Ik heb hier een paar Converse All-Stars gekocht die ik bijzonder weinig heb gedragen. Helaas viel de zool van de linkerschoen er na een tijdje uit. De klantenservice van Pro-Shoes bood mij toen een ko... Toon meer
Het is erg prettig zoeken met de uitgebreide filterfunctie. Met de prijsbalk kan je precies aangeven hoeveel je product mag kosten, super handig. Mijn schoenen werden zoals beloofd de volgende dag bez... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Sportieve, casual schoenen van heel veel merken. Nike, Adidas, Puma, Le Coq Sportif, Asics, Onitsuka Tiger, Reebok, Lacoste, Quick, Cruyff, Gravis, Converse... Sneakers for everyone!
Nederland
- www.pro-shoes.nl
Waardeloze schoen
Waardeloze schoen, plastic en flut.
Geen retour bon en zoek het maar uit. Pure oplichting en geld kwijt.
Ook hier: beter laat, dan nooit!
Op 16 maart besteld, op 2 april geleverd. Oké, het heeft nogal wat langer geduurd dan eigenlijk de bedoeling was, maar dit stond ook al aangegeven op de website.
Verder niks dan lof voor de afhandeling van mijn bestelling! Alles was netjes verpakt, en de zending was via email en DHL van minuut tot minuut te volgen.
Een dikke dankjewel dus! Ik ben erg blij met m'n schoenen :)
Beter laat, dan nooit
Het duurde echter wel even voor mijn bestelling binnenkwam, maar eenmaal bezorgd helemaal tevreden. morgen twee weken geleden dat ik mijn bestelling heb gedaan. Vriendelijk personeel ook in de winkels zelf!
bestelling niet bezorgd
Net als alle anderen gedupeerden: 2 wkn geleden schoenen bestelt en meteen via iDeal betaald. afgeschreven van de rekening in de hoop dat de Track & Trace spoedig zou komen. Ik ben nu 3 e-mails naar de klantenservice verder en nog steeds geen reactie én geen Track & trace. Flinke oplichterij met een duur kostenplaatje. Waarschijnlijk kan ik fluiten naar zowel de schoenen als mijn geld..... Hopelijk hebben andere mensen meer succes als ik...
Vertraging?!
15 maart schoenen besteld. Niet geleverd tot op heden.. Hoofdkantoor gebeld, proshoes is onder curatele gesteld, 18000 schoenen besteld afgelopen weken vanwege hoge korting, dus lopen ze 2weken achter qua levering. Mij is gezegd dat de levering hoort te komen alleen kan nu ook vanwege Pasen, een tijd op zich laten wachten. Ben benieuwd
pro shoes oplichterij!!!!!
Op 11 maart een bestelling gedaan op de site van Pro shoes! Ook ik kreeg meteen na de aankoop een bevestiging mail. Maar tot op heden nog geen track and trace code! Ik heb ze meerdere malen gemaild maar ze reageren helemaal nergens op!! Bellen heeft ook geen zin want niemand neemt op! Ik begin serieus gek te worden!!!!!
Vertraging levering Pro Shoes
Hi mensen!
Ik heb ook precies hetzelfde probleem. Vorige week heb ik 2 schoenen besteld bij Pro Shoes en ik wacht nu onderhand al 2 weken op de levering. Tevens heb ik wel een bevestigingsmail ontvangen op de dag van aankoop, maar nog steeds geen track & trace code. Nu heb ik het hoofdkantoor gebeld en zij vertelde dat de levering 1,5 week achterloopt, maar dat ze zeker wel geleverd worden. Wanneer de track & trace code wordt ontvangen is niet duidelijk. Maar ze worden dus wel geleverd. Laten we het maar hopen!
SLECHT
ALLES WAT IEDEREEN HIER ONDER REAGEERT HEB IK OOK!!!!!
twee weken geleden twee paar schoenen besteld geen track and trace code. eigenlijk wel een maar die is van een jaar geleden?!!!
heeeeeeleeeemaaaaal geen contact met de klantenservice. k heb alle winkels in Nederland gebeld geen een neemt op. de winkels zijn fk druk ik ga denk ik langs de winkel en ik ga echt heel boos worden!!! dit is gwn oplichterij en we kunnen hier gwn mee naar de politie!!!!!
Slechte communicatie over vertraagde levering
Aflever tijd 4-5 werkdagen staat er op de website en in de bevestigings email. Dus niet. Het duurt 9 (!) dagen voordat ze een track & trace nummer mailden en een dag later kwam de schoenen eindelijk aan. In dat tijd, geen woord over een vertraging. Geen manier om contact op te nemen - ze reageren niet op emails en het telefoonnummer doet het niet. Toch blijven ze steeds reclame e-mails door te sturen. Zou veel liever had geweten over een vertraging. Toen de schoenen eindelijk kwam waren ze prima, past ook goed. Alleen communicatie met klanten kunnen veel beter.
Geen schoenen gezien
Geluukig heb ik mijn betaling via credit card gedaan. Zo ben ik verzekerd voor dit soort oplichters. Ik hoop dat jullie ook je centen terug krijgen.
