Jeg har købt de smukkeste smykker fra Clear Carats og har været fuldt ud tilfreds med hele oplevelsen. Kommunikation og service var i top, og jeg følte mig godt behandlet fra start til slut. Smykkerne... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hvis du vil købe smukke og elegante smykker med godt kvalitet, skal du gå til Clear carats! Bedst service, bedste priser og bedste levering. Clear Carats er meget venlige og vil hjælpe dig me... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har modtaget det smukkeste tennisarmbånd - endda lidt før den lovede lev.tid på 3 uger, da det var en specialbestilling. Armbåndet er endnu smukkere i virkeligheden. Professionel og venlig vejled... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har købt både øreringe og 4 ringe hos Clear Carat, og er bare så glad for smykkerne. Virkelig god og hurtig service, der svares hurtigt på spørgsmål og varerne bliver leveret hurtigt. Afventer min 4... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
CLEAR CARATS er for dig der vil spare penge på dit næste diamantsmykke uden at gå på kompromis med kvalitet eller moral. Vi har domicil i København og Esbjerg, hvorfra vi leverer smykker med naturlige og lab-grown diamanter til hele Danmark.
Amaliegade 6, 2. tv., 1256, København K, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Clear Carats of Copenhagen
Hurtig levering og fineste ørestikker med certifikat og sendt med sikke rlevering

Antwoord van Clear Carats of Copenhagen
Fantastisk kundeservice og de smukkeste diamant øreringe!
Er ovenud tilfreds med mit køb af solitaire ørestikker med labgrown diamanter og modtog super hjælpsom kundeservice. Kan klart anbefales!

Antwoord van Clear Carats of Copenhagen
Ringede til virksomheden først på dagen i går - og kom kun igennem til en telefonsvarer.
Bad om at blive ringet op.
Hørte intet og sendte e-mail i går kl. 19.24 og rykkede for opkald.
Der kom autosvar, at jeg ville høre indenfor 24 timer.
Det gjorde jeg så heller ikke…
Ingen kontakt på 2 dage - giver jo ikke voldsom lyst til at købe dyre smykker hos virksomheden

Antwoord van Clear Carats of Copenhagen
Virkelig hurtig og god service 🤩 og meget smuk ring 💍

Antwoord van Clear Carats of Copenhagen
Jeg er ganske tilfreds med mit køb hos ClearCarats. Men ikke så tilfreds om gentagne gange blive "Spammet" med mails og sms´er om at lave en tilfredsheds undersøgelse :( -Jesper

Antwoord van Clear Carats of Copenhagen
Det - at man (jeg) føler, at I t a l e r med kunden, at man får tid til at bestemme sig, om man nu gør det rigtige køb

Antwoord van Clear Carats of Copenhagen
Gode priser lækker smykker og hurtigt levering

Antwoord van Clear Carats of Copenhagen
Jeg oplevede super god service ifbm mit køb og information omkring levering.
Kan kun anbefale Clear Carats

Antwoord van Clear Carats of Copenhagen
Som altid en topprofessionel og kompetent service. Kan kun anbefale det og Iben er verdensklasse 🤩

Antwoord van Clear Carats of Copenhagen
Er så glad for mine øreringe 🤩super service og hurtig levering

Antwoord van Clear Carats of Copenhagen
Lees meer over geverifieerde reviews.