SpellenlabsReviews

1,6

Via social deals getracht drie vouchers te krijgen voor GPSSPELLEN. 1 voucher gekregen en geprobeerd contact te zoeken. Zowel social deals als wij zelf hebben TOTAAL geen contact kunnen krijgen. Nu wi... Toon meer

De code werkt niet en ik krijg geen contact met de organisatie. Mailtjes krijg ik terug en het antwoordformulier wordt niet beantwoord.

Afgelopen zaterdag heb ik met een aantal vriendinnen het GPS spel 'het verhaal' gespeeld. Het was een leuke activiteit met goede uitleg, echter waren de afstanden die afgelegd moesten worden voor somm... Toon meer

Code werkte niet toen we het wouden gebruiken in Alkmaar. We kregen geen contact met ze, waardoor we het spel niet konden spelen.

1. Recreatiecentrum
  2. Evenementenmanagementbedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Wij organiseren interactieve uitjes voor iedereen met de labels GPSSPELLEN, STADSSPELLEN en DOEHETZELFSPELLEN.

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Leuke middag gehad!

Wij hebben het spel 'Durven!Denken!Doen!' gespeeld op ons vrijgezellenfeest. Het was een geslaagde middag vol leuke, uitdagende opdrachten, zeker niet te makkelijk maar ook niet te moeilijk. De spellenapp werkte erg goed. Het leukst vonden we de challenges tussendoor, waarbij je bv foto's moest maken, en de persoonlijke vragen die we zelf hadden ingestuurd, deze kwamen in de app voorbij als bonusvragen (een aanrader als je je spel wil personaliseren).

Het spel had van ons alleen nog wel wat langer mogen duren (maar dat is eigenlijk juist een compliment).

15 mei 2014

Geen tegenvallers!

Dit bedrijf neemt je de zorgen die je op een feestelijke dag niet wil hebben uit handen. Ontspannen spelleider, goed materiaal en fantastische organisatie. Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad, zeker voor herhaling vatbaar!

14 mei 2014

Ontzettend gezellige middag gehad

We hebben een heel leuke middag gehad met collega's bij het oplossen van een moordzaak in Lage Vuursche. Alles was goed geregeld. Het is misschien wat aan de dure kant, maar alles wordt voor je geregeld en je hoeft je zelf nergens druk om te maken, dus dat is erg fijn. Al met al een perfecte middag gehad!

2 mei 2014

Leuke en actieve activiteit

De spelleider Ilona legde enthousiast het spel uit. ( We waren op zoek naar een man die Rick heette bij binnenkomst, omdat dat op onze voucher stond, maar het is goed gekomen ;-) )
Doordat je niet weet wat je te wachten staat is het in het begin een beetje zoeken en aftasten.
Naarmate we het spel meer en meer doorhadden zat het enthousiasme er goed in.
Iedereen was fanatiek en er was een prettige samenwerking.
Duidelijke instructie via de App, wel merk je dat 2 uur ook echt genoeg is voor de Smartphone, de meeste hebben de batterij dan wel op/bijna op.
Misschien handiger als 2 mensen van 1 team kunnen inloggen, om dit te voorkomen.
Voor de rest hebben we het spel leuk gespeeld!

26 februari 2014

Echt heel erg leuk, voor herhaling vatbaar

In eerste instantie weet je niet wat hè kan verwachten, maar het spel is goed opgezet. Duidelijke aanwijzingen van Frits maken het spel compleet. In het begin is het nog een beetje wennen, maar al snel krijgt iedereen zijn "rol" goed door. Wat ons betreft had het nog wel een uur langer mogen duren, dan was er net wat meer tijd geweest voor nog een challenge. Verder geen opmerkingen; ga zo door!

25 februari 2014

Uitdagend!!

Met ca 35 medewerkers een GPS tocht in onze eigen stad gehad! Ondanks het weer een gezellige en uitdagende middag beleefd. Je denkt de eigen stad te kennen maar dat valt nog vies tegen. Nieuwe plekjes in de binnenstad ontdekt waarvan menigeen niet wist dat ze bestonden.
De uitdagingen in de arena zorgden voor hilarische momenten. Al met al een geslaagde middag.

24 februari 2014

Militairen zetten record

Leuk om achteraf te horen dat wij het spel bijna volledig uitgespeeld hadden met alle teams.
Jammer dat de spelleider de verkeerde papieren bij zich had, maar goed dat hij dat binnen 5 minuten recht wist te zetten [hij woonde naast de plek waar we stonden].
We hebben ons prima vermaakt deze middag.

5 januari 2014

Wie is de MOL = erg leuk!

We waren met een club van 9 en speelden het spel Wie is de Mol in Delft. Het aantal mensen voor dit spel is eigenlijk net te veel of net te weinig. Het was leuker geweest als we bv met twee teams van 5 waren geweest. Dat hadden we graag wel iets duidelijker van tevoren geweten, maar mocht de pret niet drukken. Het weer drukte de pret helaas wel. Het werd na 2 uurtjes erg donker en ging steeds harder regenen ... Oftewel ; in wintertijd is het beter om vroeger te beginnen, dus voor het licht klaar te zijn. We zijn vanwege de regen en kou op eigen initiatief vroegtijdig gestopt, maar hebben echt een hele leuke middag gehad. Onze spelleider Vincent krijgt nog een dikke pluim. Hij verteld leuk, duidelijk en is erg enthousiast. Groeten Linda, Anke Bodewes Makelaardij en Hypotheekshop Schiedam.

