Heide 26, 9968, Oosteeklo, België
- info@condoomdokter.com
- condoomdokter.com
Super
Meer dan tevreden over mijn aankoop bij deze shop. Ik kreeg zelfs een cadeautje er extra bij en was daarom blij verrast.
Aan te raden aan iedereen
Zo een Fleshlight Stamina besteld en zeer tevreden erover. Ik heb hem nergens goedkoper gevonden. Zeer makkelijk te bestellen, alles wees zichzelf uit.
Ze beloofden dat ik hem de volgende dag ging hebben en dat was ook het geval. Ik kreeg hem zelf nu zaterdag bij me thuis. Ik had hem maar maandag verwacht, dus was dat wel een aangename verrassing.
Goed en snel, klein minpuntje.
Pro's:
- Snelle service. Had rond 13:00 m'n bestelling afgerond en het pakketje lag de volgende dag in de brievenbus.
-Volledig anoniem verpakt.
- Betrouwbare en veel soorten betaalmogelijkheden.
- GOEDKOOP!
Con's:
- Had een Durex XL condoom er bij besteld en deze was bewust vervangen met een Durex Natural condoom.
- Natural en XL condooms was op geschreven met pen en vrij hard op in gekrast. Een viltstift was beter geweest.
Super
De bestelling werd zoals beloofd de volgende dag geleverd, volledig in een neutrale verpakking. Bedankt, ik zal van mijn bestelling genieten ;)

Antwoord van CondoomDokter
Assortiment is beperkt, maar goede shop
Dit is een hele goede shop om te kopen. Ze leveren snel en zijn heel goedkoop. Het enige nadeel vind ik wel dat ze wat weinig assortiment hebben. Ik had graag nog wat meer keuze gehad buiten Durex ook.

Een heel leuke site!
Ik heb er al enkele keren besteld en ik was telkens heel tevreden!
Super webshop
Zeer tevreden. Ze doen wat ze beloven. Ze hebben er zeker een nieuwe vaste klant bij.
Perfect
Ik kan het met geen beter woord omschrijven: PERFECT
Tevreden
Ik ben heel tevreden over de service van Condoomdokter
Prima bedrijf
Zo zou elk bedrijf moeten zijn. Wat een snelle levering.
Aanrader
Zeer aangename shopervaring, bevat veel nuttige informatie en levering was anoniem.
Een echte aanrader
Ik koop veel op het Internet maar heb nog maar zelden zo een goed bedrijf tegengekomen. Een lage prijs, groot aanbod, snelle gratis verzending en direct antwoord op mijn mails. Klasse service.
Waren er maar meer bedrijven zoals hen.
Een zeer tevreden klant.
Zeer overzichtelijk
onlangs kwam ik toevallig op deze site terecht. Het aanbod is niet suppergroot maar de prijzen liggen echt wel lager dan de meeste andere sites vind ik. ik heb er nog maar 1 keer besteld en kreeg mn pakket na 3 dagen al (er zat wel zondag en feestdag tussen, dus het kon mss zelf nog sneller)

Antwoord van CondoomDokter
Super snel en goede prijzen met anonieme levering
Snelle levering met discrete verpakking.