Bedrijfsgegevens

1. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
  2. Schoonheidssalon
  3. Huidverzorgingskliniek

Geschreven door het bedrijf

Clinic Copenhagen – Skønhed med omtanke og faglighed Hos Clinic Copenhagen tilbyder vi kosmetiske behandlinger med fokus på naturlige resultater, høj faglighed og tryghed. Klinikken drives af en kosmetisk sygeplejerske med relevant efteruddannelse, og vi har desuden en ansvarlig læge tilknyttet. Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, så du kan være helt tryg ved, at alle behandlinger lever op til gældende lovgivning og sikkerhedsstandarder. Vi tilbyder bl.a. Botox, fillers, skinbooster, ansigtsbehandlinger, vipper/bryn og hudplejebehandlinger– altid med fokus på kvalitet, æstetik og personlig rådgivning. Klinikken ligger på Amager og er et lille, hyggeligt sted, hvor du bliver mødt med smil, ærlighed og nærvær. Uanset om du er ny i den kosmetiske verden eller har prøvet det før, står vi klar til at tage godt imod dig.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Dygtige

Dygtige, professionelle og utrolig rare mennesker. Føler mig tryg hver gang. Kan klart anbefale Clinic Copenhagen.

1 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tryg, professionel og ærlig behandling – kan varmt anbefales

Hos Clinic Copenhagen bliver man virkelig guidet hele vejen igennem behandlingen. Fatima er ekstremt dygtig og har et helt særligt øje for detaljer. Hun holder én i hånden fra start til slut og skaber en tryghed, som man virkelig mærker – især hvis man, som jeg, har haft svært udgangspunkt.

Hun har forvandlet mine meget udfordrende læber til et smukt, naturligt og fyldigt resultat, og jeg føler ærligt, at hun har reddet mit ansigt. Hun er professionel, ærlig og tydelig omkring, hvad der klæder én – og vigtigst af alt: hun er ikke drevet af at sælge mest muligt. Man mærker tydeligt, at hun ikke er grådig, men derimod går op i et smukt og ansvarligt resultat.

Fatima er både sød og perfektionistisk, og hun behandler ens læber, som var det hendes egne. Jeg følte mig set, hørt og respekteret gennem hele forløbet.

Jeg kan virkelig varmt anbefale hende og Clinic Copenhagen til alle, der ønsker et naturligt og professionelt resultat i trygge hænder.

16 december 2025

Professionel og imødekommende

Jeg har været flere gange hos Clinic Copenhagen og er altid gået derfra super tilfreds. Har både fået lavet vipper og andre behandlinger, og servicen er helt i top hver gang. Eva er professionel, imødekommende og man føler sig virkelig godt taget imod. Resultaterne har altid været flotte og naturlige præcis som jeg ønskede det. Klinikken er også rigtig pæn og afslappende, hvilket gør hele oplevelsen endnu bedre. Jeg vil varmt anbefale Clinic Copenhagen

26 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik lavet en PRF-behandling hos…

Jeg fik lavet en PRF-behandling hos Clinic Copenhagen og følte mig i trygge hænder fra start til slut. Hun var virkelig dygtig, tog sig tid til at forklare alt, og var super grundig. Det hele var meget professionelt – og så er det et stort plus, at der er nem parkering. Kan helt klart anbefales!

6 juni 2025

Min faste klinik gennem 5 år

Jeg har været kunde hos Clinic Copenhagen i snart 5 år, og har kun haft positive oplevelser. Hos Clinic Copenhagen er de både professionelle og imødekommende, og man føler sig altid i trygge hænder. Behandlingerne har levet op til mine forventninger hver gang. Jeg kan varmt anbefale Clinic Copenhagen. Behandlinger jeg har fået foretaget hos Clinic Copenhagen tæller bl.a. vipper og filler-behandling.

Skinbooster behandling

Jeg fik lavet en skinbooster behandling og er meget glad for resultatet. Selvom jeg ikke er så vild med nåle, så fik jeg al den tid jeg havde brug for, til at falde til ro.
Ialt vil jeg sige 10/10. Fik også snacks og noget vand. :)

13 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse hos Clinic…

Fantastisk oplevelse hos Clinic Copenhagen

Jeg havde en super skøn oplevelse hos [Kliniknavn]. Fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt af smilende og professionelle behandlere, som fik mig til at føle mig tryg og godt tilpas.

Behandlingen jeg fik var både behagelig og yderst effektiv – og resultatet oversteg mine forventninger! Klinikken er flot, ren og indbydende, og det er tydeligt, at der bliver lagt vægt på både kvalitet og kundeservice.

Jeg kan varmt anbefale Clinic Copenhagen til alle, der ønsker lidt ekstra forkælelse og professionelle behandlinger. Jeg kommer helt sikkert igen! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har gået hos Eva Fatema fast i 5…

Jeg har gået hos Eva Fatema fast i 5 år, hvor jeg førhen har skiftet lidt rundt.
Årsagen til at jeg bliver, er fordi at Eva er enormt dygtig og på flere områder! Så om jeg skal have rettet bryn, eller lavet vipper, så kan hun fikse begge dele. Udover det, er hun enormt passioneret omkring sit arbejde, og hun lytter altid til sine kunder.

Kan varmt anbefales!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.