11 november 2013

Onverwacht spannend en ontdekkend

Erg leuke manier om de stad door te gaan en nieuwe plekjes te ontdekken in spelvorm. Fanatisme groeide met de minuut. Als je dan toch meedoet wil je ook winnen en de tussenstand maakte dat het nog spannender werd.
Leuke activiteit.

8 november 2013

Een gezellig praktijkuitje!

Gisteren hebben we met alle medewerkers van onze huisartsenpraktijk het wie is de mol spel in Amersfoort gespeeld. Helaas was de regen en kou een minpunt, maar verder hebben we het erg gezellig gehad! Leuk om de foto's te zoeken en tussendoor opdrachten te moeten uitvoeren.
Een tip is om de kaart met hotspots ook geplastificeerd mee te geven, want als je het kaartje bestudeerd krijg je tussendoor steeds berichtjes met opdrachten, dan blijf je heen en weer klikken. En evt telefoons/gps apparaat ter beschikking stellen, wij hadden nu een team waarbij de telefoons vastliepen en dat is zonde van de speeltijd.
De spelleider was erg enthousiast. Zeker een aanrader om te doen met vrienden, familie of collega's!

6 november 2013

Gegarandeerd Fun !

Erg leuk spel om in een groep te spelen.
Je loopt door de stad op zoek naar foto's. Wanneer je deze hebt gevonden krijg je keuze uit 2 opdrachten. Deze leg je vast per foto en word dan beoordeeld.
Ivm de tijd vond ik het jammer dat we niet alle 88 opdrachten te zien kregen. Maar het is zeker een aanrader!

4 november 2013

Spannend, avontuurlijk en vooral gezellige teambuilding

Gps spel " De Moorzaak" gedaan als teambuilding. Erg spannende maar vooral gezellige tocht door Oosterhout. Iedereen was erg enthousiast en deed actief mee.
Na de uitleg die we kregen was het toch zelf even uitzoeken hoe alles werkte!
Maar de opzet was goed, en de tocht was in de duur van 2,5 uur goed te doen.
Qua prijs vond ik het wat aan de hoge kant, aangezien we alleen de GPS kregen en we toch zelf van onze smartfone gebruik moesten maken. En aangezien de spelleider op "afstand" het spel mee volgt vond ik de prijs per persoon te veel.
Maar ondanks dat een hele gezellige middag gehad!!!
Ik zal het zeker mensen aanraden!!!

28 oktober 2013

Een leuk teamspel vol verrassende opdrachten en wendingen

Met ons sportteam hebben wij een leuke, actieve en natuurlijk ook fanatieke spelmiddag gehad met het Wie is de Mol spel in Naarden Vesting. De organisatie was flexibel en het spel verliep soepel. De opdrachten waren uitdagend genoeg en het leverde spannende intriges op. Onder genot van een drankje werd er nog volop gelachen en geanalyseerd en uiteindelijk werden onze mollen ontmaskerd. Een aanrader, zowel voor bedrijfsteams als dus voor een sportteam of als je eens iets anders zoekt om op het verplichte familie uitje te doen ;-) Je ziet gegarandeerd een nieuwe kant van je medespelers!

10 oktober 2013

Wie is de mol??

Met twaalf fanatieke miden het spel wie is de mol in zwolle gedaan. De app werkt prima, de opdrachten zijn leuk. Het spel zit goed in elkaar. Op naar een volgend spel van stadsspellen.

9 oktober 2013

Crazy 88 - Leuk spel met veel interactie en waar je achteraf ook nog veel lol om kan hebben.

Als bedrijfsuitje hebben we Crazy 88 in 's-Hertogenbosch gedaan. In totaal liepen er 8 groepjes van 5-6 personen rond door de binnenstad en werden allerlei 'crazy' opdrachten volbracht. Leuk om te zien hoe mensen soms uit hun 'comfort'-zone treden om een opdracht te volbrengen. Bij het nazien van de gemaakte foto's nog erg veel napret met z'n allen.
Organisatie was goed en enthousiaste spelleider. De app zit goed in elkaar, helaas een paar haperende smartphones.

8 oktober 2013

Goede manier om een stad te verkennen op een interessante wijze.

Met 27 familieleden in 5 groepen in Leiden een moordzaak oplossen.
Even wennen aan de reacties van het gps apparaat (een beete traag) en aan de manier van communiceren met de app van gpsspellen. De tijd van uitleg was wat kort om voor iedereen duidelijk te zijn. Ook de duur die oorspronkelijk op 2 uur gesteld was, werd nu 3 uur. Uiteindelijk waren met 2,5 uur. klaar. We hadden prachtig weer en het vinden van de foto's bij de locaties was afwisselend makkelijk en moeilijk. Het vinden van de dader was door 3 groepen gelukt en 1 er van lukte het het moordwapen te vinden.
Intussen veel lol gehad en veel van Leiden gezien. Als er mensen zijn die goed met een smartphone kunnen werken is dit een aanrader.

7 oktober 2013

GPS in Mijdrecht, een aanrader!

Met De Opregte Amateur door Mijdrecht lopen op zoek naar aanwijzingen om een Het Verhaal te kunnen maken was erg leuk en de verschillende verhalen die we hebben gehoord waren hilarisch, de spelleider was geduldig met dit zooitje ongeregeld en beloonde het winnende team met een leuk presentje.

30 september 2013