Havde ved en fejl fået låst mit sim kort. Min mobiludbyder havde lukket om lørdagen så gode råd var dyre og min mobil ville ikke tillade at jeg tastede PUK-kode for gendannelse af PIN. Problemet blev... Toon meer

Har fået den mest fantastiske behandling ved mobilhuset i Middelfart . Vi kom med en telefon som ikke kunne modtage opkald, medarbejderen brugte lidt tid på, at finde årsagen. Og da vi skulle betale... Toon meer

I forbindelse med skift fra en Huawei telefon til en IPhone bad jeg om hjælp i forretning. Jeg fik en utrolig god service af en tålmodig og dygtig medarbejder (Seyad Seyal, var navnet vistnok). Jeg be... Toon meer

1. Mobiele telefoon reparatiewinkel
  2. Electronica reparatieservice

Mobilhuset tilbyder professionel reparatione og services af smartphones og tablets samt tilbehør dertil.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,9

Alle reviews

31 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fantastisk kundeservice selv for ikke-kunder

Jeg havde en lidt kompleks sag, hvor jeg havde brug for vejledning og måske en reparation. Det blev det ikke til, da problemet blev løst, men jeg var overrasket over hvor imødekommende og venlige de var. Dette var generelt Mobilhuset, da vores dialog foregik på mail, og ikke i en af de fysiske butikker.

De var villige til at undersøge en masse ting og svarede hurtigt på mine mails. Jeg havde i forvejen hørt rigtig godt om Mobilhuset, men blev alligevel overrasket over hvor fantastiske de var.

Tusind tak!

20 maart 2026

Superfin service

Jeg har i dag fået en superfin service fra en medarbejder i Mobilhuset, Danmarksgade i Fredericia.
Min IPhone kunne ikke vise nye e-mails. Medarbejderen fortalte, at det måske er en fejl i en automatisk opdatering. Medarbejderen fandt fejlen og alt virker igen.
Jeg kan kun anbefale at bruge Mobilhuset i Fredericia, hvis du har problemer med din iPhone. Mit problem blev løst hurtigt og til min fulde tilfredshed.

23 maart 2026

Jeg kom med en smadret bagskærm, sprunget batteri og skærm ude af ramme

Jeg kom med en smadret bagskærm, et sprunget batteri og en skærm der var hoppet ud af rammen. De limede skærmen på plads gratis, og udbød både originale og replikadele, som de var klare om hvad forskellen var på. De var mega forstående og gav mig et tilbud på bagskærmen, da jeg som studerende stod i en meget stram økonomisk situation. Derudover arbejdede de over tid for at jeg kunne få min telefon fixet samme dag. Jeg er ikke god til at passe på min telefon og har derfor tit været forbi en reperatør, og det her var min bedste oplevelse by far. Jeg kan også sikre om at de dele som jeg har købt til telefonen er originale Apple dele, da jeg har tjekket det i softwaren siden operationen. Kan kun anbefale Mobilhuset.

1 november 2025