2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Misleiding

Leuk om met de kids spelletjes te doen.
Echter in mijn ogen een systeem wat neigt naar misleiding. Kaarten met tegoed na een jaar laten verlopen en men daar niet duidelijk op wijzen bij verkoop. Coulance heeft dit bedrijf ook niet van gehoord. Het behoort helaas bij het verdien model.

19 februari 2026

Plek prima - service verschrikkelijk

De plek zelf is eigenlijk prima: leuk ingericht, modern, ziet er goed uit en de banen zijn gewoon in orde. Daar houdt het positieve helaas ook wel op.

Het personeel is werkelijk verschrikkelijk. Er stonden met z’n drieën beneden en het was één grote chaos. We bestelden eerst 2 cocktails; die kwamen pas nadat we er drie keer voor terug moesten lopen. Daarna nog 4 cocktails besteld en daar hebben we meer dan een uur op moeten wachten. Meerdere keren naar de bar gelopen, telkens gezien dat ze eraan begonnen maar het nooit afmaakten en het vervolgens weer vergaten. Het leek een mix van 1 nieuwe medewerker en 2 die er vaker stonden, maar niemand had overzicht.

Het absolute dieptepunt: toen ik voor de laatste keer ging vragen gaf de leidinggevende de opdracht aan een medewerker om vodka te halen, waarop hij terugkwam met de vraag: “waar staat de kkr vodka?” totaal onprofessioneel en ongepast.

Daarna wilden we gaan poolen. Dat bleek onnodig omslachtig: eerst boven een pasje kopen, daar credits op laten zetten, dan weer naar beneden om een keu te halen en pas daarna kun je spelen. Waarom zo ingewikkeld?

Bij het afrekenen stond er vervolgens één cocktail te veel op de rekening. Dit konden ze niet meer aanpassen en boden iets extra’s aan. Wij wilden gewoon betalen voor wat we daadwerkelijk hadden besteld, niet voor een extra cocktail. Een vrouwelijke medewerker deed hier ontzettend moeilijk over en probeerde ons echt dat extra bedrag te laten betalen. Gelukkig was de leidinggevende wél meegaand en heeft hij het uiteindelijk netjes opgelost.

Het is eerlijk gezegd alleen dankzij hem dat deze ervaring niet compleet is geëindigd in een fiasco, hij heeft een enorme gunfactor. Maar verder zag je overal hetzelfde: mensen die lang wachten op eten en drinken en vervolgens aan de bar komen klagen.
Ook de nacho’s waren geen succes: die deden een eeuwigheid over hun komst en zaten zó onder de kaas en saus dat ze tijdens het bowlen eigenlijk niet te eten waren. Ik snap dat het zo hoort, maar praktisch was het totaal niet.

Al met al: leuke locatie, maar door het personeel en de organisatie absoluut geen aanrader. Jammer, want hier zit echt meer in.

22 december 2025

Belachelijk, duur

In deze gamestate in Gent belgië was ik is met vrienden aan het spelen maar wat bleek te zijn voor een lolly moet je met je credits ‘betalen’ . Maar wat bleek te zijn voor deze speciale gamestate dat je 16 moet zijn voor een lolly te kopen , even serieus een lolly mag iemand van 13 jaar al niet kopen ?! Waar slaat dit op dit gedrag tolereren we niet.

14 augustus 2025

Oplichters zijn het

Oplichters zijn het! Kijk eerst of je gewonnen artikel of product wel op voorraad is. We hebben gehad dat we speelde voor een artikel eindelijk de benodigde punten behaald. Krijg we te horen dat de artikel momenteel niet leverbaar is ! Met een bordje tijdelijk uitverkocht was dit allemaal nvt geweest. Met een huilde kind naar huis ! Als bedankje en €150 lichter

22 oktober 2025

Als VIP klant 15.000 tickets gespaard

Als VIP klant 15.000 tickets gespaard, was even een tijdje niet geweest hebben ze alle punten van de kaart verwijderd. Ze willen de gespaarde tickets niet terug zetten op mijn VIP kaart.