Pro-shoes annuleert 3 aankopen door voorraadverschil??
Ik heb een tijd geleden gebruik gemaakt van de 50% uitverkoop van pro-shoes.nl
Op de website was er nog voorraad aanwezig, wat logisch is anders had ik niet kunnen bestellen. Even later krijg ik voor 1 van mijn aankopen een mailtje terug dat mijn bestelling geannuleerd is vanwege een voorraadverschil. Nog later op de zelfde dag krijg ik nog een mailtje dat mijn gehele bestelling van 3 producten geannuleerd wordt en vragen ze mij om te reageren om het bedrag te storten. Ik reageer achtereenvolgend voor alle aankopen en ontvang na een aantal dagen een deel van mijn aankoopbedrag. 4 dagen later heb ik het andere deel van het aankoopbedrag nog niet ontvangen.
Ik vind dit allemaal erg vervelend. Wel elke dag een mailtje sturen dat er een uitverkoop aan de gang is, nog steeds, maar de website niet up to date houden. Om dit voorgebeuren geef ik pro-shoes.nl 1 ster. Zeer slechte onaanvaardbare ervaring.
O ja, ontving een track & trace code die niet juist was. was nog gekoppeld aan een order van 2015 die al ontvangen was...
Oplichters
Duidelijk oplichters. schoenen besteld op 10-3-2016 nog steeds niks binnen en je kan geen contact met ze opnemen, bah vies bedrijf
proshoes oplichters
Zaterdag 5schoenen besteld 8dagen later nog niks ontvangen l3en tabondjemehom ik raad je aan hier niks meer te bestellen want ze gaan binnenkort toch failliet eb het is niet zeker of je je schoenen binnen krijgt
Waar blijf mijn schoenen?
Zaterdag 3 paar schoenen bestelt en betaalt ook direct per mail bevestig maar de na niet meer gehoord en de klantservice is niet bereikbaar, 2 maillen gestuurd en ook geen aantwoord,ik ben bang dat ik mijn schoenen niet krijg.😡😡😡😡
Waar zijn mijn schoenen ?
8 dagen geleden 2 paar schoenen besteld en nog niks gezien !!!! Wel netjes bevestiging via de mail gekregen maar geen track en trace gekregen.....Na 8 dagen ga ik me toch echt steeds meer zorgen maken aangezien ze TOTAAL onbereikbaar zijn !!!!
Verkeerde schoenen geleverd, klantenservice niet te bereiken. Ook geen reactie per mail
Vorige week een paar schoenen besteld, wel geleverd gekregen. (na al die verhalen op facebook kneep ik hem wel even, maar binnen een week waren ze binnen) Alleen de verkeerde kleur, ik had zwarte all star schoenen besteld en kreeg blauwe toegestuurd. Kan gebeuren, maar ik krijg totaal geen contact met de klantenservice. Telefonisch hoef je het sowieso niet te proberen, maar ook per mail komt er geen reactie. Ik heb al meerdere mails gestuurd. Ook twijfel ik over het terug sturen, het retouradres wat vermeld wordt is van Intreza.nl wat weer onderdeel is van van het failliete Macintosh Retail Group N.V. Ook lees ik dat het terug storten niet op tijd of helemaal niet gebeurd. Ik hoop als nog een mailtje te ontvangen of op een of andere manier contact te kunnen krijgen, maar ik zie het eerlijk gezegd een beetje somber in. Mijn advies, bestel op dit moment niet bij Pro Shoes. Hopelijk gaat het in de toekomst allemaal wat soepeler, ze hebben wel veel keus!
Geen reacties
Zaterdagmiddag besteld, en een bevestigingsmail gekregen.
Geen track en trace gekregen en wel betaald. Ben bang dat ik mijn schoenen nooit ga ontvangen...
Onzin Track en Trace code ontvangen
Vanochtend eindelijk een maile met mijn track en trace code ontvangen ,snel ingevoerd om mijn zending te volgen staat er : GEEN RESULTAAT GEVONDEN VOOR JE ZENDINGSNUMMER!!!!!!!!?????
TÉ belachelijk voor woorden .............
We worden voor de gek gehouden .
Klantenservice onbereikbaar
Afgelopen zondag bestelling geplaatst. Bevestiging gehad en de mededeling dat de track en trace code spoedig zou volgen. Het is nu inmiddels donderdag. Geen code ontvangen, klantenservice is onbereikbaar dus heb ik het klanten email formulier ingevuld. Erg vreemd dit. De bestelling is al betaald maar de communicatie is verschrikkelijk slecht. Er is niet eens communicatie. Een levering die wat vertraagd is, geen probleem. Maar in dit geval wordt er NIKS gecommuniceerd. Ik wacht nog steeds op mijn bestelling!
Slechte service
Op de site staat een verzendtijd van 2-5 werkdagen. In de winkel zouden ze binnen 2 werkdagen binnen zijn. Nu één week later maar langs de winkel gegaan, het personeel was onvriendelijk en het enige wat ze konden zeggen was dat ze het heel druk hadden en er helemaal niks aan konden doen. Klantenservice niet te bereiken. Heel slecht dus.