Con Cura B.V. Reviews

TrustScore 4 uit 5

1. Uitvaartcentrum

Con Cura Uitvaartassistentie is uw toegewijde partner in de uitvaartbranche. Wij bieden professionele diensten met respect en empathie, waarbij we zorgvuldig aandacht besteden aan elk detail. Onze ervaren teams staan klaar om u te begeleiden tijdens deze moeilijke tijden. Neem contact met ons op voor persoonlijke ondersteuning bij het organiseren van een liefdevol afscheid. Uitvaartassistentie Con Cura | Samenwerken met zorg.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Respectvol en waardig

Na het overlijden van mijn schoonmoeder, heb ik Con Cura ingeschakeld voor het ophalen, verzorgen en het overbrengen naar de uitvaartlokatie.

In de vroege ochtend, kwamen Sven en Johan, haar vol respect ophalen. Met rust en waardigheid, ons ruimte gevend.

Bij het weerzien lag mijn schoonmoeder netjes verzorgd in de kist. ConCura heeft onwijs hun best gedaan om de juiste kist te krijgen, goed adviserend over de juiste maat.

Bij een volgend afscheid wat ik zou moeten regelen, schakel ik direct ConCura in.

Mijn dank is erg groot!

21 juni 2025

Antwoord van Con Cura B.V.

Hartstikke bedankt voor deze mooie review, daar zijn wij erg blij mee.

Aandacht is alles

Via via aan dit adres gekomen enwe hadden het niet beter kunnen treffen
Je kunt precies aan geven watje wil Roy kwam 's'avonds nog langs om wat dingen door te spreken. In de hospice werd alles prima en met aandacht geregeld .

2 juni 2025

Antwoord van Con Cura B.V.

Hallo Carla, dankjewel voor het vertrouwen in ons en voor deze mooie review.

Samen tot goede oplossing

In tijd van paniek en rouw hebben zij mij zo goed begeleid.
Samen tot oplossingen gekomen die bij ons pasten.
Lieve mensen.
Dank jullie wel.
Afscheids huis , intiem en fijn en helemaal voor jezelf.

29 oktober 2024

Antwoord van Con Cura B.V.

Dankjewel voor deze mooie review, en fijn dat wij het wat makkelijker konden maken in deze moeilijke periode.

Bedankje aan de mannen van Con Cura

Ik wil Uitvaartassistentie Con Cura heel erg bedanken voor de geweldige hulp en begeleiding tijdens een moeilijke periode.

Hun benadering was eerlijk en oprecht. Heldere communicatie en hun adviezen waren van onschatbare waarde. Dankzij de mannen van Con Cura hebben wij op een waardige manier afscheid kunnen nemen. Hun zorg en professionaliteit geven rust in tijden van rouw. Bedankt voor alles!

6 februari 2024

Mooie herinnering

Mooie herinnering
Onlangs heb ik helaas gebruik moeten maken van de geweldige diensten van Con Cura. Helaas omdat mijn vader is overleden. Roy en Johan hebben mij ontzettend goed en geheel naar wens een ontzettend mooie en eervolle verzorging bezorgd. Wij hebben alleen maar hele mooie en liefdevolle reacties ontvangen! Alles was super snel geregeld en ze zijn ook altijd te bereiken op de meest onmogelijke momenten voor het geval je toch nog net even iets wilt veranderen of voor advies. De jongens van Con Cura zijn hele fijne personen om mee te werken en ik raad hun diensten ook zeker aan!
Bedankt voor alles jongens, jullie zijn hartverwarmend!
Chrystel

1 januari 2024