Til trods for, at det af naturlige årsager kan gøre en lille smule ondt, er det altid en god oplevelse af besøge Yalda og hendes team. Pæn klinik med store hensyn til blufærdigheden og evt. særheder... Toon meer
Jeg har fået voksbehandling her, og jeg er desværre skuffet over, at huden ikke blev strammet ordentligt, da voksen blev fjernet. Når man ikke trækker ud i huden, øger det risikoen for smerte, blå mæ... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Sugaring og voksbehandling på Frederiksberg. Effektiv og skønsom hårfjerning på ben, arme, ryg, ansigt, bikini, brasiliansk. Bestil tid i online dag →
Denemarken
- citywax.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Jeg kan kun give Merve mine varmeste…
Jeg kan kun give Merve mine varmeste anbefalinger. Efter flere behandlinger gennem årene har jeg konsekvent oplevet et højt fagligt niveau, stor professionalisme og en særdeles grundig tilgang. Merve er både kompetent, effektiv og imødekommende, hvilket skaber en tryg og behagelig oplevelse fra start til slut.
Der er altid plads til gode samtaler og resultatet lever hver gang op til mine forventninger. Det er tydeligt, at kvalitet, præcision og kundetilfredshed er i fokus hos Merve som behandler.
I have to say it was amazing…
I have to say it was amazing experience.
Stuff very friendly and even it was my first time I totally gonna come back .
I am very satisfied 🤗

Merve er fantastisk!
Jeg er kommet fast hos Merve i 4 år. Jeg kører langt hver gang, fordi jeg kun vil vokses af hende. Hun får min varmeste anbefaling - hun er en fantastisk person, effektiv og arbejdsom. Citywax skal være taknemmelige for at have hende ansat, hun er en stjerne :-)
Stor anbefaling
Jeg kommer fast hos Merve, da hun er super dygtig og effektiv. Jeg føler mig altid i trygge hænder, og jeg glemmer næsten smerten, da Merve er så sød og snaksalig. Klinikken er ren og pæn, og jeg går altid derfra tilfreds med resultatet :)
Meget tilfreds hos Mariam
Meget tilfreds hos Mariam
Jeg har været fast kunde hos Mariam i over 2 år, hvor jeg både er blevet vokset og har fået sugaring behandlinger. Jeg er fuldt ud tilfreds hver eneste gang og resultatet er altid flot. Mariam er imødekommende og får mig altid til at føle mig godt tilpas, så det er en behagelig oplevelse at være hos hende hver gang.
Bedste service
Jeg er kommet fast hos Merve i lidt over 2 år, og altid haft en skøn oplevelse. At blive vokset er selvfølgelig aldrig en behagelig oplevelse, men hun er altid sød og snakkesalig og mega effektiv, så jeg går altid derfra med et pænt resultat og et smil på læben. Kan kun varmt anbefales<33
Very friendly and professional
Been a regular with Merve for a year and she is the best. Always makes sure I’m happy with the result and works fast and effective. She is also very sweet and gives advice if I have had problems with ingrown hair. She knows what she is doing. Very happy with her work every time
Altid god service hos Merve
Altid god service hos Merve ! Jeg var mildest talt ret bange første gang for at det gjorde ondt, og hun var der bare hele vejen igennem. Kan varmt anbefale Merve 💗
Dygtige og erfarende medarbejdere!
Jeg har prøvet at blive vokset af næsten alle på denne klinik, og de gør alle et rigtig godt stykke arbejde. Min seneste oplevelse var med Kate, deres nyeste medarbejder, som gjorde den brasilianske voksbehandling overraskende mindre smertefuld, end den plejer at være (og jeg er meget følsom). Jeg kan varmt anbefale det, hvis du vil blive vokset af kvinder, der er opmærksomme på detaljer og arbejder professionelt.
Jeg får fast behandling hos Merve og…
Jeg får fast behandling hos Merve og kan varmt anbefale hende! Hun er grundig og hurtig til at behanlde, men også super sød og god til at få en til at føle sig tilpas. Mine behandlinger flyver afsted med hende, da det er som at være i selskab med en veninde man får talt stort som småt med og derved ikke føles selvbevidst.
Kan helt klart anbefale Citywax og Iryna
Jeg har fået sugaring af Iryna de sidste to år, og hun er helt fantastisk og mega grundig. Er altid tilfreds med service og resultat!
Meget fin behandling 👌🏽
Meget fin behandling 👌🏽
Meget hurtig og effektiv 🙌🏾
Levede ikke op til forventningerne
Behandling: voks af ben og brazillian.
Behandleren holdt ikke igen på huden når hun fjernede hårene, hvilket gjorde det mere smertefuldt end hvad det behøver være.
Har fået et blåt mærke på størrelse med en fem krone i bikinilinjen.
Hårfjerning på skamlæberne ikke udført godt nok. Har rigtig mange hår tilbage.
Skinnebenene ej heller bløde. Mistænker at mange hår er knækket i stedet for blevet revet med ud, men jeg er ikke sikker.
Behandleren og den anden i klinikkens serviceniveau var også en lunken oplevelse. Den ene kunne end ikke hive sig op til at sende et smil eller sige farvel i døren da jeg forlod klinikken.

Great place!
Great place! I can especially recommend Mariam -she is fast and professional but also nice and makes me leave the place happy!
Kæmpe anbefaling af Merve
Kæmpe anbefaling af Merve. Hun er en stjerne - SÅ sød og dygtig!
Kan varmt anbefale Citywax
Kan varmt anbefale Citywax. Jeg er kommet hos Iryna de sidste par år, hvor jeg altid har oplevet sympatisk service og høj kvalitet.
Super oplevelse og resultat
Jeg får altid sugaring af Merve og hun er fantastisk! Altid sød og nænsom og mega grundig. Er altid enormt tilfreds med service og resultat ⭐️
Very good place
Very good place, but the master Ana won my heart🫶🏻
Fantastisk service og dygtighed hos Merve!
Jeg fik en voksbehandling hos Merve, og det var en super god oplevelse! Hun er meget dygtig, sød og fik mig til at føle mig helt tryg og tilpas.
Behandlingen var både grundig og nænsom, og resultatet blev virkelig flot!
Jeg kan kun anbefale hende!
Har stadig mange hår på mine ben efter sugaring
Fik fjernet hår med sugaring i går, da hun havde gjort mine ben færdige og puttet meget creme på undrede det mig at hun ikke gik efter med pincet, det er første gang jeg ikke har oplevet det efter at få fjernet hår.
Da hun var færdig fik jeg smurt rigtig meget fed creme på, og da jeg havde fået det tørt at i et håndklæde for at kunne tage mit tøj på, opdagede jeg mange hår på mine ben som stadig var der. Åbnede døren og sagde det til hende hun virkede sur, ikke noget med undskyld, hun tog så der hvor jeg sagde... men her i dag kan jeg se at der er flere hår forskellige steder.
Kommer der ikke igen!

Antwoord van Citywax
Lees meer over geverifieerde reviews.