pakket retour sturen die heb ik nooit meer ontvangen. Meerdere keren proberen contact op te nemen maar... Toon meer
Dames kleding
Sacharovstraat 6, 7575EA, Oldenzaal, Nederland
- info@chunclothing.nl
- chunclothing.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Geen contact te krijgen
Ik heb contact proberen te zoeken met dit bedrijf over een deal voor mijn eigen bedrijf, wou namelijk een grote bestelling doen. Ze reageren op mijn eerste mail heel vaag en vervolgens reageren ze helemaal niet meer! Ook op DM krijg ik gewoon geen reactie.

Antwoord van CHUN
Super website!
Kleding komt altijd heel snel binnen. En ik had een probleempje met een broek. Super goed contact daarover gehad en kreeg gelijk een nieuwe broek opgestuurd. Echt top service en heel vriendelijk!
Super website
Bezorging was super snel, vrijdag avond besteld, zaterdagavond binnen. Kleren zijn van super mooie kwaliteit en passen perfect. Super blij met de kleren! Geef het een 4 want dit is de eerste keer dat ik besteld heb!
contact was echt uitstekend
contact was echt uitstekend! Ik heb 2 keer wat besteld en ben heel goed geholpen en echt suuper tevreden over de kwaliteit, communicatie, verzending en in het algemeen gewoon echt tevreden.
Snelle levering! Verliep allemaal soepel! Helaas is de kwaliteit van de stof niet top dus die heeft al wat losse draadjes en van die pluisjes.
Snel geleverd en goede kwaliteit!
Broek ging snel stuk heel jammer dit
Shirtjes besteld en ze zijn prachtig
Shirtjes besteld en ze zijn prachtig! Super blij mee!
Broek zit als gegoten
Broek zit als gegoten. Dacht eerst dat die te klein was maar dit is zeker niet het geval sluit super mooi aan. En is de juiste lengte
Ik vindt dat de broeken het meest…
Ik vindt dat de broeken het meest geschikt zijn voor meiden die lang zijn maar geen lange benen hebben. Ook valt de kwaliteit tegen je kan het een beetje vergelijken met shein broeken. De rits is heel stug en de kwaliteit is heel dun.
Zo blij was lang opzoek naar een broek…
Zo blij was lang opzoek naar een broek die goed past en eindelijk 1 gevonden. En nu 1 gevonden die perfect aansluit. Ideale site als je opzoek bent naar lange broeken.
Mijn pakketje was snel binnen en de…
Mijn pakketje was snel binnen en de petitie broek paste perfect!
Echt een aanrader als je wat kleiner bent!
bezorging was fijn en snel
bezorging was fijn en snel. ook de broeken zitten echt heel mooi en zijn lang
erg goede ervaring
erg goede ervaring, 2 verschillende broeken besteld en echt heel snel was het binnen. 1 past heel mooi en de andere was net iets te kort voor mij dus heb ik terug gestuurd en binnen een dag kreeg ik een mail dat ik mijn geld terug kreeg en het stond er heel snel weer op. Een aanrader !
De broek zit fijn
Geweldig
Heb al een aantal keren kleding hier besteld en elke keer een goeie ervaring! Snelle verzending, goeie communicatie en klantenservice (reageren altijd best snel). Leuke kleding ook, zeker aan te raden.