Fint udvalg af varer. Der er gode og gedigne . Denne gang var det et puslespil jeg købte. så mange at vælge imellem af forskellig slags . Gode gedigne brikker. Fin rigtig god indpakning . Hurtig fors... Toon meer
Hurtig og effektiv betjening, så bogen nåede frem i god tid. Bogen "Små haver store drømme" er en gave til vores datter, som lige har købt et lille bindingsværkshus med en lille have. Hun glæder sig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det var en fantastisk oplevelse. 5 stjerner rækker ikke. Der er altid et stort udvalg af lækre varer. Betjeningen er helt i top, og lynhurtig afsendelse. Anbefaler altid gerne til andre.
Det er en kæmpe fornøjelse at kunne vende tilbage til denne skønne butik igen og igen og finde gode gamle varer og samtidig blive glædeligt overrasket over det ny der er kommet til. Man bliver bare al... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
I min webshop finder du en lang række produkter til hus og have, nøje udvalgt af mig. Foruden at være havemand er jeg forfatter, og jeg har efterhånden skrevet mere end 30 bøger om haver og blomster.
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Mageløs problemløsning
Jeg modtog en saltlampe med en lille defekt og spurgte, hvad jeg kunne gøre, - og inden for få timer var mit problem løst - i høj grad til min fordel.
Tak til Clausdalby & CO. Jeg vender gerne tilbage.

Fantastisk god service
Fantastisk god service - meget venlig betjening og hurtig levering

Super hjemmeside
Super hjemmeside, jeg ringede ang en spørgsmål. De var virkelig hjælpsomme. Kan så meget anbefale Claus Dalby

Topklasse kundeservice
Har købt flere af de smukke solcelle lanterner og har fået to ens i fødselsdagsgave, ombytningen var nem og hurtig! De har en af de efterhånden sjældne kundeservice med rigtige venlige mennesker der ønsker at hjælpe dig.

Antwoord van Clausdalby
Vi fik det vi gerne ville have og…
Vi fik det vi gerne ville have og servicen var helt i top - ekspeditionen og forsendelsen.

Virkelig flotte solcelle lamper
Virkelig flotte solcelle lamper, har dog ikke pakket alle ud endnu da jeg mangler mit byggeri bliver færdigt til dem. God information via mail et par dage før jeg modtog pakken. Hvordan samles lamperne, hvad kan man gøre selv hvis ikke de lyser, etc.
Pengene blev iøvrigt først trukket nogle dage efter jeg modtog pakken. Det er god service og troværdigt at net handle hos Claus Dalby.

Lækker kvalitet på solcellelanternen
Lækker kvalitet på solcellelanternen, jeg købte. Hurtig levering.

Antwoord van Clausdalby
Fik straks erstattet en vare efter en…
Fik straks erstattet en vare efter en kort henvendelse. Svarmailen var venlig og imødekommende.

Antwoord van Clausdalby
super god service ved en mindre…
super god service ved en mindre reklamation, ikke sidste gang jeg er kunde der.

Antwoord van Clausdalby
Jeg købte flere forskellige ting
Jeg købte flere forskellige ting. Alt var pakket fint og ankom uden skrammer.
Lidt minus at de små opladelige lamper, der skulle kunne sidde på væggen med tape falder ned efter nogen tid. Så der skal man bruge medfølgende beslag til skruer.

Antwoord van Clausdalby
Modtog en vare som var lettere defekt
Modtog en vare som var lettere defekt . Ved henvendelse til kundeservice blev der straks rettet op på fejlen og ny levering få dage efter uden det mindste kny. Jeg følte mig virkelig hørt og er meget taknemmeligå for den fine behandling . Kan anbefal Claus Dalbys produkter og kundeservicen på det varmeste 😊.