Clinique A Reviews 81

TrustScore 5 uit 5

4,9

Ik kom al jaren bij deze kliniek voor mijn Botox behandeling. Ik ben nog steeds erg tevreden en zou bij geen andere kliniek willen. Zeer goede en professionele kliniek en uiterst vriendelijke arts. An... Toon meer

Anne Reus is absoluut een van de beste in haar vak! Naast het feit dat ze heel geduldig tot in detail alles uitlegt over de behandeling, gaat ze altijd voor een mooi natuurlijk resultaat. Ben zelf ie... Toon meer

Vandaag eindelijk de knop doorgehakt. Na lang wikken en wegen toch traangoot fillers. De keuze viel op dr. Anne van CliniqueA. Zij was mij warm aanbevolen. Geheel terecht. Had ik dit maar jaren eerder... Toon meer

1. Arts

Clinique A is een cosmetische kliniek waar zowel botox-als fillerbehandelingen worden uitgevoerd.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Super blij dat ik gegaan ben

Na lang overleggen vandaag naar CliniqueA gegaan om de lijntjes vanaf de mondhoeken te laten vullen, Het leek mij heel eng, ik vond het ook eng maar het resultaat is perfect. Ik vond het vooral heel fijn hoe Anne alles rustig uitlegde en tijdens de behandeling zo lief en geduldig was.

2 maart 2026

Een zeer kundige arts

Een zeer kundige arts. Een persoonlijk consult. Een prettige, schone praktijk. Eerlijke antwoorden op je vragen. Een faire prijs. Een voorzichtig uitgevoerde behandeling. Een prachtig subtiel resultaat. Dat is Clinique A, dat is Anne de Reus.

15 september 2025

Botox tegen kaakklemmen, aanrader

Goed geholpen door Anne, ze neemt de tijd voor je en geeft goed en eerlijk advies.
Ik heb bij haar een Profhilo behandeling gehad en Botox.
Ik heb ook Botox in mijn kaakspier genomen tegen het kaakklemmen, dit vond ik spannend, maar ze heeft me gerustgesteld en de behandeling heeft voor veel rust in mijn kaak gezorgd.
Aanrader dus!

8 januari 2024

Betrouwbaar en kundig

Meermaals bij Clinique A geweest en zeer tevreden! Anne geeft kundig advies en beantwoorde mijn vragen duidelijk. Daarnaast heeft ze een prettige manier van communiceren en is er vaak op een redelijk termijn een afspraak te boeken.

26 januari 2024

Profhilo

Laatste keer dat ik bij Anne was heb ik profhilo voor de nek gehad ( voor de 2 de x) Dit helpt dus echt tegen een vochtarme en rimpelige nekhuid. Omdat zij zo'n fijne actie heeft, zijn de kosten ook echt goed te doen. Het helpt beter dan al die dure creme en maskers, kan ik zeggen!

8 januari 2024

Eerste bezoek.

Op aanraden van een vriendin bezocht ik Dr. Anne de Reus voor het eerst. Ze neemt ruimschoots de tijd om naar je wensen te luisteren, wijst op mogelijke haalbare verbeteringen en gaat na overleg deskundig over tot behandeling. Haar benadering is zowel deskundig als vriendelijk. Een hele positieve ervaring.

6 december 2023

Wat een fijne kliniek

Wat een fijne kliniek. Vriendelijk, kundig professioneel.
Stap voor stap neemt ze je wensen en behandeling met je door.

Ik ben niet iemand die graag overstapt, maar deze dame maakt het je eigenlijk heel gemakkelijk. Ze heeft mijn vertrouwen gewonnen.
De 30 minuten reistijd is het mij meer dan waard, en ook nog eens gelegen op een prachtige locatie!

29 november 2023

Ontzettend vriendelijk geholpen

Ontzettend vriendelijk geholpen, goede uitleg over de werking van de behandeling. Ook straalt zij rust en vertrouwen uit. Ik zal haar zeker aanraden bij familie en vrienden.

29 november 2023

Clinique A is vakkundig, een aanrader!

Vandaag voor het eerst fillers laten plaatsen. Anne luisterde bij de intake al heel goed naar wat mijn wensen zijn, legde duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn en wat ik kon verwachten.
Vandaag tijdens de behandeling legt ze bij elke stap uit wat ze gaat doen en stelt ze me op mijn gemak. Ik moet nog even afwachten wat het uiteindelijke resultaat is, maar ik heb 100% vertrouwen in haar vakkundigheid en zou clinique A aan iedereen aanraden die begint met cosmetische behandelingen.

5 juli 2023

Anne is een vakvrouw!

Anne is een hele kundige, vriendelijke, en rustige arts. Ze denkt echt met je mee en is wat ik heel belangrijk vind ook erg eerlijk. Ze zegt wat mogelijk is en kan. Ze legt alles op een rustige en vriendelijke manier uit. Ook tijdens de behandeling zegt ze wat ze gaat doen. Ik voel mij hier heel erg welkom en gezien en gehoord. Haar kliniek zelf vind ik ook erg schoon, netjes en sfeervol. Anne is een topper!

23 juni 2023

Uiterst professioneel en persoonlijk

Mijn eerste consult was een paar dagen geleden… Bijzonder hartelijk ontvangen bij Drs. Anne in een erg fijne, smetteloze kliniek en zalige omgeving.
In deze haastige tijden heb ik het zeer kunnen waarderen dat Anne echt nog de tijd neemt voor je, om je helder en deskundig te informeren/adviseren, te luisteren, je vragen te beantwoorden en elke handeling duidelijk aan te geven. Hierdoor wordt een consult een ontspannen uitje :)
Absoluut een lieve, professionele en empathische arts.

16 juni 2023

Professionele, fijne ervaring!

Anne was heel aardig en behulpzaam en stelde mij meteen gerust wb de botox behandeling. Dit was de eerste keer en het was echt helemaal prima! Ze geeft alle stappen aan van de behandeling en is duidelijk en eerlijk over de (mogelijke) symptomen en resultaten. Absoluut professioneel en een aanrader; ik kom terug!

5 juni 2023

Goed

Super goed geholpen en eerlijk advies :)

15 mei 2023

Anne neemt echt de tijd voor jou

Anne neemt echt de tijd voor jou. Niet even een prik zetten en klaar. Ze luistert goed en komt zeer kundig over. Ik ben via een kennis bij haar terecht gekomen, die heeft al meerdere vrouwen naar Anne gewezen en met resultaat. Iedereen erg tevreden.

15 mei 2023

Voor herhaling vatbaar

Anne straalt rust en professionaliteit uit. Ze is eerlijk, zorgvuldig en zorgt voor een natuurlijk en fris eindresultaat. Ik ga vaker heen.

24 maart 2023

Anne is een zeer kundig cosmetisch…

Anne is een zeer kundig cosmetisch arts.
Goed en eerlijk advies met als resultaat een natuurlijke en frisse versie van mezelf, rekening houdend met mijn leeftijd.
Zeker aan te bevelen!

Natascha

10 april 2023

Zeer kundig en professioneel

Ik kom al jaren bij Anne de Reus. Ik laat daar mijn fronsrimpel en lachrimpels met Botox platleggen. In het begin ook een keer een ander geprobeerd, omdat ik haar even niet kon vinden. Maar dat doe ik nooit meer. Bij Clinique A geeft ze altijd het goede advies en denkt mee. Anne is erg professioneel en zeer kundig. Ik zou haar zeker aanbevelen!

16 januari 2023