CrazyTower Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Ik was een beetje huiverig of dit een betrouwbare webshop was, maar na ik een hoop reviews had gelezen op o.a. Trustpilot was ik voorzichtig positief. Xbox Series X besteld, netjes mailtje gekregen da... Toon meer

Zelf wat research gedaan (trustpilot, KvK, politie webshop checker), vervolgens besloten om hier te bestellen. Ook omdat je met creditcard kan betalen en aankopen dan verzekerd zijn. PS5 kost hier wat... Toon meer

Snelle levering, op zondag besteld, dinsdag in huis! Zoals anderen hier ook al in hun review zeiden: ik was eerst wat huiverig, maar door al deze positieve recensies hier heb ik toch hier een PS5 aang... Toon meer

Zonder problemen geleverd. Zie wat negatieve scores hieronder, 1 is iemand die de score niet begrijpt (1 laag, 5 hoog) en de ander leeft in z'n eigen wereld waar je voor kost prijs tegenwoordig een ps... Toon meer

1. Elektronicawinkel
  2. Videogamewinkel

Het CrazyTower-platform is uw ultieme bestemming voor premium digitaal entertainment. Dankzij onze bliksemsnelle registratie duikt u zonder vertraging direct in de actie. Ontdek een uitgebreide bibliotheek met spannende slots en interactieve live dealer-sessies. Alles is naadloos geoptimaliseerd voor zowel mobiel als desktop, wat zorgt voor een vlotte ervaring op elk apparaat. Met geavanceerde beveiligingsprotocollen, veilig inloggen en royale promoties biedt het CrazyTower-platform een betrouwbare, toegankelijke en uiterst lonende omgeving voor elke gebruiker.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Product (PS5) besteld en snel geleverd

Product (PS5) besteld en snel geleverd. Veel updates gekregen tijdens de verzending en dat is prima.
Sceptisch eerst voordat ik het heb besteld omdat de website aangaf at het product op voorraad was, en aangezien de PS5 moeilijk leverbaar en er geen inschrijf-lijsten aanwezig zijn op verschillende webshops, dus een hogere prijs (dan huidig advies prijs), prima om dan zo toch een PS5 te scoor-en.
Prima bedrijf.

22 oktober 2022

Na 1 werkdag geleverd

Na 1 werkdag geleverd. Vertraging bij Postnl waarvan ik netjes bericht kreeg (nieuwe tracking-link). PS5 netjes in de doos. Helemaal top. Extra geld zeker waard!

20 oktober 2022

Snelle levering en in een goede staat

Snelle levering en in een goede staat. De console is echt wel (begrijpelijk) erg duur. Dat de console in combinatie met een spel dan weer nog duurder is lijkt me onnodig omdat je al zover boven de prijs zit. Verder werdt er een levertijd gegeven maar dit bleek de levertijd te zijn voor wanneer de console bij postnl aankomt. Dit was een beetje verwarrend en onhandig. Verder is er goed contact onderhouden wat erg prettig was.

19 oktober 2022

Top top top

Mijn PS5 was netjes binnen de aangegeven levertijd geleverd. Het contact is ook top je krijgt meteen antwoord op je vraag via de e-mail. De tracking code was goed up to date. Ik raad deze website zeker aan!!! Voor de mensen die het niet erg vinden iets meer geld neer te leggen is het bij Consoleskopen.nl super betrouwbaar. Hartelijk bedankt!

19 oktober 2022

Playstation 5

Playstation 5 gekocht.
Alles netjes verlopen. Update van status van bestelling tot aan bezorging.
Prijs is hoger dan marktprijs maar ik verwacht dat dit de komende 2 jaar niet verandert. Vraag en aanbod issue.

14 oktober 2022

Geweldig geholpen

Geweldig geholpen. En heel snel de PlayStation 5 ontvangen. Ik heb niks anders dan lof voor deze zaak. Mijn verwachtingen zijn overtroffen.

15 oktober 2022

Binnen drie dagen nieuwe PS5 al in huis!

In het begin was ik een beetje achterdochtig, aangezien de PS5 nog steeds nergens te koop was bij de "grote" winkels. Toch de gok genomen om via consoleskopen.nl een PS5 te bestellen met fifa 23 en ik heb er absoluut geen spijt van! Woensdagavond besteld, zaterdagochtend in huis. Ook erg goed op de hoogte gehouden over de status van deze bestelling. En de PS5 was echt inderdaad nieuw en ongeopend bij mij binnengekomen. Hij werkt fantastisch en ik heb er al een aantal gameuurtjes op zitten :) Bij deze ook mijn aanbeveling om bij consoleskopen.nl te bestellen. Het is inderdaad qua prijs aan de hoge kant, maar ze leveren wel volgens de aangegeven levertijd. Echt top! Nogmaals super bedankt Consoleskopen.nl!! Mijn dank is groot!

11 oktober 2022