Clear Carats of Copenhagen Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt de smukkeste smykker fra Clear Carats og har været fuldt ud tilfreds med hele oplevelsen. Kommunikation og service var i top, og jeg følte mig godt behandlet fra start til slut. Smykkerne... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvis du vil købe smukke og elegante smykker med godt kvalitet, skal du gå til Clear carats! Bedst service, bedste priser og bedste levering. Clear Carats er meget venlige og vil hjælpe dig me... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har modtaget det smukkeste tennisarmbånd - endda lidt før den lovede lev.tid på 3 uger, da det var en specialbestilling. Armbåndet er endnu smukkere i virkeligheden. Professionel og venlig vejled... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt både øreringe og 4 ringe hos Clear Carat, og er bare så glad for smykkerne. Virkelig god og hurtig service, der svares hurtigt på spørgsmål og varerne bliver leveret hurtigt. Afventer min 4... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Diamanthandelaar
  2. Goud- en zilverhandelaar
  3. Juwelier
  4. Sieradenontwerper
  5. Sieraden reparatieservice
  6. Sieradenwinkel

Geschreven door het bedrijf

CLEAR CARATS er for dig der vil spare penge på dit næste diamantsmykke uden at gå på kompromis med kvalitet eller moral. Vi har domicil i København og Esbjerg, hvorfra vi leverer smykker med naturlige og lab-grown diamanter til hele Danmark.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

29 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Superfint lille vedhæng

Superfint lille vedhæng. Hurtig levering. Alt godt.

25 juni 2026

Hej Anne
Tak for din posetive anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi er glade for at hre du oplevede en hurtig levering og dit smykke levede fuldt ud op til dine forventninger.

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage til Clear Carats of Copenhagen i fremtiden.

Mvh,

God og personlig service

God og personlig service, holder hvad de lover.

17 juni 2026

Hej David
Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er utroligt glade for at høre du er tilfreds med vores service og, og at vores smykker levede fuldt ud levede op til forventningerne.

Hvert smykke er fremstillet med fokus på kvalitet, og vi sætter stor pris på, at du deler din positive oplevelse med os.

Vi glæder os til at byde dig tilbage i fremtiden til Clear Carats.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og fineste ørestikker…

Hurtig levering og fineste ørestikker med certifikat og sendt med sikke rlevering

11 juni 2026

Hej Marianne
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at både vores service og ørestikkerne levede op til dine forventninger.

Vi lægger stor vægt på kvalitet, godt håndværk og personlig service, så det glæder os, når vores kunder mærker den forskel. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen hos Clear Carats igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk kundeservice og de smukkeste…

Fantastisk kundeservice og de smukkeste diamant øreringe!
Er ovenud tilfreds med mit køb af solitaire ørestikker med labgrown diamanter og modtog super hjælpsom kundeservice. Kan klart anbefales!

22 mei 2026
Review zonder uitnodiging

Hej Sofhie
Tusind tak for din flotte anmeldelse, og du gav dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen hos Clear Carats igen.

De var meget hjælpsomme i telefonen

De var meget hjælpsomme i telefonen

6 mei 2026

Hej Lillian,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede en hjælpsom og god rådgivning over telefonen.

Vi lægger stor vægt på at give personlig vejledning, så vores kunder føler sig godt hjulpet gennem hele købsprocessen. Derfor betyder din feedback rigtig meget for os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber at få fornøjelsen af at hjælpe dig igen hos Clear Carats.

Alt fungere så godt

Alt fungere så godt - hurtig levering - trygt -

4 mei 2026

Hej Helle,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en tryg og god oplevelse hos os, og at du er tilfreds med den hurtige levering.

Vi gør os umage for at skabe en nem, sikker og tryg købsoplevelse fra bestilling til levering, så det betyder meget for os, at du oplevede netop det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen hos Clear Carats igen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen kontakt

Ringede til virksomheden først på dagen i går - og kom kun igennem til en telefonsvarer.
Bad om at blive ringet op.
Hørte intet og sendte e-mail i går kl. 19.24 og rykkede for opkald.
Der kom autosvar, at jeg ville høre indenfor 24 timer.
Det gjorde jeg så heller ikke…

Ingen kontakt på 2 dage - giver jo ikke voldsom lyst til at købe dyre smykker hos virksomheden

20 april 2026
Review zonder uitnodiging

Hej Karsten

Mange tak for din feedback – selvom det er utrolig ærgerligt at læse, at vi har givet dig denne oplevelse. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at stå for, især når du viser os den tillid at overveje vores smykker.

Jeg må lægge mig fladt ned og beklage, at hverken vores telefonsvarer eller vores 24-timers garanti på mail er blevet overholdt i dit tilfælde. Det er en fejl i vores interne arbejdsgang, som vi nu tager hånd om med det samme. Vi forstår fuldt ud, at tryghed og hurtig kontakt er essentielt, når man handler i denne prisklasse.

Vi vil meget gerne have lov til at gøre det godt igen og besvare de spørgsmål, du brænder inde med.

Jeg har fundet din mail og har besvaret den.
Vi håber, du vil give os en chance for at genskabe din tillid, og takker for din ulejlighed med at oplyse os om fejlen så vi kan gøre det bedre.
Det er bestemt ikke en service, vi er kendt for eller ønsker at være kendt for.

