4,5

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Den bedste oplevelse❤️

Den bedste oplevelse jeg har haft i en kosmetisk klinik fra start til slut. Seher er sød, behagelig, og et meget varmt menneske.

Hvis man er nervøs inden eller under behandlingen, falder man helt til ro, fordi hun har en dejlig ro over sig. Man er meget tryg.

Man er ikke bare et nummer hos Clinic North. Seher er betænksom hele vejen igennem, og man kan mærke, at det er vigtigt, at hver enkel klient har det godt, og kommer ud med et godt resultat.

Hun er meget grundig og meget dedikeret. Og med en masse baggrundsviden.

Jeg anbefaler Seher, uden tvivl.

Beliggenheden gemmer sig lidt. Men det er turen værd, hvis man vil sikre sig en god behandling og et godt resultat☺️ før/efter billederne på hendes hjemmeside siger næsten også det hele☺️

Mit nye faste stamsted❤️

17 februari 2024

Kæmpe anbefaling herfra!

Jeg har kun positivt og sige om Seher, og hele oplevelsen.
Jeg havde for år tilbage oplevet et ikke pænt resultat af filler, som gjorde mig meget skeptisk! Men allerede fra jeg satte min fod ind, så følte man sig velkommen og hørt❤️
Og grundigheden er spot on! Jeg fik et resultat jeg virkelig ikke troede var muligt! Og gik derfra med den fedeste følelse❤️
Jeg kommer helt sikkert tilbage, og anbefaler 100% Seher og hendes arbejde❤️

22 november 2023

En kæmpe anbefaling herfra

En kæmpe anbefaling herfra! Jeg har haft en super god oplevelse hos Clinic North og Seher!❤️ jeg er førhen blevet behandlet på andre klinikker, men har aldrig fået en så informeret behandling og ærlig vurdering, som ikke var med henblik på mersalg, men rådgivning til hvad der i virkeligheden ville klæde og harmonisere mit ansigt. Hun er så professionel og ærlig. Er super tilfreds med resultatet og man føler sig i så trygge hænder!🥰

2 november 2023

Clinicnorth

Clinicnorth er et trygt sted, man er glad og tilfreds med den behandling man får af deres dygtige kosmetiske sygeplejerske Seher. Hun har tid og tålmodighed til dig, også selvom det bare er en snak om dine ønsker. Hun er kompetent og professionel, og hun sikrer sig altid, at man får det bedste resultat og en ærlig vurdering af hvad der vil give de bedste resultater. Man kan mærke at hun er god til sit arbejde indenfor området, hvilket gør, at man føler sig tryg i hendes hænder.
Selve klinikken er også dejlig med store lyse lokaler og en imødekommende atmosfære.

13 september 2023

5 stjerner!

Altid en god og tryg oplevelse hos Clinic North!😍 Man føler sig i virkelig trygge hænder hos behandleren Seher, som gør et rigtig godt stykke arbejde.
Har prøvet lidt forskellige behandlinger hos Seher og er ALTID tilfreds med resultatet! Kæmpe anbefaling herfra!

10 september 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er altid en fornøjelse at komme hos…

Det er altid en fornøjelse at komme hos Clinicnorth.
Man føler sig hørt og man får svar på sine spørgsmål. Man oplever en tryghed og man kan mærke hvor kompetent behandler er til sit job.
Jeg går altid glad og tilfreds fra klinikken, og jeg vender altid fast retur.
Jeg er 100% tryg ved a lægge mit ansigt i Clinicnorth kyndige hænder.
Hilsen fast kunde igennem de sidste år.

9 september 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.