Banner for ClickRent

ClickRent Reviews

12.993

3,5

Beste ClickRent, Dank voor een snelle en goede afwikkeling bij het huren van een auto net voor sluiting tijd. Erg vriendelijk geholpen door dame, geen gedoe met creditcard, en snel onderweg. Erg fi... Toon meer

Oplichters. Er wordt schade opgegeven die er al was. Dit werd zelfs toegegeven door de controleur. Maar omdat ik full insurance had maakte het voor mij niets uit vertelde de controleur. Ik was het hi... Toon meer

Ontzettend slechte ervaring met ClickRent Alicante. Er werd zgn. een schade gevonden. Bedrag was al afgeschreven voordst wij thuis waren. Heb tot vervelends aan toe steeds genaild, gebeld en gevraagd... Toon meer

Geen bijkomende kosten praatjes etc. Ook fijn dat auto na inleveren gecheckt wordt waar je zelf bij bent. Controleer auto goed voordat je er zelf mee weg rijdt maar dat geldt voor iedere huurauto. Inl... Toon meer

1. Autoverhuur

Over ClickRent

Welcome! We are a car rental company renowned for offering the best quality-price ratio in the market. We are committed to providing quality vehicles at low prices. We value your opinions and feedback. Thank you for choosing us!

We are in Mallorca, Menorca, Ibiza, Alicante, Malaga, Madrid and Valencia.

¡Bienvenidos! Somos una empresa de alquiler de coches que destaca por ofrecer la mejor relación calidad-precio en el mercado. Nos comprometemos a proporcionar vehículos de calidad a precios bajos. Valoramos tus opiniones y feedback. ¡Gracias por elegirnos!

Estamos en Mallorca, Menorca, Ibiza, Alicante, Málaga, Madrid y Valencia.

Gemiddeld

13K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(12.993)

3.757 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bij aankomst meer dan 2 uur moeten…

Bij aankomst meer dan 2 uur moeten wachten voordat we de auto kregen dit terwijl we van tevoren hadden ingecheckt. Alle andere keren dat we hier een auto oppikten ging dit veel sneller. Afhankelijk daarentegen ging super snel. Binnen 5 minuten de borg terug.

20 april 2025

SCAMMER ALERT

SCAMMER ALERT

Bij aankomst zeer goed ontvangen door de jongeman. 1 van de eerste keren dat ik echt de wagen ontvang waar ik naar heb gevraagd. Echter bij het terugkeren, de 2 dikke onverzorgde jongens beweerde dat de schade die al aanwezig was van dag 1 door mij gemaakt was. Ik kan en heb dit bewezen zwart op wit op foto maar zochten naar enige reden om toch geld te kunnen aftroggelen. De dikste en meest sloridige jongeman van beide vond het nodig om de politie te bellen omdat deze dacht dat ik aan drugs zat, wat ik niet doe. En ook bij politie niet gebleken dat dit het geval was. Aangezien ik krap bij tijd zat om mijn vliegtuig te halen en deze heb gemist was ik niet blij en vond de politie het nodig om mij een nachtje in het politiekantoor te behouden wegens 'smaad tegen de politie'. Ik raad je zeker niet aan om bij deze losers een auto te huren want ze zetten je zowiezo achteraf int zak om er extra geld uit te kunnen halen.

2 april 2025

Niet eerlijk zaken doen

Als je de auto ophaalt moet je foto’s maken hoe je de auto hebt meegekregen.
Bij terugbrengen geven ze aan dat er een stripje zou missen die niet zichtbaar is als je gewoon om de auto heen loopt. Je moet daarvoor onder de auto kijken.

Ze laten een foto zien van hoe het zou zijn geweest voor we de auto meenamen, en als je vraagt naar de datum van die foto “ mogen ze die informatie niet delen”
Nu claimen ze die “ schade” bij de verzekering dus makkelijk geld verdienen zo.

Kortom; laat de auto ook op de brug zetten voor je hier een auto meeneemt.

21 maart 2025

auto audi A1 gehuurd via last minutes…

auto ausi A1 gehuurd via last minutes .com met daar bij een volledige full cover verzekering.eenmaal ter plaatse meer dan een uur moeten zoeken voor de shuttle dienst naar het bedrijf click rent . eenmaal daar aangekomen moesten we nog een aparte verzekering nemen want de full cover verzekering die ik via de website had afgesloten was niet geldig. dus 300€ betaald voor een verzekering en dan nog 200€ als waarborg. waar ik nog op aan het wacten ben om deze terug te krijgen.

