Beste ClickRent, Dank voor een snelle en goede afwikkeling bij het huren van een auto net voor sluiting tijd. Erg vriendelijk geholpen door dame, geen gedoe met creditcard, en snel onderweg. Erg fi... Toon meer

Oplichters. Er wordt schade opgegeven die er al was. Dit werd zelfs toegegeven door de controleur. Maar omdat ik full insurance had maakte het voor mij niets uit vertelde de controleur. Ik was het hi... Toon meer
Ontzettend slechte ervaring met ClickRent Alicante. Er werd zgn. een schade gevonden. Bedrag was al afgeschreven voordst wij thuis waren. Heb tot vervelends aan toe steeds genaild, gebeld en gevraagd... Toon meer
Over ClickRent
We are in Mallorca, Menorca, Ibiza, Alicante, Malaga, Madrid and Valencia.
¡Bienvenidos! Somos una empresa de alquiler de coches que destaca por ofrecer la mejor relación calidad-precio en el mercado. Nos comprometemos a proporcionar vehículos de calidad a precios bajos. Valoramos tus opiniones y feedback. ¡Gracias por elegirnos!
Estamos en Mallorca, Menorca, Ibiza, Alicante, Málaga, Madrid y Valencia.
Verenigd Koninkrijk
- +34 971 730 696
- bookings@clickrent.es
- clickrent.es
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Oplichters
Oplichters, boete betalen als je, vanwege vliegtuig vertraging en 30 min wachten op hun transitbusje. later dan gepland je auto komt ophalen. ik heb boete niet betaald en kreeg geen auto. VIEZE OPLICHTERS ZIJN HET!! NOOIT HUREN DAAR.
ClickRent Malaga, Top tent en goede prijs!!
De auto was in zeer goede staat en de service was fantastisch. Wanneer je de reviews leest lijkt het niet een hele beste test maar wij zijn zeer tevreden en raden ClickRent Malaga zeker aan. Geen verstopte dingen en borg terug storten was binnen de genoemde tijd. Top tent en goede prijs!!
Scammers!
Tijdens ons verblijf op Ibiza, moesten we de auto omruilen, omdat de 3e versnelling van de auto kapot was. Dit heeft ons een dagdeel van de vakantie gekost, naast het regelen van de afspraak de dagen ervoor, waar je totaal niet mee bezig wilt hoeven zijn.
We moesten extra betalen voor een early return, en tot onze grote verbazing zagen we een enorm bedrag (meer dan 350,-) dat we niet terug krijgen, omdat er een kras op zou. De kras zat er al op, maar omdat we geen foto's hebben gemaakt, is het een kat en muis spel.
Daarnaast geen compensatie voor de verloren tijd van uren voor het omruilen van de auto. Ál zou de kras er nog niet op gezeten hebben, dan nog is het een enorm bedrag voor een kras die met een lakstift weg te krijgen is. Ondeugdelijk bedrijf die je afpersen. Zeer ontevreden.
check auto vooraf goed zodat je geen rekening krijgt voor niet aangerichte schade
Vorig jaar een auto gehuurd bij deze organisatie op Mallorca en heel veel gedoe gehad. Om mensen te waarschuwen voor deze grote vakantie nogmaals een slechte review van mij. Bij aankomst probeerde Click en Rent ons een extra verzekering te verkopen terwijl we al verzekerd waren via de tussenpersoon (Discover Cars). Daarna kregen we onze huurauto. Op deze auto zat schade. Toen we om een schaderapport vroegen van de situatie van de auto op dat moment wilde ze deze niet geven en gaven ze alleen aan dat iedere huurauto van hen schade heeft. Ondanks dat de auto goed bekeken en paar foto's gemaakt. Na een week huren de auto netjes voor hen nog gewassen en ingeleverd. En toen begonnen de problemen. Ze hebben namelijk alles geprobeerd om ons te laten betalen voor niet aangerichte schade (barst in het achterlicht). We moesten ongeveer €1.000 extra betalen voor schade dat we niet hadden aangericht. Dit is netjes betaald via de verzekering van Discover Cars maar op deze manier je geld verdienen is niet oké. Voor ons dus nooit meer huren via ClickRent en deze review is dus een waarschuwing voor nieuwe huurders. Maak bij hen dus een goed uitgebreid filmpje van de status van de auto zodat je bewijs heb van de staat van de auto bij ontvangst.