De bedste hilsner,
Iben

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig hurtig og god service 🤩 og…

Virkelig hurtig og god service 🤩 og meget smuk ring 💍

16 maart 2026

Hej Kim

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi er utrolig glade for at høre, at du er tilfreds med vores service & smykkerne. Det betyder meget for os.
Vi glæder os til at e-se dig igen en anden gang

Iben

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Rykkere for trustpilot anmeldelse..

Jeg er ganske tilfreds med mit køb hos ClearCarats. Men ikke så tilfreds om gentagne gange blive "Spammet" med mails og sms´er om at lave en tilfredsheds undersøgelse :( -Jesper

11 december 2025

Hej Jesper,

Mange tak for din anmeldelse og for dit køb fra os.
Vi er rigtig glade for at høre du er tilfreds med dit smykke, da det trods alt er vigtigst.

Dernæst så forstår vi godt det kan være frustrerende hvis man mener man næsten er spammet med henvendelser angående vores tilfredshedsundersøgelse. Det er bestemt ikke vores mening at være til gene, og sætter stor pris på din ærlige feedback. Vi beklager meget, og takker for din ulejlighed.

Endnu engang tak fordi du delte din oplevelse – det hjælper os med at blive bedre, og evt. rette nogle af vores procedurer.

Hej Nicolai

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringstiden og varen. Vi håber, at smykket vil bringe dig glæde i mange år fremover, og håber vi kan hjælpe en anden gang.

Kunden er i centrum

Det - at man (jeg) føler, at I t a l e r med kunden, at man får tid til at bestemme sig, om man nu gør det rigtige køb

12 januari 2026

Hej Britta

Hej

Tusind tak for din besked og din anmeldelse – det betyder meget for os at høre.

Vi er rigtig glade for, at høre du oplever, at vi tager os tid til at tale med vores kunder og give plads til at mærke efter, om det er det rigtige valg.
For os handler smykkekøb om tryghed, tillid og en god oplevelse hele vejen igennem.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode priser lækker smykker og hurtigt…

Gode priser lækker smykker og hurtigt levering

15 december 2025

Hej René

Tusind tak for de pæne ord og de 5 stjerner!
Vi er utrolig glade for at høre, at du er tilfreds med både prisen, smykkerne og vores leveringstid. Det betyder meget for os.
Vi glæder os til at e-se dig igen en anden gang

God kundeservice og flotte smykker

God kundeservice og flotte smykker

19 december 2025

Hej Emilie

Tusind tak for din feedback og de 5 stjerner!
Det glæder os utrolig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice – vi gør altid vores bedste for at hjælpe.
Vi er samtidig glade for, at du er tilfreds med dine nye smykker.
Tak for tilliden og fordi du valgte os.

God dag
Clear Carats.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg oplevede super god service ifbm mit…

Jeg oplevede super god service ifbm mit køb og information omkring levering.
Kan kun anbefale Clear Carats

2 december 2025

Hej Gert

Tusind tak for den flotte anbefaling!
Vi er utrolig glade for at høre, at du har været tilfreds med vores service og den information, du modtog omkring leveringen.
Det betyder meget for os hos Clear Carats, at vores kunder føler sig trygge gennem hele forløbet. Vi håber, du bliver rigtig glad for dit kø.

God dag til dig og dine fra os fra Clear Carats

Overholdte aftaler

Overholdte aftaler. Flot produkt

10 december 2025

Hej Rolf

Tusind tak for de 5 stjerner.
Vi er utrolig glade for at høre, at du har været tilfreds med vores service og den information, du modtog omkring leveringen, og du er tilfreds med vores kvalitet i smykker.
Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb.

Vi ønsker dig og dine en god dag
Mvh. Team Clear Carats

Super service!

10 december 2025

Hej Charlotte

Mange tak for din feedback!
Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedste service, så det er skønt at høre, at vi har ramt plet hos dig.
Hav en fortsat god dag

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som altid en topprofessionel og…

Som altid en topprofessionel og kompetent service. Kan kun anbefale det og Iben er verdensklasse 🤩

9 december 2025

Hej Benjamin.
Tusind tak for de fantastiske ord!
Vi er utrolig glade for, at du altid oplever vores service som professionel og kompetent.
Vi giver med glæde de rosende ord videre til Iben – hun bliver helt sikkert meget glad for at høre, at hun gør en forskel for dig. Tak for din varme anbefaling af Clear Carats.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God oplevelse

1 december 2025

Hej Kasper

Tusind tak for de 4 stjerner! Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Det betyder meget for hele teamet hos Clear Carats.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er så glad for mine øreringe 🤩super…

Er så glad for mine øreringe 🤩super service og hurtig levering

10 november 2025

Hej Anette
Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🤩
Hvor er vi glade for at høre, at du elsker dine øreringe – og at både service og levering har været en god oplevelse.
Det betyder virkelig meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber, du får masser af glæde af dem ✨

Godt produkt

Godt produkt, god pris, effektivt

10 november 2025

Hej Johan

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både produktet, prisen og den effektive service.
Tak fordi du valgte os – vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang

Team Clear Carats

Lees meer over geverifieerde reviews.