3 maart 2025

Wij huurden een mooie dacia wagen voor…

Wij huurden een mooie dacia wagen voor een weekje. toen wij de auto terug brachten bleek er een hoedenplank tekort. Wij hebben dit niet opgemerkt bij het afhalen van de wagen. Blijkbaar was deze hoedenplank reeds tekort bij het afhalen. Maar dachten er niet aan om vooraf dit te fotograferen. Een normaal persoon denk enkel aan de carrosserie maar nooit aan dit soort tekortkomingen.
Er werd ons promt een factuur aangeboden van 460 euro en die van onze waarborg afgetrokken. Dit ruikt naar afzetterij en ben ervan overtuigd dat dit al meermaals bij meerdere huurders is overkomen. Wij hebben deze hoedenplank niet ontvreemd, welintegendeel... wij gaven de auto gewassen en volgetankt terug. opmerking bij dit is het feit dat er een losse hoedenplank lag in de bureau doet mij denken aan gesjoemel met dergelijke voorvallen.

9 maart 2025

NOOIT MEER !!!

NOOIT MEER !!!! auto gehuurd in valencia
Na 10 minuten klap band wel een reserve band maar geen gereedschap om hem te wisselen
3 uur langs de snelweg gestaan kwam er een takelwagen
Maar je moet zelf wel even een taxi bellen zodat je terug kan naar het kantoor
En daar opnieuw de borg betalen voor de auto
Nog geen spoor van medeleven of alles goed met je gaat

6 maart 2025

Top bedrijf en service

Vanuit de Malaga airport de shuttle service gepakt. Deze was makkelijk te herkennen. Aan de balie zeer goed en kundig geholpen door het personeel. De auto was in zeer goede staat en uitermate schoon. Het inleveren van de auto ging ook erg soepel.

14 februari 2025

ClickRent Alicante, goede ervaring

Wij hebben een wagen gehuurd bij ClickRent via Easyterra. Niettegenstaande we ook een volledige verzekering hadden bijgeboekt probeerden ze ons toch een nog een extra verzekering aan te smeren. Wij zijn daar uiteraard niet op ingegaan. Bij ophalen was schade die niet op het formulier stond, foto's genomen en melden bij terugbrengen wagen was voldoende. Borg na 1 weeg teruggestort.

14 februari 2025

Zeer slechte ervaring met ClickRent – onterechte kosten en agressief personeel! ⭐☆☆☆☆

Ik heb bij ClickRent een auto gehuurd van 30 januari 2024 tot 4 februari 2024, en dit was een rampzalige ervaring. Bij het inleveren meldde ik uit eigen initiatief dat de spiegel aan de bijrijderskant niet goed functioneerde, zodat dit opgelost kon worden voor de volgende huurder. In plaats van dankbaarheid, werd deze melding tegen mij gebruikt en kreeg ik ten onrechte schade in rekening gebracht!

Toen ik bezwaar maakte, maakte ik een video van de medewerker, die agressief reageerde, probeerde mijn telefoon uit mijn handen te slaan en weigerde mij het inleverformulier te laten ondertekenen. Alsof dat nog niet genoeg was, werd mij ook de shuttlebus naar de luchthaven geweigerd.

Later ontving ik een factuur waarin niet alleen de spiegel, maar zelfs een kapotte band aan mij werd toegeschreven – volledig onterecht! Gelukkig heb ik alles op beeld en zal ik dit blijven gebruiken om anderen te waarschuwen.

Wij hebben, zoals velen van onze vrienden, een tweede woning en huren regelmatig auto’s in Spanje. Door deze ervaring zullen wij ClickRent nooit meer gebruiken en waarschuwen wij anderen om dit bedrijf te mijden.

Als je een auto wilt huren zonder gedoe, zoek dan een ander verhuurbedrijf! Dit was de slechtste ervaring die ik ooit heb gehad met autoverhuur.

#ClickRent #Oplichting #SlechteService #AgressiefPersoneel #AutoHurenSpanje

13 februari 2025

Top service!

Het huren van de auto ging perfect. Alles was duidelijk en het personeel was erg aardig. alles ging snel en was duidelijk.

10 februari 2025

Clickrent Malaga Spanje

Clickrent Malaga Spanje.

Na voor 12 dagen een auto te hebben gehuurd bleken er bij het inleveren 4 schades te zijn. We zijn er zeker van dat wij deze schades niet hebben gemaakt. Ondanks dat we van te voren foto’s hadden gemaakt, konden we niet bewijzen dat de schades er al opzaten bij het ophalen. Het ging om kleine krasjes en een deuk aan de onderkant van de deur. Onze foto’s waren meer globaal geschoten en niet in detail waardoor deze beschadigingen niet goed te zien waren
We moesten €976 betalen van onze borg van €1000.
In feite kunnen ze doen wat ze willen want er is niemand die foto’s maakt onder de auto of per cm2.

Wij hebben gekozen voor het volledige verzekeringspakket maar kregen net de helft van het schadebedrag vergoed omdat er maar één incident per huurperiode wordt vergoed. De schades waren volgens de verzekering niet tegelijk ontstaan.

Ik voel me echt opgelicht. Het is niet te doen om controle te hebben over wat er met je kan gebeuren.

Ik huur hier in elk geval nooit meer een auto.

17 december 2024