Clausdalby Reviews 2.496

TrustScore 5 uit 5

4,9

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk og inspirerende univers. Man bliver bare glad af at læse nyhedsbrevene , billeder af haven og se alle de fine ting. Super flot og hurtig respons med vejledning når jeg stiller et spørgsmå... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte en gave på webshoppen,men min betaling gik desværre ikke igennem. Jeg modtog besked om dette og fik mulighed for at starte ordren hurtigt op og gennemført med hjælp fra Claus Dalby's ku... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God information inkl. video guide og hurtig levering. Produkterne lever til fulde op til forventning. Sidst, men ikke mindst så inspirerer Claus Dalby til projekter i haven med hans viden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god oplevelse og smukke hynder i livlige farver til vores gård. Holder sig godt i regnvejr som beskrevet på nettet. Meget tilfreds.

Bedrijfsgegevens

1. Tuin
  2. Woonwinkel
  3. Hoveniersbenodigdheden winkel

Geschreven door het bedrijf

I min webshop finder du en lang række produkter til hus og have, nøje udvalgt af mig. Foruden at være havemand er jeg forfatter, og jeg har efterhånden skrevet mere end 30 bøger om haver og blomster.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god oplevelse og smukke hynder…

Meget tilfreds.

21 april 2026

Hej Yvette

Mange tak for de fem stjerner og dine rosende ord - jeg sætter stor pris på begge dele.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har for første gang handlethos Claus…

Har for første gang handlethos Claus Dalby og det bliver ikke sidste gang. Er yderst tilfreds hjemmesiden, levering og det jeg har købt.
Else Margrethe Christensen

20 april 2026

Hej Else Margrethe

Mange tak for den utroligt fine anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at det har været så god en oplevelse at handle hos mig, at du gerne vender tilbage som kunde.

Fantastisk og inspirerende univers

Super flot og hurtig respons med vejledning når jeg stiller et spørgsmål til Claus.

29 april 2026
Review zonder uitnodiging

Hej Vivi

Sikken en flot anmeldelse - den sætter jeg utroligt stor pris på.

Hurtig levering

Hurtig levering, levede op til min forventning

19 april 2026

Hej Tove

Det er godt at høre, at din ordre er kommet hurtigt frem, og at den lever op til din forventning.

Smukke solcelle lanterner

Smukke solcelle lanterner. Hurtig levering. Kan varmt anbefales

18 april 2026

Hej Alexandra

Jeg sætter stor pris på din anbefaling - dejligt at høre, at du er glad for dine solcelle-lanterner.

Fantastisk service uden diskussion

Fantastisk service uden diskussion. Afhjælpning af fejlen fantastisk hurtig og professionelt

Hej Søren

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder mig, at du har følt dig godt behandlet.

Skønne varer

Skønne varer

18 april 2026

Hej S.J.

Det glæder mig, at du synes godt om varerne i webshoppen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt de smukkeste…

Jeg har købt de smukkeste solcellelanterner hos Claus Dalby. Har købt dem i forskellige farver og former, og de lyser så flot i vores orangeri om aftenen. Kan trygt anbefale at handle hos ham👍

11 april 2026

Hej Dorrit

Mange tak for din anbefaling og den fine omtale af solcellelanternerne. Jeg sætter stor pris på begge.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købt fine solcellelamper ildfluer og…

Købt fine solcellelamper ildfluer og åkander, som alle produktet fra Claus Dalby, var disse også af 1. Klasse

Hej Jette Hanne

Tusind tak for den fine anmeldelse - dejligt, at du er glad for dine køb.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var hurtigt og nemt at få købt det…

Det var hurtigt og nemt at få købt det ønskede og pakken var hurtigt fremme hos mig.
Men det allerbedste ..... mine små snekugler er så flotte når de lyser op om aftenen

12 april 2026

Hej Lene

Hvor er det godt at høre, at du er så begejstret for dit køb - tak fordi du deler.

God information og service

Hej Anita

Mange tak for din fine anmeldelse - den sætter jeg stor pris på.

Fik pakken meget hurtigt

Fik pakken meget hurtigt, hvilket var så dejligt, da det var en gave( som sagtens nåede frem i tide)👏👏
Og selvfølgelig de rette varer👍

16 april 2026

Hej Charlotte

Hvor er det godt at høre, at alt er gået, som det skal.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig fin service 👍 Jeg bestilte en gave på webshoppen,men…

Jeg bestilte en gave på webshoppen,men min betaling gik desværre ikke igennem.
Jeg modtog besked om dette og fik mulighed for at starte ordren hurtigt op og gennemført med hjælp fra Claus Dalby's kundeservice.
Virkelig en god oplevelse, som jeg altid vil huske. ❤️

15 april 2026

Hej Marianne

Hvor er det dejligt at høre, at det har været en god oplevelse at handle hos mig - tak fordi du deler.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.