Niets kopen bij dit bedrijf!
Ze hebben een kapotte loopband verstuurd die in stukken is. Ook het gedeelte waar de motor in zit, is kapot.
Ze accepteren geen retour.
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Niets kopen bij dit bedrijf!
Ze accepteren geen retour.
Loopband Besteld en de levering duurde al bijzonder lang en totaal geen communicatie over een bezorgtijd.
Na 4weken dan eindelijk de loopband en daar wel geteld een week of 2 gebruik van kunnen maken want error ER01 in het display. Gevolg loopband doet niets meer.
Dan komt het stukje aftersales of service, waarschijnlijk iets heel vreemds in Spanje "daar zitten ze" maar er wordt helemaal nergens op gereageerd! Ik probeer nu al een week of 2 contact te krijgen, maar je krijgt niks te horen 0,0.
Voor een ieder die denkt "leuk ik ga hier bestellen!" doe het gewoon niet!
Koop niets bij dit bedrijf, want ze reageren niet op emails en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Ze hebben geen beschrijving vermeld op de website hoe je een product retourneert, waardoor je je product niet kan retourneren! Je kan ze niet bereiken!
weet iemand het ( Nederlandse ) adres en het goede telefoonnummer van Clover Fitness? Ik ben door ze belazerd en ga achter ze aan.
Tot nu toe geen service. Heb refurbished Roeitrainer besteld . Betaald. Kreeg bericht onderdelen niet leverbaar. Na een tijdje geappt. Antwoord geen onderdelen . Zou meteen verstuurd worden als het er is.
Heb nu geappt dat ik mijn geld wel terug wil .
Zelfs 1 ster is te veel. Loopband gekocht. Ik zie bij de verzender out for delivery en dan adress error. Ik contacteer clover fitness. Zij zeggen dat ik de transporteur moet contacteren. De transporteur zegt dat ik Clover Fitness moet contacteren. Gevolg. Ik heb geen loopband. En alles gaat via mail of chat. Niks telefonisch.
Ik heb twee loopbanden besteld op 15-09-24.
De dag erna kreeg ik een mail dat ze verzonden waren. De eerste loopband werd snel geleverd(24-09-24).
De tweede was gelijkertijd aangemeld maar heb ik tot heden niks meer over vernomen.
Ik heb clover fitnes benaderd via hun chatprogramma maar kreeg geen respons.
Ik heb ge-enaild maar kreeg als enige respons een verzoek voor het bestelnr dat ik al meerdere malen gemaild heb. Ik zou binnen twee dagen respons krijgen maar ik heb niks gehoord. Hopelijk doet clover -fittnes iets met dit verhaal want ik vind het ongehoord.
Super leuk toestel , enkel geen aanrader voor grote mensen , de handvaten zijn 10 cm te laag , heb pijn aan mijn rug om mijn hartslag eens te meten en voorovergebogen te lopen .
Een roeitrainer gekocht maar een loopband geleverd na 2 mails werd deze terug opgehaald waarna DHL nog 2 maal aan de deur kwam om te retourneren ook al was deze al opgehaald. Nu 31 dagen later nog steeds geen correct product geleverd nog enige reactie op mails of ons geld terug. Dieven zijn het
Slecht. Een refurbished loopband besteld. In mijn beleving zou de loopband gebruikerssporen kunnen hebben maar zou wel naar behoren moeten werken. Er zat geen stroomkabel bij geleverd, een kabel van de computer er in gedaan. De band gaat met de steunen omhoog max 1,4 km, met de steunen omlaag max 4. Al 4 weken aan het heen en weer mailen, nooit een antwoord gekregen waar ik iets mee kon. De retourtermijn van 14 dagen is ook al voorbij dus ga m ook niet zomaar retour sturen. Was een mooie korting maar uiteindelijk een hele dure.
24 januari:
Na veel mailen een nieuwe motor, stroomkabel en printplaat gekregen. Helaas is de motor een andere als die in de loopband zit, te groot waardoor de band aanloopt. Weer aan het mailen geslagen, benieuwd weer 😩😩😩
19 maart:
3 weken geleden na veel mailverkeer een andere loopband gekregen. Echt heel blij mee. Uiteindelijk tot zo ver eind goed al goed. Ben alleen nog benieuwd wat er met die kapotte moet gebeuren, daar gaan nu weer de nodige mails over de deur uit.
Op maandag besteld en de week daarna op woensdag in huis. Heel tevreden over eigenlijk. Alles was prima bij aankomst. Mailtje gestuurd met de vraag over een track en tracé en binnen 24 uur antwoordt gehad. Voor de korting die er op zat vanwege black-out friday ed zou ik er zeker nog een keer bestellen. Alleen het instructieboekje voor het in elkaar zetten van de loopband was echt nutteloos. Snapte er nog steeds niets van en het was echt super onduidelijk. Verder echt wel heel tevreden.
Loopband REFURBISHED smart A8 besteld. Netjes bezorgd enkel de kartonnen doos lichtelijk beschadigd. Na uitpakken en installeren werkte alles wel maar redelijk beschadigd, stukje handvat eraf, deukjes in het display en Bluetooth werkte niet! Band werkte prima tot na anderhalve maand. Display knipperde en band liep niet meer. Na paar keer heen en weer mailen werd er door de technische dienst een nieuw display en printplaat opgestuurd. Dit was alles gemakkelijk te vervangen en aan te sluiten. Tot op heden werkt alles perfect weer! Blij mee. Toch beter een nieuwe band voortaan kopen want onder Refurbished verstaat men in Spanje mogelijke iets anders dan in Nederland!
Vooralsnog ben ik goed geholpen!
Ik heb 28 april een loopband besteld, tot op heden niets ontvangen en contact krijgen met dit bedrijf is onmogelijk!
Via whatsapp geprobeerd, via email geprobeerd.... hopeloos
Heb 10 dagen geleden loopband besteld. Zou verzonder zijn via redur. Trackingcode onbekend... clover reageert niet op mail en whatsapp hierover. Vooralsnog waardeloos bedrijf!
Uiteindelijk stond na 18 dagen een expediteur onaangekondigd op de stoep. Het is een mooie loopband, wel zijn de handvaten erg laag.. voor normale europeanen..
Gisteren uitgepakt goed ingepakt maar er zit geengebruiksaanwijzing bij en mis wat onderdelen denk dat dat de pootjes zijn 2x dus.
Had een 06 nummer en had ze al een app gestuurd in het Nederlands later zag ik het landnummer blijkt het Spanje te zijn.
De onderkant van de doos was beschadigd was wel dichtgeplakt misschien is daardoor wat uitgekomen de gebruiksaanwijzing misschien??
Hoop wel dat ze snel antwoorden

Antwoord van Clover Fitness
Loopband besteld en binnen 2 weken thuisbezorgd. Alles was netjes verpakt en de handleiding duidelijk genoeg voor een snelle montage. Het lastigst was nog het geheel naar de zolderverdieping tillen. De loopband werkt prima en ik verwacht dat het hele gezin er nog veel gebruik van gaat maken.