PAS PÅ!!!!!!!!!! - BAD EXPERIENCE Really bad experience Really bad experience. When you order something you automatically sign up for a membership that is really difficult to get out of. Sta... Toon meer
Til at starte med var jeg meget tilfreds med Coolio, da jeg købte en oplader til fornuftig pris med hurtig levering. Min glæde blev dog vendt til skuffelse, da jeg ligesom mange andre faldt i "medlem... Toon meer
This company is a fraud! It creates fake memberships for every purchase you do and after 14 days it takes 149kr from your bank account without sending any invoice. I made two different purchases, I... Toon meer
You only notice the accidental "subscription" signup after a while. After two subscriptions, I checked the initial order, which does say at the bottom with small light grey letters "*Adgang til C... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Coolio.dk har et bredt udvalg af produkter til lave priser.
Denemarken
- kundeservice@coolio.dk
- coolio.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Super fin handel og hurtig levering
Hurtig levering - dog ikke bedste kvalitet, men man får hvad man betaler for. God kundeservice
Jeg har bestilt min pakke søndag…
Jeg har bestilt min pakke søndag den03.02.2019 og fik allerede tirsdag d.05.02.2019 så er jeg meget tilfreds😀😀😀😀😀
Tak
Bozenna
Hurtig betjening og levering.
FORFÆRDELIG KONCEPT!
Hurtig leverance, fint support ...
FORFÆRDELIG KONCEPT
Man bliver tilmeldt et månedsabonnement ved ordre.
God service!
God service!
Fik desværre en defekt enhed, og nævnte det til firmaet - de sendte en ny med det samme uden beregning - det er god service :)
Coolio er cool
Coolio.Dk er mega søde og hjælpsomme til deres kunder.
De leverer gode kvalitets varer, Jeg har I hvert fald tænkt mig at bruge Coolio I fremtiden.
Varen der var sat til salg på…
Varen der var sat til salg på hjemmesiden var udsolgt.
En vare der er udsolgt bør fjernes automatisk så man ikke bliver afkrævet penge som først tilbagebetales efter 5-10 dage!
Enestående Levering.
Enestående Levering.. Bestiller ordrer på batteri til Gammel Macbook Air, som ingen konkurrenter kunne skaffe.
bestiller eftermiddag kl 14.30 og forventer ikke en levering før 2-3 uger.
Dingeling!!! næste morgen kommer en privatbil fra DAo med pakken.. SUUUUUPER SERVICE:
God service og gaven kom hurtigt men…
God service og gaven kom hurtigt men ville gerne have den tættere på hvor jeg bor for skulle hente den 3 km fra hvor jeg bor og der går ikke busser der til.Henter mine pakker 1 km fra hvor jeg bor det kan jeg klare at gå til da jeg er dårligt gående.Men måtte have hjælp til at komme der hen hvor den var leveret til.
Man bliver medlem
Man bliver medlem, uden man ved det - ikke fair!
Køb IKKE herfra
i. Man bliver automatisk medlem til 149kr. pr. måned. Køb ikke herfra!!!!!!
Fin behandling hos kundeservice
Pakkerne bliver leveret på under 24…
Pakkerne bliver leveret på under 24 timer det er mega god service kan lide det
PAS PÅ!!!!!!!!! - BAD EXPERIENCE
PAS PÅ!!!!!!!!!! - BAD EXPERIENCE
Really bad experience
Really bad experience. When you order something you automatically sign up for a membership that is really difficult to get out of. Stay away
PAS PÅ!!!!!!!!!!
SÅ DÅRLIG OPLEVELSE - NÅR MAN HANLER HOS COOLIO STARTER DE ET MEDLEMSSKAB, OG DE TRÆKKER BETALINGEN UDEN NOGEN BESKED. DESUDEN ER DE SVÆRE AT FÅ FAT I - TELEFONEN SVARES IKKE.
Nok en gang bondefanget til et…
Nok en gang bondefanget til et abonnementsordning. Ingen mails der adviserer om at der bliver trukket penge eller andet. Er helt sikker på det stod i betingelserne for handlen, men jeg føler mig i hvert fald decideret snydt for anden gang betaling af abonnement på 149 kr..
Fed forretningsmodel.
Derudover super service og hurtig levering.
Hurtig levering + intet bøvl = glad…
Hurtig levering + intet bøvl = glad kunde 😊
Super hurtig lev
Super hurtig lev, godt produkt trods den lave pris, coolio kan varmt anbefales.
Lees meer over geverifieerde reviews.