Erg goed allemaal
Erg goed allemaal
Vriendelijk personeel
Goede prijs maar wel via hun eigen website boeken en niet via booking.com
Dat scheelt echt geld vooral op de verzekering
Prima ervaring
Geen bijkomende kosten praatjes etc. Ook fijn dat auto na inleveren gecheckt wordt waar je zelf bij bent. Controleer auto goed voordat je er zelf mee weg rijdt maar dat geldt voor iedere huurauto. Inleveradtes was even ingewikkeld maar nu duidelijk voor volgende keer
Dit is niet de partij waar je moet…
Dit is niet de partij waar je moet huren ….
Legale diefstal
Auto in donker opgehaald, veel van de krassen en butsen op foto zichtbaar, echter een klein krasje op plastic bumper niet op foto te zien dus Eur 430 aftikken voor schade die er al zat. Legale diefstal dus. Buitengewoon onvriendelijk personeel, chauffeur van busje te beroerd om handje te helpen met inladen van koffers, kortom, nooit meer Clickrent.
Child seat not okay
Geen 5 sterren omdat pas het derde kinderzitje van goede kwaliteit was. De eerste twee bleken defect en onbruikbaar. Ook moet het zitje zelf gemonteerd worden in de auto.
Snelle en duidelijke uitleg en service
Snelle en duidelijke uitleg en service. Goede nieuwe auto gekregen
Had premium auto gehuurd voor 2 dagen…
Had premium auto gehuurd voor 2 dagen voor mijn verjaardag. Alles betaald via side met FULL insurance!! Bij afhalen moest ik borg betalen van 2.000€!! Was nergens vermeld. Bij Click rent moet je dus altijd borg betalen ook voor kleine auto terwijl je Full verzekering neemt!!! Bij ander auto verhuur niet.
Zeer onvriendelijk en schandalig dat ze…
Zeer onvriendelijk en schandalig dat ze geen begrip hebben voor een zieke bestuurder! Alicante daar moet je niet zijn!!! Wat een slechte service !!! Ze hebben blijven zoeken naar een extra krasje om geld te kunnen hebben van de visa!!! Nooit meer
Better choose another company!
Creditcard vergeten dus borg met pinpas…
Creditcard vergeten dus borg met pinpas betaald. Verder leuke auto, lekker mee kunnen touren. Na inleveren werd het goedgekeurd en toegezegd dat de borg zou worden overgemaakt. De hele week daar mee bezig geweest en allerlei bewijzen overlegd dat ik de rekeninghouder ben. Het is nu 2 weken
geleden en tot op heden nog steeds geen borg ontvangen. Ze blijven nu zeuren om een bankverklaring wat bij mijn bank ook nog eens 80 EU gaat kosten. Nu maar een klacht bij het ECC ingediend maar nooit geen ClickRent meer!!!
Snel opgehaald
Snel opgehaald, zaten wat krassen op de auto bij het ophalen maar was geen probleem. Auto was verder prima zuinig en netjes. Inleveren was binnen enkele minuten geregeld en de borg direct op de rekening. Prima ervaring in Ibiza
Goed geregeld
Goed geregeld. Niet hoeven wachten en een nette auto gekregen waar niks aan mankeerde. Inleveren van de auto ging ook goed
blijven opichters
elke keer proberen ze je weer een extra verzekering door je strot te duwen.. terwijl je al allrisk bent vaak..
als je dat niet accepteerd is het ook goed maar een hoop mensen gaan hier toch mee in zee.. verder de tank vol inleveren wat normaal is moet je ook 30 euro extra betalen.. verder prima auto gehad en afwikkeling was ook netjes,, al met al niet het bedrijf waar ik weer terug ga
Prima service
Prima auto, nette ophaalservice, leuke prijs en Sandra heeft ons snel en duidelijk geholpen!