Spellenlabs Reviews 79

1,6

De code werkt niet en ik krijg geen contact met de organisatie. Mailtjes krijg ik terug en het antwoordformulier wordt niet beantwoord.

Afgelopen zaterdag heb ik met een aantal vriendinnen het GPS spel 'het verhaal' gespeeld. Het was een leuke activiteit met goede uitleg, echter waren de afstanden die afgelegd moesten worden voor somm... Toon meer

Code werkte niet toen we het wouden gebruiken in Alkmaar. We kregen geen contact met ze, waardoor we het spel niet konden spelen.

1. Recreatiecentrum
  2. Evenementenmanagementbedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Wij organiseren interactieve uitjes voor iedereen met de labels GPSSPELLEN, STADSSPELLEN en DOEHETZELFSPELLEN.

1,6

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Via social deals getracht drie vouchers…

Via social deals getracht drie vouchers te krijgen voor GPSSPELLEN. 1 voucher gekregen en geprobeerd contact te zoeken. Zowel social deals als wij zelf hebben TOTAAL geen contact kunnen krijgen. Nu willen we ons geld terug maar social deal zegt dat GPSSPELLEN de terugbetaling moet doen. Betekent geld gewoon kwijt. OPLICHTERS.

9 juni 2026

op zich wel leuk, maar...

Wij hadden een CSI Moordspel in Zwolle aangeschaft. Het was niet geheel duidelijk welke app we nodig hadden, maar dat bleek "GPS Spellen" (Android) te heten. In de app moet je een voucher code scannen of invullen. Wij hadden een licentiesleutel ontvangen per mail. Dat blijkt dus de voucher code te zijn. Gek genoeg pakte de app de code eerst niet, maar twee dagen later wel.
Op de mail die we hadden gestuurd hadden we geen reactie gekregen.

Opstarten kan pas als je in het centrum van Zwolle bent. Daarbuiten geeft de app nog niks aan.
Het spelen in Zwolle: een leuke speurtocht door de hele stad. Zo zie je nog een keer een stad op een andere manier. Het updaten van de gps-positie gaat vrij traag. De app even afsluiten en direct weer openen was de snelste manier om ons te kunnen melden bij een 'gevonden hotspot'.
Bij één van de hotspots was de foto niet te vinden, omdat op die plek een nieuw pand was gebouwd. Volgens iemand daar uit de buurt schijnt dat al doorgegeven te zijn aan gpsspellen, maar die hebben er blijkbaar nog niks mee gedaan. Dat is jammer.

Als de foto's allemaal kloppen en de app de gps-positie sneller ververst, dan is het leuk om te doen.

24 augustus 2025

De code werkt niet

9 maart 2026

Antwoord van Spellenlabs

Beste Marjolein, je hebt bij spellenlabs niets gekocht wat ik kan zien. Vriendelijk verzoek deze review te verwijderen.

Code werkte niet toen we wouden spelen

31 januari 2026

Antwoord van Spellenlabs

Beste Jan, je hebt bij spellenlabs niets gekocht wat ik kan zien. Vriendelijk verzoek deze review te verwijderen.

Reageren nergens op

Reageren nergens op, na 3 berichten krijg ik terug dat ze het bericht niet ontvangen hebben daarna weer 3 keer gereageerd nul reactie… vergane glorie!

27 januari 2025

Aanrader!

Het spel de ontmaskering gespeeld in Zwolle met een vriendengroep. Iedereen was erg enthousiast, een aanrader.

1 mei 2016

Op zwerftocht door Deventer

Dank voor de organisatie van de gps-puzzeltocht van afgelopen vrijdag.
Het was het een leuke wandeling door de stad Deventer, die ook 'in het donker' zeer de moeite waard was.

