Brossois Shoes Reviews 112

TrustScore 5 uit 5

4,8

Er werd per ongeluk een verkeerd paar schoenen geleverd. De verkoper heeft werkelijk alles in het werk gezet om de juiste schoenen alsnog te leveren. Wat opmerkelijk is, is de vriendelijkheid waarmee... Toon meer

Snelle levering en meneer Edwin is erg vriendelijk en doet erg zijn best voor je! Voor de trouwerij van mijn dochter zocht ik pumps met bijpassende clutch, helaas was de clutch niet meer leverbaar. N... Toon meer

De afhandeling bij het ruilen van de schoenen naar een grotere maat verliep vlekkeloos. Ook prettig was de snelle en positieve reactie op mijn mail. Bovendien zijn de pumps de perfecte kleur bij mi... Toon meer

Goed uitgebreid assortiment. Ik wilde schoenen die ze niet in het assortiment hebben maar deze zijn speciaal besteld en 2 weken later werden ze thuisbezorgd. Laarzen die nog wat strak aan de voorkant... Toon meer

1. Schoenenwinkel
  2. Laarzenwinkel
  3. Herenmode
  4. Damesmodewinkel

Brossois Shoes. Daar vind je vele bekende en onbekende merken. Koop bij een echte lokale schoenwinkel gerund door een enthousiast team. Een unieke schoenenwinkel in het centrum van Zandvoort Gevestigd aan de Kerkstraat 30. Met onze persoonlijke aandacht en enthousiasme proberen wij anders te zijn dan de gemiddelde winkel. Tussen alle filiaalbedrijven zijn wij dan ook een welkome afwisseling in het straatbeeld. Alle schoenen in de collectie worden gekocht door beurzen te bezoeken in binnen- en buitenland. Hierbij maken wij een optimale mix tussen een aantal bekende merken en artikelen die door ons worden geselecteerd. Brossois Shoes heeft jonge, elegante en eigentijdse collecties waarbij wij ons onderscheiden ten opzichte van de filiaalbedrijven. Check brossoisshoes.nl voor meer info. Brossois Shoes in Zandvoort is 7 dagen per week geopend. Wij zijn ook te vinden op Facebook en Instagram.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Voor de trouwerij van mijn dochter zocht ik pumps met bijpassende clutch, helaas was de clutch niet meer leverbaar. Na enige tijd kreeg ik van meneer Edwin een mail dat de clutch toch weer binnen was gekomen of ik hem nog wilde hebben. Erg oplettend van hem!

30 augustus 2022

Beste Silvia,
Graag gedaan en graag tot ziens.

Voldoet niet aan gangbare service

ik vind de service niet volgens de standaarden van de huidige tijd. De levering duurde vrij lang, om een retourformulier te krijgen moet je eerst zelf een mailtje sturen en is niet bijgesloten, dan zelf printen en retourzending voor rekening van de klant. Retourneren moet binnen vijf werkdagen. Qua product zag de verpakking er goed uit, alleen ik pas altijd maat 40 maar deze schoenen waren veel te krap. ik zou aanraden ter verbetering: informatie bij producten (bv valt klein, we raden aan een maat groter te bestellen), snellere levering, retourformulier en instructies meegeleverd en retour mogelijk binnen minimaal 14 dagen zoals gangbaar, voor kosten van de leverancier.

24 augustus 2022

Beste Renee,

Een uitgebreide review is altijd prettig. En wij zullen er dan ook op reageren.
De levering zoals je aangeeft is alleen bij Giulia buiten onze controle. Hierbij heb jij op vrijdagavond de bestelling gedaan (in het weekend vind in het magazijn in België geen verzending plaats) deze zit in het proces bij Giulia op Maandag.
Dat wij niet standaard een retourformulier meesturen is om milieu redenen (het liefst zo papierloos mogelijk is ons motto)
Retouren zijn bij ons zeker niet binnen 5 dagen maar binnen 14 dagen. Ook het niet gratis retour sturen is een onderdeel van bewustwording dat e-commerce voor bedrijven kostendekkend zal moeten zijn en met de stijgende kosten is dit een logische stap.
De pumps die jij besteld hebt verkopen wij sinds 2018 en de maatvoering is goed te noemen. Echter zijn Pumps, Ballerina's altijd een lastiger product omdat het echt perfect dient te passen. Hier kan dus wel eens het motto "iedere voet is anders" het geval zijn.
Met vriendelijke groeten
Edwin
CityShoes.nl

Bordeaux rode pumps

Ook prettig was de snelle en positieve reactie op mijn mail.
Bovendien zijn de pumps de perfecte kleur bij mijn jurk, dus ben ik er blij mee!

18 augustus 2022

Dank je wel !!

Snelle levering. Leuk het persoonlijke berichtje op de nota. Dat maakt het heel persoonlijk. Ben blij met de schoenen

14 augustus 2022

super service

Bestelling via internet gedaan, snelle levering en prachtige schoenen. Na mail contact ook snelle reactie.
Ik ben alleen maar positief over deze zaak.

12 juli 2022

Hallo Anneke,
Bedankt voor je leuke review. We blijven zo doorgaan.

Super leuke laarzen gekocht

Super leuke laarzen gekocht! Goede kwaliteit en prijs verhouding, en een super leuk persoonlijk berichtje erbij. Ik ben er helemaal blij mee!

11 juli 2022

En nu genieten maar.
Bedankt voor je reactie.

Een beetje menselijkheid

Met een handgeschreven briefje om mij een leuke zomer met mijn nieuwe slippers te wensen, erg gewaardeerd!

9 juli 2022

Hi José,

Wat leuk dat je een review geeft.
We vinden het erg leuk om inderdaad iets persoonlijks mee te geven bij de aankoop.
Graag gedaan natuurlijk

Was al lange tijd op zoek naar deze…

Was al lange tijd op zoek naar deze skechers. Bij jullie gevonden en binnen 1 dag geleverd met een lief briefje erbij. Ben heel erg blij, ze zijn fantastisch en dragen heerlijk. Heel erg bedankt voor de snelle service.

Astrid

29 juni 2022

Hallo Astrid,
Wij zijn blij met je reactie.
Graag gedaan en geniet van je Leopard Skechers.
Groeten Edwin en het CityShoes team

Meedenkers en aanpakkers

Word goed en duidelijk geholpen klanten service ook toppie

26 juni 2022

Dank je Tiffany
Het is ook leuk om zo te helpen, net even anders zijn dan de normale winkel

The holy beach slippers met schelpen

Een streling voor het oog en ze lopen zo verschrikkelijk zacht (alsof op wolkjes).
Stipte en correcte levering.
Zeker een aanrader.

22 juni 2022

Antwoord van Brossois Shoes

Ah, ja de Holy Beach…… verend voetbed. En bijna niemand heeft ze.
Groeten CityShoes team en Edwin

Geweldige service zoals je nog maar…

Geweldige service zoals je nog maar weinig meemaakt! Wij weten waar we heen moeten voor schoenen in de toekomst.dikke pluim!

14 mei 2022

Beste Philip,
En jullie bedankt voor de review en het attente telefoontje deze week.