Het heeft veel tijd en geld gekost om deze punten te sparen. Ik kom niet meer bij Gamestate…

25 augustus 2025

Had ze geen 1 ster willen geven.

Had ze geen 1 ster willen geven.. Dacht dit weekend weer eens naar Gamestate te gaan.. pff krijg ik net te horen dat al onze verzamelde punten weg zijn. Wij hadden echt zo veel geld erin gestoken en punten verzameld.. weg zijn ze. GA HIER NIET HEEN! GELDVERSPILLING!!

21 juli 2025

Grote scam

Grote scam, de punten die je verdient met de games ‘verdwijnen’ zomaar *poef* weg. Niemand die kan helpen. Klantenservice geeft 0 gehoord. SPEEL HIER NIET. Ik heb hier veel geld in gestopt, alles is nu weg.
Mateloos slechte klantenservice (gewoon geen) en ben aan het kijken naar de opties om naar de media te stappen en ook een rechtzaak te starten.

2 februari 2025

Dik betalende klant kwijt

Dik betalende klant kwijt, want pasje met punten en saldo verloopt na een jaar. We kochten altijd voor honderden euro’s aan saldo, dus uiteindelijk kost dit ze alleen maar geld… wij komen niet meer

2 april 2025

5000 punten zomaar weg...

5000 punten zomaar weg...
Waren 1 dag te laat. Gemaild, helaas geen reactie. Mevrouw achter de balie was ook niet bepaald vriendelijk of meegaand.

Gamestate Breda

26 februari 2025

Verschrikkelijke tent

Verschrikkelijke tent. Had tienduizenden punten en nog behoorlijk wat geld op mijn pasje.. blijkbaar zit er vervaldatum op pasje en je saldo.. geld weg, punten weg.. komen je niet tegemoet.. te triest voor woorden

16 december 2024

Belachelijke service

Mijn vriend en ik zijn, sinds we het ontdekt hebben, erg fan van de GameState geworden. Dit leidde ertoe dat we samen de gouden pas wilden aanschaffen nadat een medewerker ons vertelde dat wij dan 600 credits en elke dag een gratis spel zouden krijgen. We hebben gevraagd of dit ook zou opstapelen en hier is volmondig ja op gezegd. Wij vonden dit zeker ons geld waard en hebben hem meteen aangeschaft.

Zo’n 2 maanden later gingen wij weer naar de GameState met de gedachte dat we rond de 60 gratis spellen zouden hebben. Dit bleek niet zo te zijn en wij wilden ons geld terug. Een medewerker vertelde ons dat de manager niet te bereiken viel en ook geen vaste dagen werkte en bijna op vakantie ging. Hierdoor moesten wij 2-3 weken wachten om de €250 terug te krijgen. We kregen een vervangende optie om €200 terug te krijgen binnen 8 dagen. Wij hebben het formulier ingevuld en tot de dag van vandaag nog geen geld ontvangen. Hier hebben wij ook besloten om onze gouden pas om te ruilen voor een normale pas. De medewerker heeft onze behaalde punten overgezet naar de normale pas. De speelcredits hebben wij daarbij dus “ingeleverd” aangezien wij ons geld terug zouden krijgen.

Nadat wij 2 weken op ons geld hebben gewacht zijn wij de GameState gaan bellen om met de manager te kunnen praten. Tijdens ons gesprek hing hij plotseling op. Wij probeerde hem opnieuw te bellen, maar er werd niet opgenomen. Toen we een aantal minuten later met een andere telefoon belden werd er wel opgenomen, maar zodra de manager de stem van mijn vriend hoorde hing hij direct weer op.

Nadat wij een aantal dagen later nogmaals gebeld hebben naar de GameState kregen wij een medewerker aan de telefoon. Hij adviseerde ons om contact via de mail met GameState zelf op te zoeken. Dit hebben wij eind juni gedaan. We kregen fijn contact met de klantenservice die ons goed leken te helpen, maar ons op een gegeven moment ook geen antwoord meer terug gaven.

Lang verhaal kort: er werden ons dingen beloofd die ze niet nakomen en dat heeft ons €250 gekost.

18 februari 2024
Reviews in alle talen tonen. (14 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken