Na lang overleggen vandaag naar CliniqueA gegaan om de lijntjes vanaf de mondhoeken te laten vullen, Het leek mij heel eng, ik vond het ook eng maar het resultaat is perfect. Ik vond het vooral heel f... Toon meer
Ik kom al jaren bij deze kliniek voor mijn Botox behandeling. Ik ben nog steeds erg tevreden en zou bij geen andere kliniek willen. Zeer goede en professionele kliniek en uiterst vriendelijke arts. An... Toon meer
Anne Reus is absoluut een van de beste in haar vak! Naast het feit dat ze heel geduldig tot in detail alles uitlegt over de behandeling, gaat ze altijd voor een mooi natuurlijk resultaat. Ben zelf ie... Toon meer
Vandaag eindelijk de knop doorgehakt. Na lang wikken en wegen toch traangoot fillers. De keuze viel op dr. Anne van CliniqueA. Zij was mij warm aanbevolen. Geheel terecht. Had ik dit maar jaren eerder... Toon meer
Clinique A is een cosmetische kliniek waar zowel botox-als fillerbehandelingen worden uitgevoerd.
Professor Bronkhorstlaan 10, 3723MB, Bilthoven, Nederland
- 0620873547
- Info@CliniqueA.nl
- cliniquea.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Erg tevreden
Erg tevreden! Ze luistert vooral naar de klant en geeft daarbij een passend advies. Zeer vriendelijk en kundig in haar vak. Kortom top!
Anne neemt echt de tijd voor je en…
Anne neemt echt de tijd voor je en geeft je een geruststellend gevoel.
Uiterst prettige ervaring
Uiterst prettige ervaring. Vakkundig & menselijk.
Anne is zeer professioneel
Anne is zeer professioneel. Ik heb haar bewust weer opgezocht na eerdere ervaringen. Ze neemt uitgebreid de tijd, geeft goed en duidelijk advies en stelt vragen. Daarbij een fijne communicatie en Anne stelt je op je gemak.
Dank je wel Anne, tot de volgende keer!
Daniëlle
Zeer rustig kundige vrouw geeft heel…
Zeer rustig kundige vrouw geeft heel goed advies
Zeer professioneel
Zeer professioneel. Duidelijke uitleg en goed advies. Ik ben zeer tevreden en na mijn resultaat en verhalen zijn er meerdere mensen uit mijn omgeven bij haar geweest. Ook bij hen een mooi resultaat en positieve verhalen 👌🏻
Prachtig hoe zij je weet mee te nemen…
Prachtig hoe zij je weet mee te nemen in het proces je beter over jezelf te voelen door je uiterlijk te verfraaien! Dank Anne dat je de tijd neemt en een dialoog voert, zodat het een samenwerking is naar een doel. Tot snel!
Ik ben erg tevreden over de…kwaliteit en persoonlijke benadering.n
Ik ben erg tevreden over de behandeling. Alles is in goed overleg verlopen. Zeer professioneel!!!
Ik kom hier zeker terug!!!
Professioneel en vakkundig
Professioneel en vakkundig, ik raad het al mijn vrienden aan.
Zeer kundig arts.
Kom al jaren bij Anne, zeer professionele arts met veel inzicht.
Neemt altijd weer de tijd voor je om de wensen te bespreken en te kijken wat realistisch is.
Prijs technische ook heel goed
Botox frons voorhoofd
Hele fijne arts, duidelijke voorlichting en prettig in communicatie en geruststellen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat van de Botoxbehandeling zodat mijn diepe frons in mijn voorhoofd zo goed als compleet weg is!
Ik ben erg tevreden
Ik ben erg tevreden, zowel met het resultaat als de fijne manier waarop we konden overleggen en afstemmen. Gevolg was dat ik er volledig vertrouwen in kreeg.
Professioneel en hartelijk
Deskundigheid, vriendelijk, informeel doch professioneel. Hygiënisch. Mooie omgeving.
De beste!
Anne is erg geduldig, kundig en neemt echt de tijd voor je. Je voelt je geen nummertje zoals vaak bij andere klinieken wel het geval is. Voor mij is ze de beste!
Zeer tevreden!
Eindelijk heb ik Anne teruggevonden. Ik kende haar nog van een vorige kliniek en na wat zoeken vond ik haar terug. Anne is super precies, heel deskundig en geeft goed advies zonder iets op te dringen. Ik ben bij haar geweest voor Botox en Fillers en het ziet er heel natuurlijk uit.
Professionele behandeling
Prettige, zorgvuldige behandeling bij Anna gehad, zeer tevreden met het resultaat. Anna geeft uitleg en werkt zorgvuldig.
Deskundig en eerlijk
Anne neemt de tijd en legt goed uit wat de mogelijkheden en ook onmogelijkheden zijn. Een deskundig en eerlijk advies. Al paar jaar tevreden klant.
Anne is een absolute topper in haar vak!
Anne is een absolute topper binnen haar vakgebied!
Daarom kom ik ook alleen bij haar. Niet alleen vakkennis maar nauwkeurigheid op hoog niveau. In een gezicht is elk detail zichtbaar. En dat vraagt om uiterste precisie en inleving. Voor een afspraak wordt daarom ruim de tijd genomen. Elke handeling wordt uitvoerig uitgelegd. Ze stelt je op je gemak en is erg vriendelijk. Ze wil voor jou het allerbeste resultaat.
Haar doel: jou laten stralen als je in de spiegel kijkt! En ja, dat is wéér gelukt Anne:)
Ontzettend tevreden
Al jaren kom ik bij Anne, ik ken naar nog uit een andere kliniek en alleen haar laat ik me nog behandelen. Ik kom bij Anne voor de behandeling van mijn gummy smile. Na een kort uitstapje bij een ander ivm haar zwangerschap, doe ik dat niet meer!
Het heeft even geduurd voor ze de juiste dosis gevonden had, maar ze stond altijd open voor een herbeoordeling/controle en een nabehandeling indien nodig. Ik ben zó vreselijk blij met haar! Kan sinds dat ik bij Anne kom breed lachen op foto's!
Daarbij is het een heel lieve en kundige vrouw! Ik ben erg blij dat ik ooit bij haar terechtgekomen ben
Eerste keer
Vandaag voor eerst geweest bij Anne voor een botox behandeling.
Ze levert mooi en secuur werk af. Ze luisterde erg goed na wat ik wilde en ik voelde mij erg op me gemak. Super tevreden. Na controle na twee weken was ook helemaal goed gegaan. Ik kom zeker hier nogmaals terug