Ontzettende leuke speurtocht door Deventer gehad om de 'moord' op te lossen. Leuke combi van puzzelen, bewegen, mooie plekjes ontdekken en gezellig kletsen tussendoor. Start vroeg in de ochtend, wij d... Toon meer
Mooie wandeling door Valkenburg. Vooraf gecheckt of de twee plekken van de hints geopend waren, kom je ter plekke blijkt de ene niet meer mee te doen (Cup en Vino) en de tweede verhuist en verandert v... Toon meer
Het is een hele leuke manier om een stad te ontdekken. Je komt op plekjes waar je van te voren niet perse heen hoeft. Je kijkt veel om je heen en ziet gebouwen, beelden etc. die je anders niet zo s... Toon meer
City Escape Breda was een super leuke manier om lekker te puzzelen én de stad te zien. De puzzels waren voldoende uitdagend, mooi afgestemd op de omgeving en de materialen in de box maakte het nog lev... Toon meer
De leukste manier om een stad te ontdekken. De unieke stadsspellen zijn ideaal voor gezinnen, vriend(inn)enuitjes, verenigingen of collega's. Voor jong en oud. Vanaf € 4,00 per persoon beleef je een avontuurlijke tocht door de stad. Reserveren is niet nodig.
Statensingel 2, 6217 KD, Maastricht, Nederland
Vraagt klanten om een review
Het pakketje was een dag na bestelling al binnen. Geweldig
Het is een leuke manier om een stad te ontdekken. Wandelen en ondertussen een moord oplossen.
Met de speurtocht "De Verdwenen Vlogger" hebben we de mooiste plekjes van Maastricht Centrum gezien. Een leuke uitdaging voor jong (vanaf 8) en oud.
Rustig door het park, ijsje eten bij Pinkies of mensen kijken op de Markt. Je bepaalt je eigen tempo!

Antwoord van CityGoose
Je ziet de stad echt van een bijzondere kant. Humoristisch en informatief

Antwoord van CityGoose
Allereerst is het gewoon een leuk spel om samen en met wat oudere kinderen te spelen. Daarnaast is het een heel laagdrempelig, klantvriendelijk bedrijf.

Antwoord van CityGoose
Het spel zit goed in elkaar, het heeft uitdaging in zich en je leert ook nog wat over de historie van de stad.

Antwoord van CityGoose
We vonden de zoektocht een heel aangename ervaring waarbij we de stad Antwerpen op een leuke manier hebben ontdekt. De zoektocht bracht ons naar plekjes waar we anders nooit komen. De zoektocht zat ook heel goed in elkaar en we konden die op eigen tempo uitvoeren.

Antwoord van CityGoose
Een hele leuke manier om een stad te ontdekken. Zelfs als je al bekend bent met/in de stad kom je verrassende dingen tegen, die je anders zonder op te merken voorbij loopt.
Super leuk! Uitdagend, maar goed te doen voor een team van 9-jarigen. Echt een top feestje!

Antwoord van CityGoose
Via 4g kun je niet inloggen bij de app. Wij hebben moeten bellen met de backoffice en bij hen (op kantoor) lukte het wel. Wij hebben het met drie telefoons geprobeerd en het lukte pas toen we WiFi hadden op het terras. Je moet een wifi verbinding hebben. Dat is raar voor een buitenspel en is een onaangename verbreking van een toffe beleving

Antwoord van CityGoose
Erg leuke zaak en goed te doen! Het was af en toe even zoeken maar met de tips kwam het altijd goed. We zijn op plekken geweest waar we in Maastricht nog nooit geweest waren. Echt heel erg leuk!!

Antwoord van CityGoose
Wij hebben al meerdere spellen gedaan en vinden de code krakers het leukste. En soms dagen we ons zelf uit, bv in den Haag toen het Binnenhof gesloten was, hebben we op internet foto's en plattegronden gezocht om zo toch te weten te komen wie de dader was. Ook bij de code Cramer van Amster in de trein alvast de puzzel opgelost met de beelden van de Nachtwacht omdat deze er niet meer stonden. Dat maakt het extra leuk. TIP met kinder die je de flikken dossiers, dat is vraag en het antwoord zie je om je heen als je goed leest en kijkt. Wil je meer uitdaging dan de code crackers. Wij vinden die zelfs nog leuker dan de city escapes. Ga zo door hopen snel weer op een nieuwe plaats!😃

Antwoord van CityGoose
Het stadsspel in Den Bosch was het tweede spel dat wij speelden. Ook nu weer een leuke manier om iets samen te doen en een stad te zien (vooral de stukjes waar je anders zelf niet komt).
We merkten dat we de opzet van het spel nu goed door hadden en gaan de volgende keer voor meer uitdaging met het spel met een hogere moeilijkheidsgraad.

Antwoord van CityGoose
Vandaag, 4 sept 2022, de zaak van de koffiebrander Utrecht gedaan. Zaak opgelost 😊, wel ruim 4 uur over gedaan. Maar super geregeld. Alleen discutabel dat 'hemdenmuseum', zit toch echt op 3, niet op 5. Maar peanuts, zoals gezegd, super tour en leuk Utrecht zo te leren kennen.
Wat een superleuke manier om een stad te verkennen waar je nog nooit geweest bent. En ook al ben je er al geweest, dan kom je op verborgen plekken waar je normaal niet zo snel komt. Leuke speurtocht, we gaan er zeker nog een doen!

Antwoord van CityGoose
Hele leuke wandeling gemaakt door de stad met mijn vriendin waarbij je ook op plekjes in Utrecht komt die je anders niet zo snel ziet. De speurtocht is een leuke activiteit ernaast die ook echt op sommige momenten uitdagend is.
Ik denk dat het ook voor families met kinderen heel leuk kan zijn!
City Escape Maastricht gekocht om met een groep kinderen van 12-13 jaar en een paar volwassenen te doen. Helaas was het tegengevallen. Op de website staat dat kinderen vanaf 12 jaar prima kunnen meedoen echter is dit niet het geval. De instructies zijn in het Nederlands maar geluid fragmenten en oplossing in tegendeel in het Engels. Ook de thema’s vind ik niet geschikt voor deze leeftijd. Dit is natuurlijk prima vanaf 16-18 jaar. Het is misschien raadzaam om dit in uw website te vermelden om verwarring te voorkomen. Het verjaardag feest van mijn 13 jarige dochter was hierdoor ‘verpest’
Tevens was het Vrijhof op dat moment niet toegankelijk vanwege het optreden van André Rieu waardoor één van de challenges niet te realiseren was. Ik wist niet van tevoren niet op welke locaties dat we moesten zijn. Het was beter geweest als dit in deze periode aangepast werd.

Antwoord van CityGoose
Het was behoorlijk ingewikkeld en niet altijd duidelijk. En dat terwijl we toch echt geen groepje domme mensen zijn, integendeel. De tips die je kunt kopen hadden we méér dan nodig. Het hielp ook niet mee dat er werkzaamheden waren in de stad en dus niet alle punten gemakkelijk bereikbaar zijn. Tenslotte is de geboden tijd van twee uur véél en véél te weinig.
Maar - positief punt - het idee en vooral de uitwerking van het materiaal was prachtig.