Verbeterpunten:
- Het te laat inloggen van de spelleider zorgde ervoor dat de eerste punten niet te claimen waren. Dit terwijl er tijd genoeg was om in te loggen aangezien we 3 kwartier later begonnen.
- Ik miste op de kaart de toelichting van de hotspots waar we langskwamen. Het was nu vooral lopen, en gokken welk gebouw de hotspot was.
- Ook zou het leuk zijn als er een soort verschil zou zijn tussen hoofd- en secundaire hotspots (zeg maar een binnenring van ‘must-see’ toeristische plekken en een buitenring van 'ook leuk, maar hier mis je niet zoveel aan'.

In ieder geval was het een geslaagde wandeling, met een leuke, actieve app, en de eindtijd aardig in de richting van hetgeen we afgesproken hebben.

15 december 2015

Geweldige middag mollen!

Wij hebben met onze personeelsverenigingsleden op 12 september genoten van het spel "de Ontmaskering". Iedereen kwam enthousiast terug van het spel en tijdens de borrel hadden we genoeg te bespreken over het spelverloop en de uiteindelijke mol! Wij waren met een groep van 50 mensen. Het spel werd goed uitgelegd en de GPS werkte nauwkeurig. Uitdagende opdrachten! Uiteindelijk verdenk je natuurlijk iedereen in je team (wij hadden een team van 8 personen). De stemrondes en challenges tussendoor zorgde voor de nodige humor! Erg leuke ervaring. Zou het iedereen aanraden!

(let op! Eén van de grootste challenges niet uit kunnen voeren omdat de opdracht aangaf dat we moesten wachten op een berichtje welke we na 10 locaties zouden krijgen, bleek dat we dit bericht al na 4 locaties hadden gekregen, maar hadden gezien als een losse opdracht)

15 september 2015

Gezellige goed georganiseerde middag.

Wij hebben het spel WIDM gespeeld, erg leuk via gps app, alles werkte goed.
Misschien kan het nog iets meer op WIDM worden gericht ipv een gps tour.
Kortom het was zeer geslaagd!

12 september 2015

Superleuke ervaring!

Spellenlabs was de juiste keuze voor dit event! Een bijzonder geode manier om elkaar als afdeling beter te leren kennen. Strak georganiseerd, leuke challenges en goed nagedacht over de inhoud. Ook leuk om de stad zo beter te leren kennen. De verschillende dimensies met "een mol" in het spel maken het spel tot een onvergetelijke ervaring. Zeker een aanrader!

3 september 2015

leuke manier om een stad te zien

Voor de tweede keer meegedaan met een GPS moordzaak van Spellenlabs. Ik vind het een zeer leuk concept om met foto's en een GPS door de stad te lopen. Je let veel meer op details van gevels etc. en bent lekker fanatiek bezig. Een goede activiteit voor teambuilding of gezelligheid.

24 augustus 2015

Qraker is een echte hersenkraker!

Wij hebben een super leuke familiedag gehad met het spel de Qraker.
Op een leuke manier Amersfoort ontdekt en de hersenen laten kraken. Het competitie element, wij waren met twee teams, voegde een gezonde dosis spanning toe; en de bonus opdrachten zorgde voor veel hilariteit!
Het opgestuurde pakket met de speluitleg en de opdrachten was duidelijk en compleet. De App en de communicatie met de spelcomputer werkte ook perfect. Een echte aanrader voor een familiedag.

14 juli 2015

Hoi Birgit,
Bedankt voor je beoordeling! Leuk om te lezen dat jullie een geslaagde familiedag hebben gehad!

Groeten,
Spellenlabs team!

Uitdagende op maat gemaakte GPS tocht

Voor onze heidag hebben wij de GPS tocht 'Deadline' laten organiseren, op een door ons gekozen locatie. Ondanks de warmte was het erg leuk, uitdagend en goed voor onze teambuilding. Leuke spelbegeleider!

De Spellenapp werkte ook erg goed. Een echte aanrader!

2 juli 2015

Durven, denken doen

We hebben met 35 medewerkers genoten van een hele leuk gps tocht door de binnenstad van Amersfoort. Als je denkt de stad goed te kennen, dan leer je hem nog beter door deze tocht. GPS is vrijwel nauwkeurig en opdrachten via de app helder en een goede uitleg en enthousiaste uitleg van medewerkers van spellenlabs. We hebben een hele leuke middag/avond gehad. Zeker een aanrader voor teambuilding.

