Clean Hansa AB Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde storstädning och jag är så otroligt nöjd med den här städfirman! 🙌 De gjorde verkligen mer än jag förväntade mig. varenda hörn är skinande rent och hela lägenheten känns som ny. Man mär... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vägrar utföra uppdrag och börjar sen smutskasta och skylla ifrån sig. Otroligt obehagligt och oprofessionellt beteende. Undvik. Bokade städning inför en lägenhetsvisning. De dök upp och kom eft... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tack för en jätte bra service och en super fint bemötande. Har rekommenderat er till alla jag känner . Svarade på alla frågor , gjorde ett jätte fint jobb. Mycket glad över att fått ert nummer oc... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Schoonmakers

Geschreven door het bedrijf

Vi förenklar din vardag genom trygga & prisvärda städtjänster. Alltid med kvalitetsgaranti. Vi erbjuder regelbunden städning, flyttstädning, storstädning och fönsterputs. Boka enkelt online alternativt hör av dig till vår kundservice på 081-243 92 23 eller info@cleanhansa.se!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bästa städfirman jag anställt! Gör verkligen det lilla extra!

Man märker att de bryr sig om sitt arbete och vill att kunden ska bli riktigt nöjd. Jag har aldrig känt mitt hem så fräscht och rent.
Rekommenderar dem varmt till alla som vill ha riktig kvalitet och proffsigt bemötande av dom på kontoret.

1 oktober 2025

Tack så mycket, Jouvani! 🙏
Vi blir verkligen glada av att läsa dina ord – att du känner att vi gjort det lilla extra betyder mycket för oss. 💚
Vårt mål är alltid att lämna hemmet skinande rent och kunden 100 % nöjd. Tack för ditt förtroende!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Oprofessionellt och obehagligt bemötande

Vägrar utföra uppdrag och börjar sen smutskasta och skylla ifrån sig.
Otroligt obehagligt och oprofessionellt beteende. Undvik.

Bokade städning inför en lägenhetsvisning. De dök upp och kom efter en halvtimme fram till att de inte ville städa för att det var för jobbigt.
Otroligt oprofessionellt och lågt att bortförklara er oförmåga att slutföra uppdrag med att skylla ifrån er och komma med kränkande beskrivningar av min lägenhet.

22 juli 2025

Hej Jessica,

Vi tycker självklart det är tråkigt att du upplevde situationen så negativt.

Som vi nämnde i vår tidigare kommunikation, bokades en kortare städning på 3 timmar trots att vi rekommenderade en storstädning – eftersom vi inte kände till bostadens skick innan vi kom dit.

När vi anlände gjorde vi en bedömning av förutsättningarna och möttes av en hög mängd djurhår på textilier och möbler. Det var helt enkelt inte möjligt att uppnå ett resultat vi kan stå för inom 3 timmar. Att då påbörja arbetet hade varit oseriöst både mot dig som kund och mot vår personal.

Vi vill vara tydliga: vi ”vägrade” inte uppdraget – vi valde att inte ta betalt för ett jobb vi visste inte skulle bli bra på den tiden du bokade.

Vi varken smutskastar eller kränker någon. Att beskriva faktiska förutsättningar är inte att skylla ifrån sig – det är att vara transparent.

Vi står för hur vi hanterade situationen.

Vänligt bemötande.

Vänligt bemötande.
Gjorde ett bra jobb (Rent överallt).
Beskrev brister i lägenheten som gjorde att viss städning inte kunde göras och varför.

30 december 2024

Antwoord van Clean Hansa AB

Stort tack för ditt omdöme! Vi är mycket glada att du är nöjd med vårt arbete 😊

Fint bemötande och städat

Fint bemötande, fint städat! Först anlitade jag er för en storstädning. Jag blev nöjd och har numera att vecko abonnemang via er. Tack för bra arbete!

23 december 2024

Antwoord van Clean Hansa AB

Tack så mycket för ditt omdöme, Margareta! Det är alltid lika roligt att få hjälpa dig, och vi ser fram emot fler tillfällen framöver! 😊

Supernöjd

Supernöjd. Effektiva och noggranna, rekommenderar.

3 december 2024

Antwoord van Clean Hansa AB

Stort tack för ditt omdöme, vi är glada att du är nöjd!🤩

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket noggrann och effektiv städfirma

Mycket noggrann och effektiv städfirma. Fixade hela min lägenhet och firman var supertacksamma över hur detaljerad städningen var. Kan varmt rekommedera!

4 december 2024

Hej Elham!

Tack för de fina orden! Härligt att höra att vi kunde hjälpa dig och att resultatet blev till belåtenhet!

Vänliga hälsningar
Marco, Clean Hansa

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb och smidig kommunikation, väl utförd städning.

Snabb och smidig kommunikation om 3h hemstädning som behövdes på kort varsel. Noggrann och väl genomförd städning. Mycket trevlig städerska på plats. Allt bra, rekommenderas!

3 december 2024

Hej Ingrid,

Stort tack för för att du tog dig tiden att dela med dig!

Ha en fortsatt fin dag!

Mvh
Marco, Clean Hansa

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiskt trevlig städfirma med…

Fantastiskt trevlig städfirma med flexibilitet i en tid av flyttstress. Fin kontakt med dem och stor noggrannheten med städningen trots bl a strömavbrott som varade ett tag.
Mycket bra service! Kan varmt rekommenderas!

1 november 2024

Antwoord van Clean Hansa AB

Stort tack för de fina orden! Vi är glada att vi kunde hjälpa till under flyttstressen. 🌟

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tack för en jätte bra service och en…

Svarade på alla frågor , gjorde ett jätte fint jobb.
Mycket glad över att fått ert nummer och bestämde att ringa er för flyttstädningen.
Lycka till

30 augustus 2024

Antwoord van Clean Hansa AB

Stort tack för ditt omdöme, Maria! Vi har verkligen uppskattat att ha dig som kund!

Super proffsiga

Super proffsiga, väldigt välstädat och bra service och bemötande. Rekommenderar starkt!

30 september 2024

Antwoord van Clean Hansa AB

Stort tack för ditt omdöme Emelie, kul att du är nöjd!🤩

Great service

Fair price, very friendly and helpful.

28 september 2024

We're glad you're satisfied!😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är så sjukt nöjd med städningen

Jag är så sjukt nöjd med städningen, andra större företag gjorde missar som de inte gjorde. Servicen är snabb och felfri. Utan tvekan inte första och sista gången jag anställer Clean Hansa 👍🏼👍🏼

3 september 2024

Antwoord van Clean Hansa AB

Stort tack för ditt omdöme🤩

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi beställde en storstädning i huddinge…

Vi beställde en storstädning i huddinge och familjen blev minst sagt förvånade över hur rent det blev. Personalen var as trevliga. Vi har haft storstädningar med andra firmor förut, Clean hansa låg åt det lite dyrare hållet men helt klart prisvärt nu när vi ser resultatet.

24 augustus 2024

Antwoord van Clean Hansa AB

Tack Peter, vi är glada att du gillade städningen😄

Rekommenderar starkt

Enkelt att boka, trevlig och noggrann personal. De kunde dessutom hjälpa mig med kort varsel. Kommer absolut använda igen!

19 augustus 2024

Antwoord van Clean Hansa AB

Tack för ditt omdöme Emelie, vi ser fram emot framtida städningar hos dig😄

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.