17 juni 2015

Durven!Denken!Doen! - Groningen

Met 16 personen het spel Durven!Denken!Doen! gespeeld in de binnenstad van Groningen, een groot succes!
De spelleider is ons goed bevallen. Duidelijke uitleg, zeker van toegevoegde waarde. De GPS niet helemaal nauwkeurig, dat maakt het soms nog lastiger een foto te herkennen. Naast de fotoherkenning, leuke opdrachten om extra punten te verdienen.
Zeker een aanrader!

4 mei 2015

uitdagend

Erg leuk om te doen, waren met een grote groep, dus konden elkaar via de gps goed in de gaten houden. Je vertrouwt echt niemand meer in je team ;)

2 maart 2015

de ontmaskering

ik heb vorige week vrijdag een teamuitje gehouden . met het spel de ontmaskering . dit was super . het was buiten wel erg koud maar dat mocht de pret niet drukken . ik was zelf de mol . niemand had het door . ik heb het dus goed gespeeld .
de leiding was super legde alles goed uit . zodat iedereen het kon snappen . later werd er goed verteld wie de mol was en wie had gewonnen .
het is een echte aanrader om dit te spelen want je wordt er bloed fanatiek van !!

3 december 2014

De Moordzaak

Wij deden het spel de Moordzaak. De speluitleg ging voor sommigen wat snel, maar er zat ook een map bij waar alles op stond, dus bij vragen/twijfel kon je daarop terugvallen. Persoonlijk vond ik de begeleiding niet echt enthousiast, maar die zie je (normaal gesproken) alleen in het begin en aan het eind.
Bij het aanmelden via de spellenapp ging het niet gelijk goed. Bleek dat de aanmeldcode die in de map zat niet goed was. De spelleider kon helpen door de juiste code door te geven. Dus gelukkig was het vrij snel opgelost.
Het spel is leuk, je wordt er enthousiast van en wilt het beter doen dan je tegenstanders. Sommige vragen die we via de spellenapp ontvingen waren aan de gemakkelijke kant. Wat ik jammer vond was dat de uiteindelijke dader totaal niet paste in het profiel dat je in je hoofd hebt van een 'gemiddelde crimineel', net als het moordwapen. Maar misschien is dat ook juist de bedoeling? Ik vond het in ieder geval niet zo geloofwaardig.
Verder hebben wij een topmiddag gehad en zou ik het mensen zeker aanraden. Ook de organisatie via Spellenlabs verliep zeker naar wens.

24 november 2014

In spanning en met enthousiasme werken naar de 'Deadline'!!

Het is een leuk spel dat goed werd uitgelegd en goed in elkaar steekt. De bedoeling om in groepjes de 'activist' op te sporen en de bom te ontmantelen kwam er goed uit. Verschillende opdrachten en deadlines zorgden voor variatie en afwisseling. Had bij een andere beoordeling gelezen dat er vraag was naar meerdere deadlines en daar kan ik me wel in vinden, niet persé nodig maar zou het wel leuker maken. Doordat je niet weet hoe de andere teams het op dat moment aan het doen zijn blijf je enthousiast en gemotiveerd!
Als tip wil ik meegeven dat het goed zou zijn om de foto's en coordinaten door te sturen aan de hand van een Selfie/ foto op de desbetreffende plek. Op die manier moet je ook daadwerkelijk langs de coordinaten. Nu kan je, mits je redelijk bekend bent met de omgeving, alles vanaf 1 plek doorsturen. Dit zou de wedstrijd oneerlijk kunnen maken.
Boven alles echt super leuk gedaan, alleen maar positieve reacties vanuit onze groep dus absoluut de moeite waard om nog een keer bij Spellenlabs terug te komen wanneer er weer een leuke dag georganiseerd mag worden!

17 november 2014